Жегата ни нас мори, но ОКТОМВРИЙЧЕ ни крепи

• 14 154
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте отново и в тази темичка.Радвам се за бързият ви отговор,наистина е много мило   bouquet Ще кажа малко повече подробности за бременността си,че и аз да се наредя в списъчето...така си мечтая  Embarassed  Бременна съм в 24 г.с. и доки ни каза,че ще е момиченце  Joy От Пловдив съм и акушер-гинекологът ми е д-р Климент Бабаков.Ще раждам във Втора градска именно при него,а и имам позната акушерка там.Това ни е първо бебоче  Blush Какво повече да кажа... newsm78 На 22 години съм от Пловдив...казвам се Ели,а таткото е на 27 г. казва се Калоян.Мисля,че това ще е достатъчно  bowuu Искрени поздравления за всички!

# 46
ааааа...и забравих да кажа  Naughty...терминът ми е на 24.10.2007 г  Joy.

# 47
Jenna мила би ли споделила впечатления от поддържащия колан, който беше казал, че носиш? Как е с него? newsm78

# 48
  • La casa de Mickey Mouse
силвър4е да Ще взема компа и Ще пиша малко е лоша връзката, но няма проблеми
днес шефа ми най накрая хареса моми4е за моето мяасто, само Ще ви кажа 4е кандидатката е мис Куенка и е у4аствала в мис испания, хубави4ка е, но малко ограни4ена, Ще видя зор докато я обу4а
Bulechka_TS я не им се въравай, аз може да се каже 4е имам вси4ко ве4е без памперси и козметика, но тях след като ни изпишат, 4е смятам да пробвам първо мострите които Ще ни дадът

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 19:25 от ANETT

# 49
Bulechka_TS я не им се върава, аз може да се кайа 4е имам вси4ко ве4е без памперси и козметика, но тя след като ни изпишат, 4е смятам да пробвам първо мострите който Ще ни дадът

Абе, аз не се връзвам, но ми стана криво!!! #2gunfire

Успех с обучението на новото момиче!!! Hug

# 50
Здравейте момичета Hug

Ние си студуваме тука в Централна Европа, дори през уикенда нямало да има слънце, а дъжд, представяте ли си, планирам си го един мързелив уиенд у дома в леглото(май никога не съм имала такъв) omm

Аз май за разлика от някои тук съм привилигерована в обучението на заместник, защото момичето, което отговаря за нашия тим ще обучи новия човек (дано го изберат по-бързо де) и аз съм newsm68

dobra  - ужасно е това за бабите, ама те на тез години какво да ти кажа, гледайте вие да сте добре и си се грижете за бебето, пък тя да се спасява

Ванрненските мами - много сте готини, очаквахме да ви видим снимани на плажа с някой екзотичен коктейл, пък вие сте се скрили по сянката

Никой не ми отговори по колко Магнезии пие на ден - колко милиграма и на колко приема ???

Jenna - ай добре си ни дошла  smile3525 вие днес ще празнувате ли? И в Чехия идват 2 дни празнични, ама ние още неможем да почувстваме техните празници наши си

Аз не разчитам на подаръци от близки, голям кеф ми направи да си купя всичко и почти не ми остана вече, от едрите неща само количката и съвсем малко дреболийки.Разбира се, ще се радвам на подаръци ако има, но на нашите съм казала да не харчат пари, сега и без това нямат, то в БГ не се живее лесно и ги разбирам напълно, като ги знам все пак ще ни изненадат..

Лека вечер ви пожелавам и силни ритничета preggo

# 51
здравейте мамчета Simple Smile
как сте в тези жеги, аз като се прибера от работа направо лягам да си почивам и никак не ми остава своодно време , чета ви редовно ,но с писането не съм чак толкова редовна, но като излезна в болнични ще бъде различно
лека вечер от мен Simple Smile

# 52
  • София
ТУККККК съм - нямахме интернет почти седмица, липсвахте ми  Hug  Hug
Добре дошли на новите мами   bouquet
Поли на патерица ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, да си жива и здрава и само хубави емоции.
Стреличке от къде ти дойде сега да се преименувяш, та и нов аватар, ама е готинннн...
Наде пазя ти я момата, то нали се иплющях аз на корем миналата седмица и като ме хвана параноята, та в събота на доктор, попаднах на ученик на Мазнейкова, -Давидков, та идио.. му ми вика аз други прегледи освен ФМ не правя та се изръсихве с 70лв. само да се успокоя за бебка, а тя една кротка и като се крие, не само ръчички, а и крачета сложила пред лицето, та нямама хубави кадри, но пък я разгледаха от всякъде, даже каза че няма да е дюстабан, че има дълги бедрени кости  Grinning - и тежи цели 900гр. Всички надежди на таткото отлетяха, като доктора каза че имаме прекрасна картина на вулвата /не знаех че така наричат женския полов орган/ Той горкия имаше надежди да се е объркала Мазнейкова  Mr. Green  Mr. Green
Страшно ме е яд че изпуснах срещичката, ама за следващата се класирам от сега.
Отиваме на вечеря и като се върна ще разглеждам снимки и ще почета по-задълбочено какво сте правили дакато ме нямаше.

# 53
привет на всички мамчета не съм се разписвала отдавна защото не бях в къщи.Отскачам само да ви кажа ,че днес бях на 3Д и може да ме оцветите в розово.Таткото и баткото са много щастливи а аз още се адаптирам към новината.ЛЕКА ВЕЧЕР

# 54
  • София
ANETT синята и на мен повече ми харесва, но играчките на зеленикавата са по-хубави, та която и да избереш няма да съжаляваш, а килимчето за активната гимнастика е страхотно.
viarkata, страхотна булка, а как ти блестят очичките, пожелавам ви безкраен меден месец.

SUSONCHO честита ти девойка,   bouquet  тамън ще изравните силите в къщи.

Jenna брей този списък е хитра идея, но аз така да обичам изненадите и подаръците, та съм решила да оставя всичко  на случайността, то аз така или иначе ще си купя всичко необходимо. За баса не си забравила нали  Mr. Green

dobra тя бабата просто се е усетила, че няма да има помощи толкова често сега и негодува, то аз съм забелязала, че бабите се вдетеняват с възрастта. Не и се сърди, просто не и обръщай внимание.

Bulechka_TS тая продавачка е луда, то така  става като не дават процент шефовете, ако имат процент продавачките са безкрайно любезни и отзивчиви, даже ми е идвало на акъла директно да ги питам от вратата вие на процент от оборота ли сте или на твърда заплата  Joy  Joy

Me_and_baby аз пия една таблетка сутрин, една вечер, като се сетя и една на обяд, но две са достатъчни, поне така пише на рецептата, а третата я пия защотот докторът каза по три на ден, трябва да внимаваш да не пиеш и ядеш млечни продукти около приема на магнезии, На опаковката пише Магнерот 500мг. -100 таблетки.

ushco Честито второ място,то на българските конкурси обикновенно второто място си е първо направо,а първото се печели от връзкари, та това с балоните не е толкова трогателно. Ама ние сме си пристрастни  Mr. Green Сега за изследванията - не знам кой пакет да избереш, най добре питай доктора или на място какво включват тези пакети, то може скъпият да включва вече направени изследвания, като кръвна група и спин и васерман  newsm78

# 55
USCHO smile3516 smile3511 smile3513 гледах  репортажа Hug ма такъв хубав репоратаж-КАК МОЖЕ ДА ГО ИЗЛЪчАТ В 6:55 часа-тез луди ли са...защо не го излъчиха поне към 8 часа за да могат повече хора да го гледат Naughty Бих им се скарала мисля да им напиша е-майл и да ги скастря newsm10 макар, че едва ли някой ще ми обърне внимание Simple Smile
Ма много си хубава бе скъпа-ТИ СИ НАШТА ГОРДОСТ и с такъв хубав татко -ще си имате прекрасна госпожица smile3521 newsm10   няма ли да го дават тоз репортаж ПАК или някаде от нета да се тегли, че да може и другите да ти се порадеат  Hug

МAMA MIA много ме кефи памучната пелена с мечока искам и аз такава с мече казвай бързо откаде я взе???? bowuu bowuu bowuu

Аз днес станах 5 часа и неможах да заспя-резултата беше, че в 5:30часа си правих макарони със сирене smile3508 луда работа-вече съм на другата фаза с БЕЗСЪНИЕТО..кат гледам май съм единствената луда тук  Whistling Whistling Whistling
Айде лек ден на всички!

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 07:15 от galentinass

# 56
Специално станах  в 7,30, за да гледам репортажа, абе тия нормални ли са да го пуснат толкова рано Crossing Arms. Ще го търся по-късно в нетера-та. Аз съм я чела тази история с балоните, ама на USCHO повече ми харесва.

# 57
Добро утро
аз чак сега влизам след вчера и първо да кажа че си изкарах страхотно, макар да трябваше да тръгна по-рано  Mr. Green
Меги вече ти имам елефона и няма да ти се размине следващата среща  Hug
Аз влизам специално да ви почерпя с едно сладко сладоледено изкушение, защото моето мъжле днес има рожден ден

Днес цял ден сигурно ще се въртя в кухнята така че хубав ден на всички  Hug
Ааа за малко да забравя, вчера бяхме на видеозон и доктора уби всички надежди на моя мъж все пак да е момиче, защото таково голямо пишле извади нашия герой че нямаше никакво съмнение - цели 12 мм (от сега!!!)  Joy Joy Joy Доктора вика че направо шампионски размери вади  Joy Joy Joy , а вече и бебчо е толкова голям че не събира цял на екрана  Mr. Green

Добре дошли на новите и нови "стари" мами Wink
хайде сладурчета да се пазите

# 58
mimeto_iv   Да ти е жив и здрав мъжлето и добре да си  попразнувате и внимавай из кухнята-не се преуморявай! Hug

Зайче Мече     bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на теб! ДА си жива, здрав а, щастлива на ЕСЕН най-хубавия подарак... Hug

Тук 29 градуса и от сега ЖЕГА ще ви пратя малко слънчице! bowuu bowuu bowuu

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 10:35 от galentinass

# 59
Добро утро момичета   bouquet

Черпя ви с по чаша кафе  Coffee  food010 , който иска и алкохолно  Wine Glass или по-безалкохолно beerи тортичка, че и аз съм рожденничка  smile3510

Никога не е било толкова мрачно Wear Umbrella и студено  coldна този ден, дано за напред да ми е по-слънчево   Nature Sunny

mimeto_iv - да ти е живо и здраво рачето, да те слуша много и винаги да ви прави много щастливи с бебчо  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт