Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да кажа, ако ме попитат какво искам за подарък за бебето?
Как мога да се справя с жегата по време на бременност?
Как мога да се справя с двумесечните закъснения на болничните?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да кажа, ако ме попитат какво искам за подарък за бебето?
Можете да поискате стойността на подаръка, както е предложено от други майки във форума. Това ви дава възможност да изберете нещата, от които се нуждаете, като например мебели за детската стая, креватче, количка и други. По този начин можете да изберете нещата, които са ви необходими, без да получавате подаръци, които вече имате или не са полезни.
-
Как мога да се справя с жегата по време на бременност?
За да се справите с жегата по време на бременност, важно е да избягвате прекомерно излагане на слънце, да носите леки и прозрачни дрехи, да останете хидратирани и да избягвате физически натоварвания през горещите дни. Освен това е добра идея да се консултирате с вашия лекар за подходящи методи за справяне с топлото време, като например избягване на усилена дейност и прекарване на повече време в по-хладни помещения.
-
Как мога да се справя с двумесечните закъснения на болничните?
За да се справите с двумесечните закъснения на болничните, консултирайте се със съответните лица и потърсете съвет относно възможностите за разрешаване на тази ситуация. Освен това можете да се свържете с Националния осигурителен институт за консултация и информация относно процедурите за изплащане на болнични, както и за възможностите за ускоряване на уреждането на този въпрос.
-
Как да се справя с умората и апатията по време на бременност?
-
Можете ли да предложите някои имена на момичета, които започват с буквата „М“?

тука съм, добре сме с малчо
,четем всичко!!! основно вечер преди да си тръгнем от работа, защото съм в процес на предаване на работата на новата колежка и вече много ми писва....толкова "близки" сме си станали - по цял ден стои до гъзъ ми и направо се задушавам...аз като започвах на мен никой не ми обясняваше така подробно
, много съм се бутала самичка, а това сега - сдъвкано и изплюто. Така и баба знае!!! Скоро обаче мисля да я отсвирвам и да я пускам в дълбокото
/

, а и нещо пак ме е обхванала апатията и ужасна умора, та нищо не ми се прави и май нищо интересно не ми се случва.
, направо силичка не ми оставят.
, други предложения Мина, Марта, Мара, Магда, Маргита, Мирослава, Мариета..................
, много е хубаво, че списъчето ни все още се обновява!
Викам ти полудя ли бе човек,ми щото била зачената в Лат.Америка и щяла да се роди тука .Сега стана нарицателно име,за всяко нещо Латинка,като спомена за име да мислим айде пак казват Латинка ,и баткото и той.Бъзикат се с мене,ама накрая в клиниката като взема аз да й сложа име без да ги питам ще видят те.

мисля че с бебо е време да излезем малко в заслужена почивка, само че нищо подобно , нали ви се похвалих вече, че ни предстой след няколко дни великото преселение на народите, та сега стягам багажи.
.

Скоро може пак да се организираме, като този път ще чакаме още попълнения.
Ама като се гледам каква измъчена физиономия съм направила...
Толумба и половина...

Нищо чудно и твоето бабе сега да ревнува от това, че ще бъде изместена и затова така да се държи. Но то по-важно от бебо няма, така че ти си знаеш! 
И честито за изпита.
Сега е време за почивка.
А от люлките като че ли първата повече ми хареса. 
и си почивайте с бебо. Нека и сама научи нещо пък.
Прибирайки се към вкъщи не устоях и влязох в едно детско магазинче, и естествено си тръгнах с покупки. После ще ви пусна и снимчици. Върнах се и след малко пристига и нашият. И таман да му паказвам новите придобивки на бебата и му съзирам нацупената физиономия. И като се почна едно такова от сорта - що съм купувала от сега.
То не била на хубаво. Ей, как не го намлатих незнам.
Направо ми уби удоволствието от бебешкото пазаруване.
С това пусто суеверие ми лази неимоверно много по нервите.
Така и не разбра, че на неговото няма да стане и ще си накупя за беба каквото и когато аз реша.
Каза, че още ми било рано да пазарувам, като се родял бебчо тогава да съм дойдела д апазарувам!!! Егати и хората, вместо да гледа да ми взме парите!!!