Събуват ли си обувките гостите у Вас?

• 37 853
  • 693
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък се чудя на тези дето им лазеха децата и имаше опасност да оближат обувките на гостите ,не проходиха ли вече. newsm78
О, аз вече одъртях и пак се въргалям по земята Mr. Green

# 556
  • в моя свят на мир и любов
 smile3532 smile3532 smile3532

Ей така ме разсмяхте, да знаете.

Ако ме чуе шефа ще ме глоби 20лв.

Имам решение за всички, които спорят гостите дали да се събуват или да не се събуват:
Не канете гости, или ако каните, не ги пускайте да прекрачват прага на дома ви. Може и на стълбището да си пиете кафенцето.
Дето се казва: Нет человека, нет проблема.

Подпис: ССФ, дето тази зима ще си слага губерчета и китеничета. И много моля, ССФ никога не е селянка, затова всичко което прави е най-доброто, вярното и единствено правилното.

# 557
  • в Надежда-та
Боси Naughty

# 558
Да бе, да, а моите червени пътеки" Версаче " Mr. Green...
Направо от пътната врата-боси!

# 559
  • София
Да бе, да, а моите червени пътеки" Версаче " Mr. Green...
Направо от пътната врата-боси!

Да мълчиш  Naughty Naughty Naughty
Нъл се събух моууууууууу  smile3512 smile3512 smile3512
от си ги държеше, завитички с найлонче в ъгъла, А?!
Турни им опаковъчно фолио или найлонче,
да не ти се цапкат - ега го у Версачето  smile3534 smile3534 smile3534

п.с.. Ама баклавата ти е СМРЪТ  Peace Hug Hug Hug

# 560
  • Някъде на път....
Леле, ама то станало много забавно в тая темичка.......... Mr. Green

# 561
Миноууу , стига си викала ,ами ако беше отказала да се събуеш, ми аз нямаше да го преживея  smile3544!
И тази буря -нарочно се развихри ,като по поръчка.
Ама за баклавичката си заслужаваше жертвата ,нали  smile3503.
Аз искам гостите ми да са босички като нас ,за да се чувстват като част от семейството  newsm03.
Няма да се дискриминираме сега ,я...

# 562
Не,не се събуват.Смятам като проява на лош вкус да ги карам да се събуват.Дори и да искат не им разрешавам...

newsm10

И аз така. Щом каня гости - ясно е, че ще чистя, не ми пречи. Ненавиждам  събуването, когато ходим някъде и не знам дали е чисто - как да тръгна боса или по чорапи?
Изключение у нас правя за детската стая, там обикновено гостите не влизат, но ако е голям купон с други деца -  newsm79 newsm28 newsm75...

# 563
Не,не се събуват.Смятам като проява на лош вкус да ги карам да се събуват.Дори и да искат не им разрешавам...

newsm10

И аз така. Щом каня гости - ясно е, че ще чистя, не ми пречи. Ненавиждам  събуването, когато ходим някъде и не знам дали е чисто - как да тръгна боса или по чорапи?
Изключение у нас правя за детската стая, там обикновено гостите не влизат, но ако е голям купон с други деца -  newsm79 newsm28 newsm75...

Твърдо не!
Нито искам да карам някой да ходи бос, нито да ми обува чехли, джапанки и т.н.
Ако е толкова кално, може да му дам нещо да си избърше обувките.
Общо взето смятам, че е крайно невъзпитано да караш гостите да се събуват!  Naughty

# 564
Леле, ама то станало много забавно в тая темичка.......... Mr. Green
Простотията е забавна, докато не ти навлезе в личното пространство.
Аман от чистофайки дето до преди година са пишкали в "клозет" на двора,а сега напълниха София с подпетени чехли пред вратите!!!
Днес съм зла, ама селяндурите ми дойдоха много.

# 565
  • София
 Joy Joy Joy Joy Wink

# 566

Ох, отдъхнах си ,аз не съм от София, стоя си у наше село и си клекам у клозето. Mr. Green
И имам лош вкус.
И съм  неинтелигентна .

# 567
  • София

Ох, отдъхнах си ,аз не съм от София, стоя си у наше село и си клекам у клозето. Mr. Green
И имам лош вкус.
И съм  неинтелигентна .

Не си признавай толкоз лесно де  Wink Joy Joy Joy

Ай сакъна бре  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 568
И това ми било приятелка  Crossing Arms!
Очаквах да разкажеш на хората каква съм умница ,хинтилигент ..........................................

# 569
  • 1st floor
ако са "дежурните"  гости, които са в посока кухнята - там може и с обувки , плочки са по земята...ама ако са към стаята с килим, редно е да се събуват/ да не кажа задължително!!!/

Общи условия

Активация на акаунт