Недоносени деца - 2

• 23 578
  • 339
  •   1
Отговори
# 225
Спокойна и на теб palikarova.br !  Hug И не приемай нещата толко лично!  Wink

# 226
хайде лека и от мен  Peace

# 227
Ами  Hug, здравейте и от мен! Heart Eyes
Голям купон сте си спретнали снощи smile3511 cheers smile3512 smile3533  smokeuu, големи сте скици...Важното е, че сте се разбрали в крайна сметка! txtloves
Една молба към  palikarova.br - пиши с малки букви, че в противен случай се приема за викане... thumbsup

# 228
Извинявам се на мамите които ще ми 4етат глупостите от снощи,малко се поувлякох. smile3525ще намаля шрифта,то аз си мисля 4е като не 4увам и вие сте глухи-това трябваше да е шега да не взема пак да обидя някой PeaceДнес на няколко пъти влизам в темата и се надявам да про4ета още по добри новини от GЕRI 84 за малкия юнак. Hug

# 229
  • у дома...
Мами, всички сме изнервени, но нали знаете - свиркай си и ще се оправи положението. А Здравчето е права - само ако знаех, че имам право да виждам Ани всеки ден, щеше да наритам Ранкова от болницата до НДК и обратно!! А и не се гордея с нея - при вътрешноболнична инфекция Ани се разболя от пневмония и ни я исписаха с хрема с думите "Вземете си я да не я повтори пак"!!! И то при положение, че в течение на 10 дни всеки божи ден ги питах по телефона и веднъж седмично когато я виждах защо пие антибиотици и каква е тая инфекция!
На нас свижданияни разрешиха само защото мъжът ми е полицай. Иначе щяха пари да ни искат още...

И наистина много се радвам че Гери има възможност всеки ден да вижда Жорко... И чакам новини и аз от нея, ама хубави...

Вчера си купихме първите обувки. Че може да сме малки /на кила/ ама даваме зор да ходим. То не е ходене ами по-скоро марширува като гвардейците от караула на президентството  Joy Вчера я оставихме следобеда при баба и да напазаруваме с татито, а нашата малка скица оревала орталъка за мама... Та свеки се видяла в чудо и я носила през цялото време   Whistling Mr. Green

# 230
Уфф, ние във вторник сме на консултация и в сряда май ще заминаваме на море. Ще оставяме дребния на бабите   smile3518 Незнам...и той е свикнал само с мама, как ще се представи, как ще изкара без мен хич не ми се мисли...Нищо чудно да ни привикат още на слдващия ден. Пък и един зъб ми се струва, че почва да избива, по закона на Мърфи само чака да стегнем багажа и ще почне да дава зор  smile3515 Принципно умирам за моренце и ми беше много мъчно, че и тая година ще ми се размине...но сега като се поизяснява, че ще пътуваме, малко взе да ми дотъпява, че толкова малък ще го оставя  smile3506 Незнам...да видим..има време до сряда  smile3503

# 231
Не знам мам4ета защото Ади ми е второ дете или защото нея родих на 30 години а пък с баткото бях на 20 но4естно да ви кажа на лекарите ве4е не се давам.Син4ето деше на две години когато се изгори на гърдите с 4ай-изгаряне втора степен.отиваме в болницата трябва да му по4истят кожатавърху раната.санитарката огромна а не може да го удържи.детето пищи аз полудях лекарката ми вика к'во си са разлигавила ела го дръж да свършим по бързо.онемях и друготопросто ми се губи.Сега си имам нов подход както лекара се държи с нас така и ние с него.Явно действа защото на грубо отношение не сме попадали.и да се пробват бързо се отказват.В неонатологията главния лекар ми беше разрашил 30 минути всеки ден без да я пипам оба4е гледах я през витрина.друг лекар един ден ме видя и ми казва излизай това не е изложба може да вкараш инфекция.както не бях спала като хората от месец и побъркана от тревоги какво ще ми кажат на следващия ден ми падна пердето.отидох при директора на болницата и другото ще го оставя за следващия път.Само ще ви кажа 4е отношението се промени,то си беше 4исто лицемерие ама на кой му пука нали всеки ден си бях при бебка.Така 4е мам4ета ние сме силни жени наоще по силни беб4ета и трябвадаси отстояваме правата newsm10

# 232
ivanah kaто 4ета поста ти и виждам каксе колебаеш по добре си остани в къщи.няма да ти е спокойно без бебо и така ще си развалишпо4ивката.аз мойте ремаркенца си ги водя навсякъде с мен.то и по4ивката ми една ама нали вси4ко за децата правим....все пак решението си е твое понякога е додре да си по4инем от децата ама на мен все не ми се отдава такъв слу4айсега си противоре4а ама като имаш възможност пробвай -може и на беб4о и на теб да ти хареса Wink

# 233
аз мойте ремаркенца си ги водя навсякъде с мен.то и по4ивката ми една ама нали вси4ко за децата правим
Joy
И ние сме така!Всички маймунки на клона! Тази година мисля да пропуснем морето- Лорка много мъничка- ако пък в крайна сметка решим да отидем някъде всички ще сме заедно- още повече, че няма как / а и не искам Blush/ да я оставя на никого понеже все още си папка само от мама   chef а и кака Теа няма да си остави любимата играчка я hahaha

# 234
здравейте отново маменца!!!жорко е добре ,поне така казва неонатолога който днес го прегледа .все още е с температура макар и по ниска/37,2/и ме притаснява това 4е я задържа трети ден.ина4е е спокоен диша сам храни се ,и изследваниата са добри.но въпреки това аз се притеснявам и ме е страх  да не се повтори инцидента с дишането.но вие сте прави нашите малки бебоци са силни и се справят с всичко newsm10

# 235
GERI844 , мисли позитивно..Знам, че е лесно така отстрани да се дават такива съвети, но е излишно да се притесняваш, щом и лекарите те уверяват, че нещата са наред. Пък и бебчо усеща твоите мисли и едва ли е щастлив, когато майка му не е  Tired

# 236
Честит Рожден Ден, джъмперче!   newsm59  bigdance2 newsm59
Много, много да те радвам твоите малки съкровища!Бъди жива и здрава, обичана мама и желана съпруга!   bouquet

GERI844, горе главата spoko !Всичко ще е наред, още малко остана и Жорко ще си е при вас! Heart Eyes

Така 4е мам4ета ние сме силни жени наоще по силни беб4ета и трябвадаси отстояваме правата newsm10
Ето с това съм напълно съгласна! smile3501

# 237
  • Добрич
Здравейте Hug

Честит Рожден Ден, Джъмперче! Много здраве, щастие и любов!
Това е специално за теб

# 238
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДЖЪМПЕРЧЕ! МНОГО ПРЕКРАСНИ ЕМОЦИИ И ПОДАРЪЦИ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

newsm67

# 239
Джъмперчеее честит празник миличка!!! Желая ти само хубави неща!

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 13:16 от Здравка79

Общи условия

Активация на акаунт