Недоносени деца - 2

• 23 573
  • 339
  •   1
Отговори
# 240
мерси за поздравите, невероятни сте  Hug

# 241
 bdbaloni   baloni     bouquet   честит празник и от мен!!!

# 242
честит рожден ден джъмпърче.пожелавам ти много здраве щасие и късмет

# 243
  • у дома...
Джъмперче, честит рожден ден малко на патерици! Мноно много любов, здраве и щастие на тел и семейството ти!

Аз и със закъснение да почерпя по повод 10-тата ни месечинка Wine Glass cheers  Вчера бяхме с приятели на Чепърленския манастир - много готино и спокойно място. Само където Ачето не иска да топне краче в Нишава... Милата, за сефте видя толкова много вода на едно място - хем се дърпа къв водата, хем писка  Laughing Обаче заби един батко на 6 години  #Crazy

# 244
здравейте и от нас момичета!!!днес имаме повод да ви почерпим - моята малечка-палечка става на ДЕВЕТ месеца cheers Wine Glass beer
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЖЪМПЕРЧЕ/на патерици/.ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!!! bdbaloni baloni newsm59

# 245
  • Варна
Честита 9-та месечинка, vani_80! Много да те радва малката сладуранка  babydust7

# 246
Хей ама вие голям купон сте си спретнали.
Аз да се похваля върнахме се без произшествия от морето. Малката фурия просто не можах да я извадя от водата. Първите 2 дена я беше страх, после само да се обърна и тя хуква към водата. Голямо пазене му хвърлихме още повече, че и басейн имаше във вилата където бяхме и там имаше опити за скачане, единият от който успешен, но я извадих веднага. Иначе дивя, ядеше безотказно и понасяше жегата много по добре от нас големите.
Ta това е от нас а вие не се дърляйте навсякъде медицината е различна, а опита на другите е само в полза за нас.

# 247
  Viki_76    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
  bigdance2 newsm59
ПОЖЕЛАВАМ ТИ САМО ЗДРАВЕ,А ДРУГОТО Е ПОСТИЖИМО  bouquet

# 248
Олеееее  Embarassed добре, че е Вики и мама та да ни отсрами поне малко!  Rolling Eyes

Честит рожден ден Viki_76! Желая ти мноооого сбъднати мечти!

# 249
Честит рожден ден Вики,пожелавам ти всичко което си пожелаеш или поставиш за цел да се увенчава с успех и много здраве щастие и късмет  bouquet

# 250
аууууу  Embarassed срам
честит празник и всичко най-най

# 251
Viki 76, весел празник и от мен! Голям купон да спретнеш, хиляди подаръци да получиш! Пожелавам ти да сбъдваш мечтите си и да постигаш целите си с лекота!

# 252
Да се присъединя към групата и аз.весел празник Вики.Бъди уважавана съпруга,незаменим приятел и оби4ана майка.Много здраве на теби цялото ти семейство smile3525 newsm59  party023

# 253
Момичета, бяхме на консултация днес и се установи, че бебчо е вече 64 см. и тежи 7100 гр. Наддал е 600 гр. за месец и половина, което на мен ми се стори малко, но лекарката ме увери, че е чудесно даже  ooooh! Правихме изследвания на кръвта и урина, които също са хубави. Дори хемоглобина му бил 130  Crazy Дали е възможно..незнам..аз нямам особено доверие на лабораториите, откакто ми сбъркаха кръвната група и като отидох да раждам се установи, че съм съвсем друга...Както и да е..Май утре ще се ходи на море  Mr. Green Уфф, искам много, пък от друга страна ми домъчнява вече за дребчо  Tired Отивам да го нагушкам..да ми държи влага 5-6 дни  Rolling Eyes

# 254
Брей, колко торти съм пропуснала....!
Честито на рождениците на патерици! Да сте много здрави, щастливи и обичани!   bouquet
vani_80, честита месечинка на малкото слънчице Heart Eyes!
Не знам вие как се чувствате, но мен тези жеги ме разбиха. Тези дни се влача като някакъв парцал. Добре, че днес ръмна малко дъждец при нас та поразхлади!
ivanah, весело изкарване на моренцето! Топни се веднъж и заради мен! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт