Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да кажа, ако ме попитат какво искам за подарък за бебето?
Как мога да се справя с жегата по време на бременност?
Как мога да се справя с двумесечните закъснения на болничните?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да кажа, ако ме попитат какво искам за подарък за бебето?
Можете да поискате стойността на подаръка, както е предложено от други майки във форума. Това ви дава възможност да изберете нещата, от които се нуждаете, като например мебели за детската стая, креватче, количка и други. По този начин можете да изберете нещата, които са ви необходими, без да получавате подаръци, които вече имате или не са полезни.
-
Как мога да се справя с жегата по време на бременност?
За да се справите с жегата по време на бременност, важно е да избягвате прекомерно излагане на слънце, да носите леки и прозрачни дрехи, да останете хидратирани и да избягвате физически натоварвания през горещите дни. Освен това е добра идея да се консултирате с вашия лекар за подходящи методи за справяне с топлото време, като например избягване на усилена дейност и прекарване на повече време в по-хладни помещения.
-
Как мога да се справя с двумесечните закъснения на болничните?
За да се справите с двумесечните закъснения на болничните, консултирайте се със съответните лица и потърсете съвет относно възможностите за разрешаване на тази ситуация. Освен това можете да се свържете с Националния осигурителен институт за консултация и информация относно процедурите за изплащане на болнични, както и за възможностите за ускоряване на уреждането на този въпрос.
-
Как да се справя с умората и апатията по време на бременност?
-
Можете ли да предложите някои имена на момичета, които започват с буквата „М“?
е 2-та паралелка, която е с немски чуждоезиков профил, та сега ще неще и немски ще трябва да научи
от което баща му е много доволен.

Аз съм меко казано бясна
, защото цял ден нямаме вода и въпреки, че е почти 10 май няма изглед да я пуснат.
И както можете да се досетите телефоните на ВиК за аварии са прекъснати поради технически причини! Колко удобно, нали. В тази жега и без вода...
Ама хайде стига съм се оплаквала. Да му мисли мъжо, дето тази вечер ще се прибере като водоноска, ама нали си ми е Водолейче ... 

такова чудо се е натрупало... Станала съм като меците, дето си трупат мазнинки за зимата. Направо не ми се мисли как ще се справям след това.
Дано Карина да е права, че изчезва, но аз не съм много убедена. Иначе, ако е така ще съм повече от щастлива! Мислех си да си взема някакво кремче за мазане, но нали не трябвало да е с кофеин. 

мерси за палчетата!
Не само за храните, но и сякаш за козметиката имам най-голямо доверие на тази марка. Ако се съмнявате в качеството, искайте си мостра, на мен примерно в този пакет имах не мостри, ами цели си шишета, за първия месец след раждането на бебето. Само по този начин можеш да си сигурен дали му влияе добре дадения продукт или не и да избереш пак него за в бъдеще
, браво на послушните ви и умни дечица, сигурно много се гордеете с тях
ще ти бъде интересно с нас, добре си ни дошла