Жегата ни нас мори, но ОКТОМВРИЙЧЕ ни крепи

• 14 314
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, да ми стискате палци днес, защото съм на преглед и много се надявам бубалинка да се е завъртяла с главичката надолу (че миналия месец беше напреки на корема ми). Имам движения доста на високо около диафрагмата и мами и баби ми казаха, че най-вероятно това са крачета щом са толкова високо..., ама аз се притеснявам!
Някой беше купил шапчица, та да ви кажа поличбата е, че нищо друго може да не се купи за бебето, ама шапчица трябва да се купи за да излезнело с главичката напред!  smile3521

П.П. маграт чеснова, стискам палци мила!  newsm17

# 196
Добро утро и от мен! Стартирах деня с ходене на консултация,взимане на кръв и посещение на кардиолог заради прескачане на сърчицето ми. Това се случвало често при бременните жени!Слава богу всичко е на ред вече съм 7 кила отгоре
и казаха че ще ми налагат вето на манджата #Crazy
маграт чеснова ще си стискаме палци взаимно мила!!!
И мен треска ме тресе! Докато не минат тия класирания не можем да заминем на моренце!
А кучката ти ще ги ака пакетирани акита Joy Joy Joy
Ивон много си готина! Що не бяхме всички като тебе  Hug
meggyv знам че има ама ми се щеше да ми е уредено предварително но в крайна сметка ще тръгнем и така пък каквото сабя покаже!
ushco стискам палци ти после пиши!

# 197
  • София
dobra - и ние сме почти във вашето положение. Мислех, че ще можем да се нанесем до октомври, но в момента май още не са завършили шпакловката и общите части... Sad Днес ще ходим да видим до къде са стигнали нещата...но май около Нова година, ако не и по-късно ще трябва да се пренасяме с бебка.  ooooh! А иначе ние сме в двустаен под наем, но имаме малко мебели, защото тъкмо се нанесохме и си купихме апартамента и решихме направо него да обзавеждаме. И сега даже и холна гарнитура нямаме.  Laughing Добре ни е, но гости няма как да идват, иначе стаите са големи и хола също - ще има предостатъчно място за спалнята, шкафовете и скринчето и легълцето на бебка. Пък и изписването не виждам как ще направим....ще трябва само в болницата да дойдат някои роднини, в къщи иначе прави ще стоят... newsm78
Иначе тези от Мосю Бриколаж много гадно са ви прекарали.  #Cussing out Трябваше всичко да им върнете....като си представя, че и ние ще тръгваме по този път скоро...

маграт чеснова - Силно стискаме палци детенцето да е влезнало там, където най-много иска.  Praynig Чакаме после добрите новини.  Party

Аз да се оплача, че не виждам снимка на лакомийката.....  и много ще се радвам и да видя и останалата кучешка компания....photo Laughing

ushco - имаш стиснати палци от мен, дано шушулката се е обърнала.  PraynigНо и да не се е, не се притеснявай има още време.  Peace Тя и мойта нали се оказа преди 2 седмици, че се е обърнала, но сега пък започнах да се чудя дали пак не се е завъртяла седалищно.  newsm78А за шапчицата и аз първо шапчица купих след като усетих бебка да ритка за първи път. Не вярвам много на суеверия, но все пак това не вреди на никой, а беше рано и си търсех повод да започна с пазаруването.  Laughing

Надя 73 - И за вас стискам палци..... Peace Но като знам колко са умни октомврийските мами и дечицата им съм сигурна, че също са много умни и ще постигнат всичко, което искат.  smile3521Пък после заслужено ще си починете на морето.   grinning039 И Наде как заради тези 7 кг. ще ти ограничават манджата? Ми това си е в реда на нещата..... newsm78

