Недоносени деца - 2

• 23 572
  • 339
  •   1
Отговори
# 255
честито и от мен на всички рожденници да сте живи здрави и много щастливи вие и бебчовците   bouquet  bouquet  bouquet  вече няма много време за комп бебчо расте и не иска да спи много и повече време с него трябва да се занимавам мериха ни онзи ден вече е 8 кг и 67 см абе с една дума кюфте  Grinning

# 256
Каквоооооооо!  Shocked Искре, ти ме уби направо! Та вие сте колкото нас!!!  ooooh!

# 257
  • у дома...
Леле, на вашия фон Ачето направо кльощавелка. Е поне се надявам този месец вече да сме минали заветната 7-килограмова граница... Иначе е дълга Мара... От няколко дни се учим да вършим "хубавите работи" на гърне... Дано не е епизодично, но имаме лек напредък. А с ходенето сме "дъ фърст" - само да имам кръст да я водя цел ден нема да се спре...

От няколко дни ме мъчи един въпрос - мами вие вашите бебоци под режим ли ги храните? в смисъл имате ли точни часове на хранене? Щото ние сме много скарани с режимите...

# 258
моите са на режим  Peace

# 259
  • Варна
Момичета, благодаря за пожеланията  Hug ! Приятно ме изненадахте.
Наде, и ние нямаме режим - опитвам се да го направя, но всичко зависи в колко часа ще се събуди сутринта - уж 1-2 седмици приблизително спазваше часовете и сега от 2 дни пак яде по "никое" време.  Тази нощ даже се събуди и докато не му дадох мляко не спря да мрънка.

# 260
  • у дома...
Viki_76 и ние сме така. Пък и нали е госпожица, трябва да си проявява капризите от време на време - уж е гладна, а не иска да яде; след 20 мин обаче омита всичко...

Джъмперче, как го направи туй чудо с режима?

# 261
ами от бебета ги почнах, иначе сама е голям купон  Crazy първо им махнах нощното хранене, после ги свикнах постепенно да се хранят заедно и да спят заедно и накрая аз се нагодих към техния режим, но така си преценявам по-лесно, кога да излизаме, кога да готвя и всичко останало. научих ги да си заспиват сами, сега ми е супер леко  Peace

# 262
да ви кажа момичета не яде много но всичко му се лепи давам му 5 пъти на ден по 120-150гр вечер яде към девет последно и заспива и чак сутринта иначе яду горе долу по едно и също време но нямаме точен режим за хранене

# 263
zdraveite i ot men
moita misha e na 8 meseca i se hrani pod rejim.stava v 8 chasa  pie mlqko,12 chasa qde pure,4 chasa qde kasha ili kisel i 8 chasa mlqko 210 kg.ne sam i pravila rejim tq sama taka go naglasi.vse pak za nashite 8 500mg.i 66 sm. za oisem meseca ne e zle.

# 264
здравейте мам4ета в клюкарник има тема за криско и лилибон.аз следях нещата още когато беб4е се роди.сега всеки се опитва да помогне с пари4ки съъс съвети идр..про4етете и вие ида помогнем с каквото можем

# 265
PALIKAROVA.BR -аз съм съгласна с теб! нека бог да пази Криско,ще се моля за него

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 09:12 от GERI844

# 266
GERI844, как е Жорко?
Надя Велинова, и малката Лори си е без режим, ама като папка само кърма няма как да е...нещо не сме фенове на пюретата Whistling, ама аз не съм много разтревожена... Heart Eyes има време да папка всякакви боклуцки като кака си и нас Laughing
palikarova.br и аз следя нащата за Криско; гласувахте ли...
aglika76 супер са си даже тези килограми за 8 месечно бебе Peace Теа на 1 год. беше 7.370 кг., а Лори на 7 месеца беше 7, 300 кг.

# 267
иви  жорко е добре само ,че не иска да се научи да яде с биберон и сега това ме тормози.храни се доколкото може  останалата  част  от храната му я дават със сонда.в понеделник ще му гледат главичката на ехограф и се моля всичко да е наред Praynig

# 268
Gerri както писах по горе когато извадиха Ади от кувиоза аз бях с нея седмица в болницата,хранех я аз а не сестрите.Първите два дни не можеше да изпива вси4кото млекце от шишето и остатъка го даваха със сонда.След това махнаха сондата и запо4на да се храни сама.Ми хранехме се по цял 4ас .И ние имахме три ехографии на глави4ката.Първата в болницата и след изписването още два пъти през месец.Стискаме палци с Жорко вси4ко да е ОК. Hug

# 269
palikarova.br   сестрите не ми дават да го храня  случвало се е но само 2 пъти.в повечето случаи не са в настроение и все ти се стряскат дори и да искаш да нахраниш детето си .освен това на тях не им се занимава с дечицата ако яде ,яде ако ли не със сондата.така е по-лесно.а бе нямам думи... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт