Птички пеят, слънчице искри, ЯНУАРЧЕ плува в мамини води!

• 15 628
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря ви за бързите отговори Hug  bouquet
ani4kata86 радвам се,че ще махнат "любимата ти"  нова колежка Peace Laughing

# 46
Само да помоля мамите от Пловдив да ми напишат на ЛС къде има магазини за бременни !Мерси много !

Аз също питам за магазин за бременни в Пловдив,моля,ако някой има координати да пише  bouquet

# 47
Здравейте момичета,
 И аз да се запиша в новата тема. Много е готина, както винаги, а и заглавието  е много сладурско.
честито на новозаписаните. Много е хубаво, че се увеличаваме.
Аз както си се канех да се наслаждавам на празничната атмосфера този уикенд, така и от къщи навън не излязох- малката беше настинала, и три дни с нея съм се занимавала.
Напоследък ми се струва, че няой ме гъделичка, обаче не мога да взема решиние, най-вероятно сивнушавам, то от толкова четене и шашкaне...
Лека седмица на всички

# 48
Здравейте момичета! Поздравления за новата тема страхотна е. Добре дошли и на новите мамчета.
Искам да попитам момичетата от Варна в майчин дом правят ли биохимичен скриниг? И да попитам фетална и скрининг различни неща ли са? /извинявам се за тъпия въпрос но вече се обърках/? Колко от вас мислят да го правят? На мен на ЖК ми казаха ако искам да го правя този скриниг към 16 седмица. В бургас разбира се няма къде лекарката ми каза само в софия но можело и от варна да пращат кръвта за изследване.  Ще се радвам да споделите мнение.
За стрии аз се мажа с Мустела мирише ми добре нямам впечатления засега. Година и половина ползвах на чико бг мама за гърди понеже съм със силикон, имам притеснения какво ще ми се случи с гърдите но в крайна сметка пак ще ги направя само бебо да е добре Simple Smile

# 49
  • Карлово
Съни, аз писах в по-горния си постинг, ама ще повторя. В Халите и подлеза на Тримонциум, една и съща е фирмата. На мен лично, а оказа се и на Усмивка, не ми харесват моделите, още повече пък и цените ми се струват доста надути. В един магазин до Торакс, но той е и за детето и за майката. И магазина на Блага Благоева до часовника на Централна поща, посока Гладстон. Продават дрехи не точно за бременни, но доста от тях са подходящи. И продавачките са много любезни Grinning

Мелиса, да, фетална и скрининг са две различни неща, аз мисля да пропусна и двете.

Кой питаше за магазини в София? Ето малко от рекламите в 9 месеца:
Мис Макси: Пиротска 28; ЖК Младост 1 бул Андрей Сахаров бл 74А; ъгъла на Алабин и Княз Борис І
Асита: Граф Игнатиев 3
Мамма: Цар Самуил 37
Дева: Младост 1А, бл 502; ул. Никола Славков 41 /до Майчин дом/, www.deva-bg.com

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 22:46 от микки

# 50
 Simple SmileЗдравейте!!!Днес малко късно се включвам-май е по-добре да кажа Лека нощ,спокойни и приятни сънища Praynigна мамите,бебета,дечица и на всички!!!
 color=navy][/color]Искам да попитам дали вече усещате нещо-аз днес не знам дали изхалюцинирах или наистина видях как бебчо мърда smile3522Бях много изморена когато се върнахме и легнах малко да си почина,после нещо вечеря,малко ТV и пак си легнах и макар че вече пулса ми беше спокоен и бях отпусната...О,БОЖЕЕЕ Grinning-видях много леко и забързано движение Simple Smile
 Обаче не знам-не е ли малко рано,първия път ми се струва,че бях...5мес май,пък днес ми започва 4 мес??? newsm78Аз ли се обърках?

# 51
Здравейте момичета!
Аз се изгубих за малко е вие вече втора темичка сте почнали. неможах да изчета всичко, но се радвам че сте добре и бебоците растат, а също и коремчетата Grinning.
Аз вече си понапазарувах миналата седмица от магазин за бременни, че повечето ми панталони ми стягат в кръста. За почивните дни ходихме до столицата - Отава. На 1 Юли е празника на Канада и тази година е и 150 годишнина. Имаше голени тържества и стахотна заря. Отава много ни хареса, красив град и въпреки много туристи ми се стори че животът там е доста спокоен. само дето времето беше малко студено и явно моето момиче настина и вече втори ден е с висока температура и неможе да я смъкне. Надявам се не е нищо сериозно.
Ще се опитам да пусна малко снимчици от Отава, ако разбера как става това. Embarassed

# 52
Привет след първия работен скучен ден /за канадската група първи де/
nevenska , ние бяхме на палатка на Мускока и спахме на 8 градуса през нощта, но никой не е болен, да чукна на дърво.

juleto18, мисля, че е рано за движения, особено такива ,, каквито описваш. Човечето е все още прекалено мъничко за такива силови изпълнения, но незнам, това е само мое мнение.
А относно дрехите за бременни - определено вече си смених гардероба с такива. Повечето спорни магазини тук имат колекции за бременни, Roots, Old Navy и други такива. Блузките са невероятни, изобщо не ми личи корема под тях - казвам го, защото още не съм казала на работа.