# 198
Наде[/size], [/color] от опит да ти кажа най-добрите квартири се намират като отидеш намясто. Ние така ходим с мъжо и сме си супер доволни. Аз скоро търсих нещо евтино за сестра ми.Наистина навсякъде по телефоните беше заето, но тук имаха свободни стаи на Св. Влас е http://hotellyubava.com/  Стаите са 30лв без и 35лв с климатик.
Meggyv, направо ме уби с чистенето на зъбен камък на Цезарчо  rotfImao Това за куче верно сефте го чувам! Моята кучка все по лекари беше милата навремето, но явно тогава не са имали такива техники, защото никой не ми е предлагал. Инъче аз сега също се изживявам като кучегледач. Свекитата са на почивка и ни тропосаха 2 песа чао-чао + котка! Такава мръсотия правят тия животни .... аман!  Инъче кучетата много си ме обичат, знаят ме  от мнооого години. С чужди хора са като питбули. много са зли гадинките. А  какви са красавци- пупупу - ще ви кача скоро снимки да ги видите.
Ивооооооооон искам и аз на този хотееееел, искам и аз да съм стройна като тееееб  lovekiss А като стигнете до купуване на плочки ми се обади- много съвети ще ти дам, защото това с Бриколаж беше най-малката изцепка. В декор керамик ни натовариха 2,5м2 по-малко от платеното и мъжа ми добре, че брои и смята ... още на място ги хвана. Онези като се запънаха - 3ма продавачи се пенят насреща и викат, че не е възможно, че при тях всичко било изрядно!!!! Ама аз нали съм бременна и  smile3515 седях, седях отстрани, пък като зинаааах  smile3514  и онези като подплашени зайци изприпкаха с мъжа ми да броят .... и после ама извинявайте, ама как така се е случила, то при нас така не ставааааааааааа! И докато лъжат нагло влиза случайно шофьора на магазина и вика........ "Ааааа онези ли плочки, дето вчера ги потрошихме по време на транспорта и ги свалихме да не се излагаме пред клиента!"  И тогава аз  Rage Rage smile3514

# 199
Добра, мила аз веднага захапах предложението ти за почивка, писах и лс с молба за повече инфо Simple Smile))), а молбата за гинеколог май ще е към, Варненските, а не към софийските мами Simple Smile)))

За ремонтите и аз бая неща мога да кажа и помогна Simple Smile))) ние една къща правихме и продължаваме да правим е за щстие от октомври живеем в нея, но детските стаи още не са готови и мЪжо милия всяка вечер се мъчи, че сме на принципа "сам себе мастер" Simple Smile, за плочки, ако не е късно има един супер готин магазин с огромно разнобразие от модели и цени плочки на бистришки път, веднага като завиеш от околовръстното на около 400 м в ляво, голяма сграда няма как да се обърка

и понеже май не съм успяла да кача снимките на песчето ето тук 2 албума на къщата и на животините :
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3393110
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3393110

# 200
  • La casa de Mickey Mouse
здравете моми4ета
това с ремонтите е ужасно, тук хубавото е 4е апартамента го дават готов, абсолутно обзаведен, слагаш си само дрехите и запо4ваш да живееш, та нямаме такива проблеми, но и нашия апартамент Ще е готов другата одина, но кватирата е страхотна, 4ак не ми се мести
аз оЩе съм с главоболие и пак ме по4наха болките бебо расте явно утре сме при доки, но няма да го гледаме, Ще го видя 4ак август, а сикам да знам дали е пораснало малкото дива4е
моми4ета в4ера направи голяма глупост в бялото ми пране е попаднал един зелен потник и е боядисал вси4ко, кажете какво да направя, това са обЩо взети по4ти вси4ките ми бременни дрехи и не си заслужава сега да купувам нови и да хар4а луди пари, дайте идея или да ги хвърлям и да се отправям по магазините
маграт чеснова животинките са невероятни, а малкото пале колко улашено гледа, олемите, какво му се карат 4е е такова ококорено милото
имаш много сладки деца, малката е невероятна принцеса
а за къЩата нямам думи, приказка е и изгледите, мъжо ако я види Ще се влуби, той е луд п балкана, а тук си имаме само палми и пясъци и моренце разбира се, аз като съм морско 4едо си ми харесва в пустинята (както оби4а да се изразява половинката ми), но при вас е направо като в рая
извинявай за тъпия въпрос но къде се намира това
за лекари аз докато си бях в бг винаги одех при давидков, той ме и оперира миналото лято и виж сега резултата, беб4е
дано не ти се налага
меги му змае координатите, аз ве4е съм ги загуила

Последна редакция: пн, 09 юли 2007, 13:08 от ANETT

# 201
Добра, мила аз веднага захапах предложението ти за почивка, писах и лс с молба за повече инфо Simple Smile))), а молбата за гинеколог май ще е към, Варненските, а не към софийските мами Simple Smile)))
Медицински комплекс “МАЙЧИН ДОМ” - гр. Варна
Тел: (052) 33-20-00
Факс: (052) 33-11-44
email:
contact@maichindom-varna.com
гр. Варна 9010
http://www.maichindom-varna.com/index.php
аз ходя тук на ЖК така, ч еко има нещо спокойно можеш там да се появиш-при които и Доки да е всички са добри-прегледа е 25лв

# 202
Аз минавам само да се разпиша, че пак съм на работа. Хората ми дадоха болнични ама нали имам нова колежка и още не може да влезе в час, та още някой друг ден ще искарам на жегите в офиса. А в къщи да се похваля от днес ще сме климатик. То не се спи иначе.
След малко ще ви чета, че гледам от вчера сте изписали цяла страница. Айде на работещите като мен лек ден и да не се преуморявате!  Hug А на останалите приятна почивка. Hug

# 203
Добре, че моята колежка "влезе в час" навреме... И аз съм в болнични. Днес трябваше да ми бият последния антибиотик, та се успокоявах, че ще е последното боцкане на вените... Всъщност ме надупчиха 4-5 пъти (накрая нямах здрав разум да броя), защото трябваше да ми вземат и кръв за изследвания, ама вените ми нали са най-тънките на света и като започнаха да се пукат... #Crazy  Cry  #Crazy страхотия! Ох, аз майче само ви стряскам с тия истории мои... ooooh!

Да ви кажа и за жилището - при нас въпроса стои така, че в момента живеем с родителите на мъжа ми в двустаен апартамент, а гарсониерата, която си купихме, ще бъде на наше разположение едва през ноември, което означава - 2 дини под една мишница. Кой знае колко сили и "време" (  Money )  ще имаме тогава за ремонти... Как ви се струва картинката? Сега завиждате ли ми Wink

# 204
  • София
www.drmariodavidkov.com

0888376382
052 555567    052 555568
Медицински комплекс Младост срещу училище Гео Милев

единственното отрицателно при него са цените, преглед 70лв, няма обикновен преглед, все ФМ си прави човека, но за спешни случай цената няма значение, не че моя беше такъв, просто при него попаднах и останах доволна.

Цезарчо горкия не ще да го пусне упойката, хем не му сложиха цялата, та се поборихме с неговия зъбен камък, сега зъбките са му белички и хубави, но трябва да пие и антибиотик, че венците са му леко възпалени не от процедурата, а от тъпия зъбен камък. Не ми дават да го снимам - не съм била жалостива и пак ме обявиха за терорист.

viodidi край вече с тези боцкания, то тез вампири нямат милост. А ремонта ще го оставиш на плещите на половинката ти, аз като чуя ремонт и ми се изправят косите и почвам кошмари да сънувам, така ги мразя тези дейности.

katalina честит ти климатик, сега да не вземеш да спиш на пуснат климатик, бягай далеч от струята, че последиците са доста неприятни.

dobra няма да им се даваш на тези пишман търговци, аз мразя думата майстор, че като се навъдят едни всезнайковци ми иде да ги убия на място, този цвят бил демоде, другият прекалено контрастен, аз пък съм ги наела да боядисват а не мнения да дават.

СТИСКАМ СИЛНО ПАЛЦИ НА КАНДИДАСТВАЛИТЕ ДЕЦА  Peace Наде, маграт, ще чакаме виртуални почерпки.

маграт чеснова ето това се казват кучета, ех ако живеех в къща и аз щях да имам такива огромни пазачи, направо с кеф щях да ги разхождам, без страх да не би някой ротвайлер да ги помисли за котки, то тоя дрисльо малкия Цезар се мисли за голяма работа и понякога се перчи и зъби на истински кучета, а аз умирам от страх да не го изядат  newsm78 от къде това самочувствие не знам.

ANETT  Joy  Joy  то не е за смях, но имаш три варианта, първи да ги боядисаш някъде професионално, вторият да пробаш с белина, а третият да си ги носиш така - хем авангардно, хем никой няма да посмее да ти каже нещо.

ushco стискам палци и чакам отчет, по възможност със снимков материал.

# 205
Здравейте и от мен Simple Smile
Приключихме с морето за тази година  Cry и пак сме в София.
Меги, да ти кажа, много си добре, че цялото лято ще си там, де да можех и аз така... Само не знам как се издържа във Варна с тези гракащите и квичащи създания рано сутрин. Нито една нощ не можах да мигна като хората, какво беше това чудо  #Crazy Ама сигурно се свиква след известно време...

За момичетата с ремонтите - да ви кажа, че и аз съм от вашия отбор  ooooh! Само че понеже се наложи да се изнесем малко предсрочно от квартирата, сега живеем в жилището, което ремонтираме и е ад. Ту се измазват стени, ту се правят разни инсталации. Непрекъснато местим багажа от едната стая в другата или на терасата, за да не пречи и поради тази причина всичко е прилежно опаковано с цел лесно пренасяне, ама ако ти потрябва нещо - няма намиране  ooooh!
Аз обаче не можех да понеса мисълта да съм на квартира като се роди бебето и трябваше да направим всичко възможно да се установим тук, преди това да се е случило.
Обаче сега какъв ад е... всеки ден разправии с майстори, ходене по магазини, избиране на мебели, пердета, али-бали, направо до гуша ми дойде. Искам да се махна за един месец и като се върна всичко да е готово ooooh!

Маграт, къщичката ви е супер, а мястото е направо райско. И аз за такова нещо си мечтая Simple Smile

На всички кандидатстващи каки и батковци стискам палци!

ANETT, и аз мисля, че с белината е най-удачния вариант за дрехите. Поне аз това бих пробвала.

Отивам да разгледам новите попълнения в албумчето и ви пожелавам приятен и възможно най-прохладен ден Simple Smile

# 206
  • София
 Карина ИСКАМЕ СНИМКИИИИИИИИИ, честити ти лунички  Joy   Joy  Joy  Joy - и аз имам вече, след много пазене имам тен само че на очила  hahaha

# 207
Благодаря на всички за палците Simple Smile и за добрите думи Карина, Меги Simple Smile и разбира се на Глентинас за болничното инфо, много ценно Heart Eyes

На всички ремонтаджии успех  Peace, ако ви потрябва дограма Simple Smile свиркайте, ние туй правим Simple Smile)))

Меги, аз хич и не ги разхождам зверовете, че вече не мога да удържам бялата лакомия, нищо, че е само на 6 м  Laughing, само в гората над нас до язовира и това е и то на порции с всичките, само когато таткото е с нас.

да добавя само, че и котка майка с 4 котищенца си имам Simple Smile)) и сега и те се правят на кучовци - настанени са в една от клетките на кучетата, че вътре не се траят. Дано скоро се появят желаещи да им ги раздам, че ме е страх да ги пусна из двора. Тя Айза все иска да си играе с тях, но лапата и е колкото котенцето една нейна ласка ще им е достатъчна да се възнесат Simple Smile

аз ще продължа безнадеждната си борба с гугъл да намеря свястно място за почивка, а завърналите се вече  да споделят координати, ако са останали доволни:)

# 208
Лелееее Маграт такава красива природа отдавна не бях виждала!!!Чудна красота!!!
Е сега вече мога да кажа че завиждам ама само благородно де  newsm53
А малката е направо бонбон! А младежа ако оставя нашата девойка да оценява ще каже веднага че е влюбена! Laughing
Карина добре дошла! Пускай снимчици да видим разликата имали я?
meggyv погали малкия Цезар - той е герой душата!Той сега ще ходи като пияно куче докато се оцафери!Благодаря за подкрепата за детенце много ми е нужна сега! Пусни снимки на тена с очилата Joy
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 209
 Joy Хаха Меги, как ме излови за луничките  Joy
И аз имах разлика на очила, но последните два дни влизах без тях във водата, че да се позамаже малко.
МНОГО съм почерняла, но на самото море не се снимахме. Сега мога да се снимам по бански, само да намеря фотоапарата в кой кашон е  ooooh!
След едн месец без кантар, вчера най-после го изрових и лъсна неприятната истина : +15 кг  Confused Искрено се паникьосах този път, чак мисли за диета ми минаха през ум, но последните дни ако не ям ми става адски лошо, така че ще си продължавам с освинването и това е.
Понеже в новия апартамент още нямаме огледало, така и не се видях в цял ръст на какво приличам и главно това спомогна на решението ми да се разхождам по бански на плажа съвсем спокойно  bowuu

Последните дни обаче ми е много лошо. Не знам на стомаха ли, от жегата ли, обаче все ми се струва, че ще припадна и все ми се лежи. Пулсът ми стига към 130 както си стоя най-нормално  ooooh!
При вас как е положението?

Общи условия

Активация на акаунт