Жегата ни нас мори, но ОКТОМВРИЙЧЕ ни крепи

• 14 163
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Зайче Мече,

Честит рожден ден! Много щастие, усмивки и само хубави неща на този ден. ))))

# 61
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте моми4ета
зай4е ме4е 4естито остаряване  Joy на хубавия подарък на есен и беб4о много да те слушка и радва
mimeto_iv да ти е жива и здрава половинката и много много да те глези
меги ти най накрая се появи, какво ново около малкото звер4е цезар, някоя нова фотосесия на фотомодела
а нали си взе в4ера бански, ами голям ми е мноо съм се надценила май  ooooh! Ще ходя да го сменям, ако има по малък 4е този модел май беше единственя, като не си спомням

# 62
Зайче Мече ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И САМО ХУБАВИ ЕМОЦИИ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

newsm59 nbirthday newsm67  ura  bigdance2 Tada

# 63
Зайче Мече честит рожден ден!
Честито и на половинката на mimeto_iv.

# 64
Зайче Мече ЧРД - де си жива и здрава и много щастлива бъдеща мама   love001

newsm59 newsm38 newsm59 bdbaloni Gift Gift baloni

mimeto_iv честито и на теб мила - да ти е жив и здрав рожденника

# 65
Мерси за пожеланията момичета   bouquet, да ви се връща тъпкано, особено здравето, щаститето и безпроблемното раждане !!

# 66
  • София
Зайче Мече ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm59 Да си жива, здрава и много щастлима мама на есен на едно прекрасно бебенце  newsm32 Весело изкарване на празника   ura Tada
Mimeto_iv Честит празник  и на твоята половинка ura Да ти е жив и здрав и много щастлив татко на есен  smile3504

# 67
Здравейте момичета
Първо да честитя рождениия ден на Зайче Мече. желая ти мила много здраве щастие и положителни емоции. Бъди една услихната бъдеща мама. nbirthday .

Та и аз да ви се похваля сега се връщаме от консултация, 4акахме 4ас и половина пред кабинета на доктора защото сменяха софтуера на поликлиниката, но поне чакането си заслужаваше. Можете да ме оцветите в розовичко защото доктора каза че ще е госпожица, беше малко лаконичен че май не е много сигурен и със сигурност ще разберем октомври, но аз съм склонна да вярвам че е дама. Пък после и друго да се окаже пак ще му се радваме
Усмихнат ден на всички

# 68
Честит празник, Зайче Мече! Вълнуваща година ще е това за тебе; пожелавам ти много радост и щастие с новото мече през октомври!

# 69
  • София
Честит рожден ден Зайче Мече! Всичко най-хубаво ти желая.

Аз малко рядко пиша тук, но чета редовно.
Преди малко се върнах от прегледа и доки каза, че 100% е момченце - много съм щастлива.

# 70
misholina - Гледам разчела си кода на моя подпис, няма скрито покрито  hahaha Дано да е мече, е и зайче да е - няма да бъде по-малко обичано...ама нали знаеш всеки тайно си мечтае какво да му се падне  Hug

Още веднъж ви благодаря сърдечно за пожеланията момичета  smile3525  love001

Я да ви питам още веднъж за ЖК, че тъкмо бях пуснала питането, и вие взехте, че отворихте нова тема и останах само с отговорите на BettyV Rolling Eyes Embarassed Заформихме един приличен чат с лични съобщения. Не че не са ми достатъчни - BettyV да не се засегнеш нещо  Peace, но искам да чуя още мнения.
Изчетох и в здравния форум мненията за болниците. И останах с много добри впечатления за Токуда и Правителствена. Интересува ме не е ли късно да се запиша на ЖК, дали ще ме приемат ? какво ми е нужно за да се запиша и там на консултация ? договорили ли сте вече раждането, че с моя доктор все го отлагаме  #Crazy

Jutoo - Айде добре дошла в многолюдния отбор на свекървищата  Twisted Evil Да ти е живо и здраво и мерси за пожеланията.

# 71
Честито Jutoo  Simple Smile  И аз съм много доволна, че сега ще си имам и момченце, живот и здраве  Simple Smile
Само където ще ходи гол, милия, защото от каката нищо няма да има за него  Joy

Разликата на твоите хлапета ще е по-голяма, ще си имаш помощница! Ние вече започнахме с обясненията; какво разбира малката главица на Мариана не знам, но по цял ден за бебета говори  Crazy Дано да го запазим този ентусиазъм до октомври!

# 72
  • София
Честито Jutoo  Simple Smile  И аз съм много доволна, че сега ще си имам и момченце, живот и здраве  Simple Smile
Само където ще ходи гол, милия, защото от каката нищо няма да има за него  Joy

Разликата на твоите хлапета ще е по-голяма, ще си имаш помощница! Ние вече започнахме с обясненията; какво разбира малката главица на Мариана не знам, но по цял ден за бебета говори  Crazy Дано да го запазим този ентусиазъм до октомври!
Ами аз на мойта като бебе и купувах много бели и зелени дрехи, така че ще има нещо и за бебо сега.
Мойта разправя, че ще ми разпорят корема като на кумчо вълчо и ще извадят бебето от там.  Laughing

# 73
  • София
Зайче Мече, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Всичко най-хубаво и от нас!

Misholina, а аз какво да кажа - моите и двете ще ходят голи Laughing Аз затова се надявах поне на едно момиченце, че колко дрехи имам от каката, сега се чудя какво да ги правя.  newsm78.
Иначе и тя е много ентусиазирана за бебета, само ми целува и гали корема от двете страни - от едната страна едното, от другата -  другото бебе. Много е смешна!

Jutoo, а моя разправя, че ще ми пукнат корема  "Хайде мамо, леля доктор да ти пукне корема и да извади бебетата"  #Crazy Кой знае какво си представя милата.

Момичета, днес бях на преглед - бебоците са добре - едното е около 900 гр. , а другото около 1 кг. Мислех, че вече няма място да се обръщат, а то си имало.... и май са си разменили местата  newsm78. До сега бяха лявото бебче и дясното бебче, ама съм била много заблудена. На едното главичката му е по-кръгла и днес изръсих, че ще ги различавам по главичките, а лекарката умря от смях. А иначе имена не сме мислили още, изобщо не знам какво ще правим и как ще реша на кое бебе кое има да дам.
Лошото е, че на мен хемоглобинът ми е паднал още - и сега съм на ударни дози желязо и магнезий, че още имам крампи.

Чао засега и  Hug от нас!

# 74
Зайче Мече, честит рожден ден и от мене! Най - прекрасните пожелания   bouquet

Мимето, честит рожден ден на твоят мъж - на есен да го дариш с най-хубавия подарък!

При нас двата дни празници свършиха, и пак съм на работа, но за половин ден. Стискайте ми палци днес за прегледа - ще се виждаме с малката бубка - дано е папкала и слушкала, че предния път изоставаше от термина с 1 ден, пък аз нали спрях да качвам за известно време и викам да не съм я недохранила  newsm78
Иначе ми е много ритливо сладурчето, явно има място, ама е съобразителничко, само през деня ритка, оставя мама да спи през нощта.  Heart Eyes

Булечка, за поддържащия колан, аз си го нося религиозно и ме кара да се чувствам добре, но истината е, че не знам дали помага или аз просто се чувствам добре. Облекчението не е очевадно, един вид като си го сложа не казвам "ааааааах", не зная, при нас не е много скъпо и си заслужаваше пробата, не знам как е в БГ.

Меги, хич не съм забравила аз за бас-а, ще чакам да ми закупуваш сладко подаръче като родя на 3ти Октомври (такова усещане имам  Crazy ). Тайничко се надявам да си права, хем за да не се мъча толкова дълго, хем за да мога да купя нещо сладко за твоята принцеска, ама предпочитам да спечеля де   Mr. Green

Ох аз почти преключих с едномесечното разчистване в къщи, изхвърлила съм поне 15 огромни торби с боклуци от всякакво естество и сега има мястоооооооооо  newsm44. Бебчо има негови си цели две големи чекмеджета (едното, от които прилежно съм подредила дрешките), мъжът ми - много място в антрето, а количката и другите едри неща са прибрани в другото антре. Направо не мога да повярвам  newsm68. Този уикенд разчиствам и последното антре, и съм готова за бебчо на подреденичко в къщи.

Момичета, не се ли уморявате като чистите. Моя апартамент е около 85 квадрата и е целодневно занимание.  newsm75 newsm79 newsm28  Верно, че госпожица Джоска е голям замърсител, но все пак ...

Общи условия

Активация на акаунт