Отговори
# 90
Ivy, отговорих за яслата и Мартин в предишната тема, не бях видяла, че има нова  Embarassed.

мамита, как смятате да облечете бебоците на изписването? аз пак да питам, че...

багажът за болницата ми е почти готов, че миналия път се помотвах до последно и накрая бебо подрани и го стягахме под пара в 2-3 през нощта - ужас беше  #Crazy - и едва не родих в колата по тоя повод!!! не е шега работа това, стягайте куфарите  Mr. Green

# 91
Наистина това за молитвата за леко раждане е доста интересна. На мен ми казаха да си купя някаква икона точно по този повод-Богородица Млекопитающие. Не съм чувала за това. Някой знае ли нещо?

Я да ви попитам, как сте на тема люти чушки. Аз си хапва доста добре-по 2,3 на ден. Дали е вредно за бебето? Как мислите?

# 92
pivanov , лютите чушки не са ми страст. не знам как могат да навредят на бебето, може би само на стомаха ти  newsm78
за изписването имам комплект за изписване с тънка камизолка с дълъг ръкав, ританки, шапка и ръкавички. и пелеанта е тъничка. незнам, обаче, дали чак с шапка и ръкавици ще го накачулят в болницата

# 93
за изписването аз съм приготвила едно гащеризонче с дълъг ръкав и крачоли с петичка, ръкавички , шапка и тънка пелена, тези дни ще купя и едно боди ако се окаже по хладен ден
за лютите чушки мисля че нищо не може да му стане на бебето от тях, и на мен са ми слабост,

# 94
Ми и аз не знам-всички я хвалят, пък нещо...............ще видя като започна да яползвам.

# 95
И аз за това обличане се чудя Rolling Eyes, взехме от тези големите комлекти за изписване, ама се чудя кое от бодита да приготвя, едното е без ръкав, а другото с късо ръкавче, и отгоре с блузка и ританки на долу, а, за камизолаката не мисля, че ще трябва за ръкавичките и шапчита - не знам Thinking

# 96
Забравих да питам какви са тези памперси за които говорехте, за след раждането/или аз нещо не съм разбрала/, както и за превръзки за с/д раждане, мокри кърпи за кърмене къде ги има?

# 97
Не е ли горещо да се слага и боди и нещо с дълго ръкавче и крачоли и пелена? Нещо много се чудих аз вчера като си търсих комплект за изписване newsm78 и накрая нищо не взех. Нали бебенцата се претопляли бързо, няма ли да прегрее ако е толкова облечено и е жега?

# 98
  • Пловдив
Аз за изписването съм купила само една синя пелена,с която ще увием бебо.Много е хубава и мекичка,струва 7 лева и има по средата бродирано зайче.Мисля да взема и цяло костюмче,шапка и ръкавички-пак в син цвят.Със сигурност ще е с дълго ръкавче.

# 99
  • Ланкър, планините Овнерог
Забравих да питам какви са тези памперси за които говорехте, за след раждането/или аз нещо не съм разбрала/, както и за превръзки за с/д раждане, мокри кърпи за кърмене къде ги има?

Памперсите за бебето ли? Превръзките се продават в аптеките. Аз лично в аптеката си казах, че искам такива превръзки. Не знам дали имат друго наименование. Мокрите кърпи за гърди също от аптека ги взех. Моите са на Чико, а може да има и други марки.

За изписването и аз не знам. Не съм взимала определен комплект за целта, ще сглобя нещо. Лошото е, че като съм в б-цата няма да мога да измисля нищо, а трябва да знам предварително. Да, ама какво ще е времето?  newsm78 Искаше ми се с блузка с къс ръкав и поличка, отгоре с тънка пелена, но ако вали или просто е хладно.......
newsm78

# 100
  • София
   Здравейте момичета! Днес малко късничко се включвам ,но трябва да се похваля. Синът ми има пожден ден! На 4 години става- чак не мога да повярвам кога порастна. Настроена съм  за празнуване , само дано не завали, че сме на едно  открито заведение.
  Вчера бях на ЖК. Всичко си е нормално с бебока, расте и дебелее. Пусна ми кръв и урина, но не ми назначи секрет- не знам за кога чака. И обменната карта щяла да я пише като са готови изследванията. Аз нещо се замислям дали няма да я изпреваря, но дори и така едва ли ще ме върнат Rolling Eyes . Имате ли представа какво се прави ако започне раждане без да имате такава карта?
  Весел ден ви пожелавам и се усмихвайте повече!

# 101
Полинезия, нямам идея, дали е добре ама ми се струва, че не може да му се облече направо блузката/не знам/  ThinkingЩерката ми е пролетно бебе и...сега не знам

# 102
Аз да се оплача, от всички глупости които ми наговориха за беб, ми е излчзла стресница/ при условие, че такаво чудо ми излиза веднъж на две години и трае поне по месец или два/ и сега се чудя какво да го правя, а до колото знам не може да се целува бебе като имаш херпес  newsm78. Направо не знам какво да правя, ако си имам още херпес като се появи беб, да карам беб при оная док тя ли да го целува  Sick.
А за дрешките, снощи пи разходката видях едно много сладко бебче, съмнявам се че имаше и месец, беше много мъничко и милото бе само с боди потник и една лека пеленка за завивка, определено не му беше студено, става въпрос за към 5 часа следобед.

# 103
  • Ланкър, планините Овнерог
Адашке по ник, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛЧО! ДАНО Е ЩАСТЛИВ И ГРИЖОВЕН БАТКО!

И аз си нямам обменна карта още, но не се притеснявам. Ми преждевременно родените.....

# 104
   Здравейте момичета! Днес малко късничко се включвам ,но трябва да се похваля. Синът ми има пожден ден! На 4 години става- чак не мога да повярвам кога порастна. Настроена съм  за празнуване , само дано не завали, че сме на едно  открито заведение.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ГОЛЯМ БАТКО

Общи условия

Активация на акаунт