Vania_84, стискам палци на ръце и крака за изпита, ако не ти го дадат, си го вземи  Laughing.

И последно да кажа, че и на мен ми тече нещо от гърдите, което засъхва по зърната, определено е жълтеникаво и със сигурност прилича на коластра, но и аз мисля, че е рано за това. С предишната бременност нищо не ми течеше, а после като рукна една кърма - имаше достатъчно.
Еми това е от мен, аз пиша докато спите, но пък имам привилегията да ме четете първа сутрин, колкото и да съм безинтересна.
Лек и безгрижен ден!!!

# 53
Добро утро сладурани Hug
Vania: Стискаме палци и за последния изпит, но нали знаеш, че ще го вземеш  Peace
микки: Благодаря ти инфото - мисля да пообиколя малко тези дни  Wink Аз че вече си взех един обикновен памучен панталон, но един номер по-голям и две роклички, които не са много за бременни, които още си крият коремчетата  hahaha Joy, но се разтягат и ще мога да ги нося през лятото. Някои от магазините, които си посочила са в центъра и мисля да ги посетя  Rolling Eyes
Хубав ден желая на всички  Hug Аз днес имам повечко работа и незнам кога отново ще вляза, но много целувки  Hug Hug Hug

# 54
  • В полите на Пирин планина
Добро утро, сладурки   bouquet

Vania_84 стискам силно палци за изпита  Peace

New Valia нормално е коластра да тече и от рано, тъй че няма страшно  Grinning

juleto18 още е доста рано за усещане на движения  Wink - някъде около 18-та г.с. при най-чувствителните.

Биохимичен скрининг се прави само в Майчин дом в София. Иначе кръв за изследванията се взема и на други места, но само генетиците в МД правят анализа. Фетална правят на доста места.

# 55
Добро утро и от мен! Днес имаме някакъв глупав изпит по английски в работата, та нещо съм се изнервила от сутринта. Не мога да разбера, защо след като само на определени хора работата им е свързана с англ. език, всички трябва да се пънем  Thinking . Аз например съм в отдел, който се занимава с жалби на граждани, много рядко с жалби от чужбина. Но сега са решили да ни изпитват всички ,включително жените от архива и охраната  Laughing . Страшна дивотия!
Охххххх, олекна ми, като си го казах  Simple Smile .
Vania_84, стискам палци - ще го вземеш!

# 56
Само да помоля мамите от Пловдив да ми напишат на ЛС къде има магазини за бременни !Мерси много !

Аз също питам за магазин за бременни в Пловдив,моля,ако някой има координати да пише  bouquet

sunnybunny , това е проблем, защото в тези магазини както е написала микки нищичко не ми харесва, та те предлагат модели който според мен са ужасни ... и дори струват пари ..  #Crazy
не искам да обидя никой, но нямам намерение да ходя като пенсионерка заради това че съм бременна .
В този магазин до централна поща , който ми каза Микки
преправяли дрехите за бременни и се надавям там да си харесам нещичко .
ето линка
http://blaga-blagoeva.com/catalogue.php?page=sets
и в другите градове имат магазини .
ако ли не ще моля за съдействие мамите от София и ще пътувам за там скоро ...

Лек ден момичета и много усмивки !

# 57
Здравейте, момичета и добре дошли на новите  Hug Лека и безпроблемна!
Ние с моя мъж миналата седмица бяхме като ударени - изведнъж сякаш ми пораснаха гърдите  #Crazy или просто не сме се заглеждали досега чак толкова. Вчера пък по същия начин, но с коремчето... 2 кг за една седмица качих, преди това не мърдах и за няколкото дена по половин кило  ooooh! Не ми се мисли до края колко ще съм.
Иначе почнах работа от понеделник, след 2 месеца почивка и първия ден адски се изморих, но вчера беше по-добре сякаш...Колежките отбелязаха напълняването ми, но нищо друго не казаха. Обаче и на мен взеха да ми отесняват дрехите и май ще се оглеждам да си взема едно- две удобни неща. А за кремовете и аз си взех Дева, че все хубави отзиви чета в нета, ама още не съм свикнала да се мажа редовно.
Лек и весел ден   bouquet

# 58
Здравйте, колежки - мами! И аз стискам палци на тези, на които предстоят изпити. Казват, че бременна студентка било едно от най трудните положения, така че разбирам притеснението, но все пак не го взимайте чак толкова присърце, защото в момента има нещо много по-важно от всичко това. Аз с всеки изминал ден стигам до този извод  и вече почти нищо не е в състояние да ме трогне ... най-малко човешката глупост, която е навсякъде около нас...Спокойствие и пак спокойствие му е майката!!! А как е настроението при вас? Аз в момента се чувствам адски щастлива, имам настроение да се обличам готино, усеща прилив на живот! Пожелавам това на всички мами!!!

# 59
  • Карлово
Привет и от мен!
За дрехите-аз само един-два панталона за бременни мисля да си купя, и то за есента-зимата. Сега мисля да се снабдя с няколко по-широки потника, панталоните все още ми стават. Друга идея-една приятелка носеше дънките на мъжа си, аз не мога да се възползвам за съжалене, доста по-огромен е от мен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт