Недоносени деца - 2

• 23 584
  • 339
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
GERI844, радвам се, че си се успокоила. Жорко е борбено детенце, грамчетата ще ги навакса - важното е, че е преборил инфекцията и се оправя. Като му махнат сондата може също да свали някой друг грам - да не се стряскаш - може (не е задължително естествено  Flowers Four Leaf Clover) да му е необходимо време да свикне с новия начин на хранене, а и да се уморява в началото лесно. Стискаме палци за още хубави новини   Hands Thumbsup
Mim40, при нас този период на "стачка" към храненето беше около 2 седмици и макар, че си беше пухкав и имаше запаси, доста ме притесняваше това неядене. И Вики тогава пиеше много вода. Та идеята ми е, че и при вас този период ще мине - явно е етап от развитието, защото твоето описание е все едно аз съм го писала (включително и "пръцкането" с уста).
Днес водих Вики на лекар - отново е обринат - по ръцете и освен стандартните големи пъпки (които си се появяват периодично), имаше и по-малки. Лекарката каза, че по-малките не са повод за притеснение, а големите са от ухапване и полазване от насекоми. Прегледа му гърлото и погледна зъбчето и изненада - то и второто било избило, но не се вижда хубаво (а аз не го напипвам, защото първото е по-нагоре и то ми бучи - ама и аз го обясних...). Та така - вече очаквам и горното (нали при нас всичките тръгнаха наведнъж Wink ).

# 211
никого не съм съдила,казах 4е съм разо4арована.и ти се изказа в един пост закофеиновите капки които ви давали-в немско.можех да ти кажа 4е си сноб защото на мен така мисе стори.все пак ние сме в българско не в немско и при нас тези капки не се прилагат поне не в провинцията.но какво лиразбираме ние обикновенните хорица от лукса в НЕМСКО Weary
да, не съдиш, само си разочарована  Tired
само дето никъде не споменавам при нас в  германия или нещо такова  Peace може би на теб ти е криво, че не можеш да си другаде, то си е твой проблем. мен вятъра ме довя тук, просто споделям как се справят лекарите със същите проблеми тук. понякога в бг трябва да платиш за да получиш нещо различно от клиничната пътека, ако обаче знаеш за друг вариант  Peace  не смятам употребата на кофеинови капки за лукс   Shocked а за необходимост  Peace
та за теб мога да си бъда сноб, не ме притесняваш  Peace

# 212
за твое сведение аз съм там където искам Sunglassesа не там където ме е отвял вятъра.криво ми е да,но за такива като теб които дават съвети от дале4е и при съвсем други обсоятелства несъвместими с нашите.така 4е превземките са твой приоритет.както виждаш по нашите спасени де4ица които не са малко на брой и тук в БЪЛГАРИЯ и без кофеиновите капки нашите лекари правят 4удеса.Гордея се с лекарите и с вси4ки мами които не са се оставили на вятъра а са останали в родината,така 4е немското ти мнение хи4 не ме интересува

# 213
аз мнението си не го давам на теб  Peace

# 214
Е стига де,що се дразните излишно,и двете сте прави Hug
Аз лично съм там където искам,т.е в БГ ,но за съжаление тукашните лекари не бих ги нарекла достойни за гордост от моя страна,та затова ме отвя вятъра в НЕМСКО,където наистина направиха чудеса за нас.И ако не са тези мами оттам ,да ни дават информация какво се прави там,такива като мен остават без шанс.От друга страна ,когато нямаш чак такъв проблем като моя,тук все пак условията са добри и може би действа дразнещо,че някъде е супер и има нещо което тук го няма,особено казано от българка.Така че момичета,заровете томахавката,и дайте да пием по едно и да изпушим лулата на мира,виртуално Hug Hug Hug

# 215
Хей я стига!  Naughty palikarova.br всеки сам прави избора къде да живее независимо какво му коства това!!!  Peace Това че джъмперчето споделя как е ТАМ, не означава че ти дава право да съдиш!  Peace И аз се втрещих от поста ти! Как може да кажеш че има майки които не ги интересува???  #Crazy Лично мен никой не ми каза да имам такова право, а ако исках да търся такова, трябваше да съм ДОСТА платежоспособна! /Надя Велинова знае!/ Сори, но не бях..... Какво значи това в твоите очи? Че не се интересувам от детето си????????????  ooooh! ooooh! ooooh!

P.S. Viki i mama настъпи ме!  Mr. Green Ама знам че много имаш да си връщаш!  Stop

# 216

P.S. Viki i mama настъпи ме!  Mr. Green Ама знам че много имаш да си връщаш!  Stop
Оооо да,ще връщаааааам ,ама може ли лично на терасата,ще те настъпвам цяла вечер ,на по бира Wink Joy

# 217
ех, как искам и аз да се настъпвам с вас  Hug

# 218
ех, как искам и аз да се настъпвам с вас  Hug

Чакаме те......  Heart Eyes Hug

# 219
мНОГО ,АМА МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ И СЕ СРАМУВАМ ОТ СЕБЕ СИ EmbarassedНАПРАВО ЗАБРАВИХ 4Е СМЕ ТУК ДА СИ ПОМАГАМЕ.МОЯТА ДЪщЕРИ4КА Е ВЕ4Е НА ТРИ И ПОЛОВИНА ГОДИНИ И МОГА ДА ПОМАГАМ СЪС СЪВЕТИ АКО ВСЕ ОщЕ СЪМ ЖЕЛАНА ПРИ ВАС.МОЖЕ ДА СЪМ ОТ ПОЛЗАПОНЕ НА МАМИТЕ СПО МАЛКИ БЕБЕНЦА КОИТО СЕГА ВЪРВЯТ ПО НАшИЯ ПЪТ.

# 220
аз лично не съм казвала, че си нежелана  Peace ако, така си ме разбрала, извини ме

# 221
НЕ ЗНАМ АЗ ЛИ ГРЕшНО СЕ ИЗРАЗЯВАМ ВИЕ ЛИ ГРЕшНО МЕ РАЗБИРАТЕ НО ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ НЕщАТА КОИТО НАПИСАХ НЕ СЪМГИ КАЗАЛАВ СМИСЪЛА В КОИТО МА РАЗБРАХТЕ newsm78ДЖЪМПЪР4Е ДО КОЛКОТО РАЗБИРАМ ДЕЦАТА СА БЛИЗНАЦИ И КОЛКОТО ТИ Е ТРУДНО В ОТГЛЕЖДАНЕТОТОЛКООВА ВИ Е И ВЕСЕЛО В КЪщИ  bouquet

# 222
palikarova.br и моето дете е вече голямо!  Peace И аз смятам че може с нещо да помогна! Но не е редно да кажеш че е нормално нещо което е абсолютно извън тези граници! Опитах да ти дам и пример със себеси! Сори ако съм те обидила, но сме тук за да си помагаме и да изказваме реално мнение!  Peace Това че при теб и мен е било без последствия, не е закон че винаги е така! /сега визирам падането и Аб/  Peace Разбира се че си желана!  Hug Но нека бъдем реалисти!  Peace Нацелувай малката дъщеричка!  Wink  bouquet

# 223
НЕ ЗНАМ АЗ ЛИ ГРЕшНО СЕ ИЗРАЗЯВАМ ВИЕ ЛИ ГРЕшНО МЕ РАЗБИРАТЕ НО ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ НЕщАТА КОИТО НАПИСАХ НЕ СЪМГИ КАЗАЛАВ СМИСЪЛА В КОИТО МА РАЗБРАХТЕ newsm78ДЖЪМПЪР4Е ДО КОЛКОТО РАЗБИРАМ ДЕЦАТА СА БЛИЗНАЦИ И КОЛКОТО ТИ Е ТРУДНО В ОТГЛЕЖДАНЕТОТОЛКООВА ВИ Е И ВЕСЕЛО В КЪщИ  bouquet
аааа от весело по-весело ни е  Hug

# 224
лека нощ мами 4е от сорове съм забравила да вклю4а раид и комарите са я нахапали яко,а Ади си е малко алерги4на и не я ли мацна сега утре отока ще стане огромен а и тя много си 4опли кра4етата, така 4е да взимам мерки навреме smile3524спокойна нощ ви пожелавам

Общи условия

Активация на акаунт