Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да кажа, ако ме попитат какво искам за подарък за бебето?
Как мога да се справя с жегата по време на бременност?
Как мога да се справя с двумесечните закъснения на болничните?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да кажа, ако ме попитат какво искам за подарък за бебето?
Можете да поискате стойността на подаръка, както е предложено от други майки във форума. Това ви дава възможност да изберете нещата, от които се нуждаете, като например мебели за детската стая, креватче, количка и други. По този начин можете да изберете нещата, които са ви необходими, без да получавате подаръци, които вече имате или не са полезни.
-
Как мога да се справя с жегата по време на бременност?
За да се справите с жегата по време на бременност, важно е да избягвате прекомерно излагане на слънце, да носите леки и прозрачни дрехи, да останете хидратирани и да избягвате физически натоварвания през горещите дни. Освен това е добра идея да се консултирате с вашия лекар за подходящи методи за справяне с топлото време, като например избягване на усилена дейност и прекарване на повече време в по-хладни помещения.
-
Как мога да се справя с двумесечните закъснения на болничните?
За да се справите с двумесечните закъснения на болничните, консултирайте се със съответните лица и потърсете съвет относно възможностите за разрешаване на тази ситуация. Освен това можете да се свържете с Националния осигурителен институт за консултация и информация относно процедурите за изплащане на болнични, както и за възможностите за ускоряване на уреждането на този въпрос.
-
Как да се справя с умората и апатията по време на бременност?
-
Можете ли да предложите някои имена на момичета, които започват с буквата „М“?

Днес ще ходим да видим до къде са стигнали нещата...но май около Нова година, ако не и по-късно ще трябва да се пренасяме с бебка.
А иначе ние сме в двустаен под наем, но имаме малко мебели, защото тъкмо се нанесохме и си купихме апартамента и решихме направо него да обзавеждаме. И сега даже и холна гарнитура нямаме.
Трябваше всичко да им върнете....като си представя, че и ние ще тръгваме по този път скоро...
Чакаме после добрите новини. 
Тя и мойта нали се оказа преди 2 седмици, че се е обърнала, но сега пък започнах да се чудя дали пак не се е завъртяла седалищно.
И Наде как заради тези 7 кг. ще ти ограничават манджата? Ми това си е в реда на нещата.....
Това за куче верно сефте го чувам! Моята кучка все по лекари беше милата навремето, но явно тогава не са имали такива техники, защото никой не ми е предлагал. Инъче аз сега също се изживявам като кучегледач. Свекитата са на почивка и ни тропосаха 2 песа чао-чао + котка! Такава мръсотия правят тия животни .... аман! Инъче кучетата много си ме обичат, знаят ме от мнооого години. С чужди хора са като питбули. много са зли гадинките. А какви са красавци- пупупу - ще ви кача скоро снимки да ги видите.
А като стигнете до купуване на плочки ми се обади- много съвети ще ти дам, защото това с Бриколаж беше най-малката изцепка. В декор керамик ни натовариха 2,5м2 по-малко от платеното и мъжа ми добре, че брои и смята ... още на място ги хвана. Онези като се запънаха - 3ма продавачи се пенят насреща и викат, че не е възможно, че при тях всичко било изрядно!!!! Ама аз нали съм бременна и
седях, седях отстрани, пък като зинаааах
и онези като подплашени зайци изприпкаха с мъжа ми да броят .... и после ама извинявайте, ама как така се е случила, то при нас така не ставааааааааааа! И докато лъжат нагло влиза случайно шофьора на магазина и вика........ "Ааааа онези ли плочки, дето вчера ги потрошихме по време на транспорта и ги свалихме да не се излагаме пред клиента!" И тогава аз
))), а молбата за гинеколог май ще е към, Варненските, а не към софийските мами
) ще имаме тогава за ремонти... Как ви се струва картинката? Сега завиждате ли ми