Отговори
# 45
  • София
Ето ме и мен Simple Smile Леко нестандартна почерпка по случай нашия празник Днес Хриси ми подари спане до 8.30 hugне ми се случва често Simple Smile
Щастливке, не ти е лесно с тия мъже Simple SmileМилия Бобо, голям сладурко е Simple SmileА Ичи...чак да не повярва какви ги върши човек.
Стели, да разкажеш как е минала сватбата Simple Smile
Мацки, отивам да  newsm79 wash hang 1ironing 1dishes, че после дребния си чака разходката Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 17:02 от Доника

# 46
Честити Рожден Ден, veenii!
Желая ти от сърце да бъдеш най-обичаната и щастлива майка и съпруга! Бъди здрава и весел празник!

# 47
Айде на снимките. Качила съм ги в албумчето!

# 48

Ей, здравейте симпатяги!

Гледам, всички днес сте се отдали на чистене, пък ние направихме едно хубаво плажче и досега спахме уморени. Морето много измаря.... Йоанче, вече все по-уверено гази в морето, другия път сигурно ще плува вече.
Ей я....

Я на този хубав ден 07.07.07 си имаме и рожденничка
ЧРД, veenii - . Да си здрава и щастлива, усмихната и обичана!
irinii - как сте вие? Дано се е оправило онова петънце на Спаси и това да е последното му неразположение.
Щастливка - супер са ти децата! Аз винаги съм казвала, че е важно емоции да има - хубави, лоши - няма значение.... а и често лошите, след време се превръщат в едни от най-милите ни и забавни спомени. Освен това много се радвам на палави деца - все изцапани, все ужулени, но пълни с енергия и идеи за какви ли не пакости. Като Емил от Льонеберя. Ще се радвам много и Йоанка да е такава палавница, ама и тя на там върви за сега.
steli-ssd - весело изкарване на празненството!
e_mili - много сме, силни сме, но при нас е като във влак - винаги има място за още.  welcome
Ох, айде че ме гонят от ПС-то. Димитър не спря с неговото - Айде, айде!
Чао на всички бонбони и бонбончета!

# 49
  • София
Veenii, Честит рожден ден
Да си жива, здрава и много щастлива Simple Smile
Днес и моя чичо има рожден ден. Малко почивка за чистещите и Наздраве

# 50
Честит рожден ден, Веени! Всичко най-прекрасно ти желаем!

Честита десета месечинка на Дари на Лилка и Хриси на Доника! Да растат жизнерадостни и лъчезарни!

Лилка ме помоли да ви благодаря от тяхно име за поздравленията за празника им, защото се наложи да пътуват извън София.

Явно и мен е обзело вдъхновението за чистене. Една жена дойде днес да измие прозорците и огледалата, а аз прахосмучих, бърсах, прах и гладих. Сашко беше на гости при баба си и доста са се забавлявали, както винаги. Аз отидох да си го взема и се прибрахме пеша двамата.

Щастливка, започнахте с раните и белезите вече. И аз имам доста белези от ранна детска възраст. Сигурно съм била момичешки вариант на Бобо  Mr. Green

Е-mili, добре ти е отговорила Фибичка! Добре дошла при нас!

Стели, приятно изкарване ти желаем!

Марианка, радвам се, че Веси е вече добре. Хайде и ти бързо оздравявай!

Лека и спокойна нощ ви пожелавам! Не, че ще ми се отвори парашута  Heart Eyes

# 51
Привет мамчета и бебчета,

Честито рожден ден Вени, бъди най - вече здрава и многооо щастлива!!!
Йоанка и tzvety бяха питали за обувчиците - аз купих на Стефи страхотни сандалки Pat et Ripaton за 34 лв 18-ти номер, но от Варна.
fibi4ka, много сте готини в морето. И Стефи обожава да плува във водата, не мога да я изкарам от там, даже днес й купих пояс-лодка, че останах без ръце  Wink
Чочи, как стеее, не си писала отдавна. Свикна ли Ян с липсата на мама през деня, и ти на работното място?
Бургазлийки, мнаого сте хубави на снимките...по - често да се събирате  Simple Smile пък може и ние да отскочим.

Момичета, мислите ли вече какви подаръци ще купувате на малчовците за първия рожден ден, че моментът наближи!? аз все още не съм се спряла на нищо конкретно, но ми се върти нещо в главата  Mr. Green

Хайде лека

п.с. Забравих най - важното - днес ни проби ПЪРВОТО ЗЪБЧЕ!!! Най - после....

# 52
bebe_dundi да ви е честито зъбчето  Hug
Момичета ние утре (т.е. днес) ще кръщаваме Светли на Дряновския манастир  Grinning Много съм развълнувана, дано бързо да заспя, че няма време, а трябва да съм свежа  Crazy Като се върнем ще докладвам как е минало, стискайте палци да не плачи много като го топнат във водичката  Praynig Дано всичко мине благополучно. Решихме го спонтанно и ще бъдем само ние с кръстниците  Peace Без роднини, ресторанти и т.н. Решихме , че така ще е най-добре, тъй като на любимия майка му (демек "съкровището") е в Италия и ще си идва септември, обаче кръстницата е бременна и терминът и е на 29 август и няма за кога да чакаме. Другия вариант е догодина, но не искаме да отлагаме, не че е нещо супер спешно, ами просто си решихме така  Rolling Eyes И за да не се обиди свеки, решихме да бъдем само ние 4-мата и Светли. Да няма после, че всички са били там , а нея не сме я чакали и дъра-бъра.... знам какво ще стане  ooooh! И затова така  Crossing Arms Утре  се изстрелваме и като се върнем ще сложа и снимки  Hug Сега отивам да лягам, че...няма време
Лека вечер   bouquet

# 53
Добро утро, сладурки! Grinning
Предлагам днес, вместо обичайната доза кафе, да изпием по фреш! Grinning Под лозницата, у дома. Заповядайте!

А днес Владислав на Свет става на 11 месеца!  Grinning Тя не ни пише отдавна, но аз искрено се надявам да се обади.
Честита 11-та месечинка на Владислав на Свет и 10-та месечинка на Хари на Lulova, Мими на bonne_esperanse, Александра на Vesana и всички други бебчета, чиито мами отдавна са ни забравили! Да сте живи и здрави, малки съкровища!

По-късно ще се включа отново, че Веси иска да върви и наддава боен вик. ooooh!

# 54
  • София
Бе то бива бива затишие, ама като днеска не е било.
Ивелина, честито християнче Simple Smile Да разкажеш подробности. Все се каня да ти кажа, че сте много сладки със Светли на снимката в Моето дете и ще гласувам за вас. Нали сте наши хора  Wink Днес и ние бяхме на кръщавка на едно другарче от парка на Хриси. Беше в манастира , който е зад къщата ни и където реших, че на рождения му ден ще кръстим Хриси. Което ме подсети- Бебе Дунди, аз съм решила какво бабите и дядовците да подарят на бебо за РД-то - пързалка. Нали живеем в къща и има къде да се сложи Simple Smile
Днес моето зверче ме извади извън нерви-станал е такъв инат, че чак невъзможен. Като не стане нещо на неговата реве, та се тръшка. Днес го оставих да реве 20 мин рева и накрая дойде свекър ми и го взе, което ме вбеси още повече... #Cussing outЗнаете ли докога е вредно момчетата да не плачат, заради херния. Защото бях обвинена, че ще му докарам такава и как щял да ми го вземе...Не ми се коментира, че още съм афектирана Sad

# 55
Здравейте и от нас!!!
Някой знае ли колко кърмения трябва да има бебко  вече. Мисля да му ги намяля нощните кърмения и само сутрин и вечер да останат. А през нощта с чайче да се оправяме някакси.

# 56
  • София
Ти сама решаваш, но да-може да махнеш нощните Simple Smile

# 57
Ама наистина голямо затишие  Wink

Доника, не се връзвай...ако ще те успокоя и Стефи е станала голям инат и ми се кара постоянно и хленчи  Hug
Деси, и аз мисля като Доника, но аз също кърмя през нощта, и през деня понякога
Ивелинче, честито хринстиянче и от мен! Чакам да разказваш, че и ние се чудим още къде да правим кръщенето, но със сигурност ще е в габровския регион, та едната опция е Дряновски манастир.

Хайде лека

# 58
  • Пловдив
Добър вечер, сладки мами....  bouquet

Мислех, че сте изписали темичката, а то.....всички активно разпускате със сладките бебоци!
Уморена, но доволна от дългия ми маратон тази седмица ще разказвам... Wink
Сватбата беше страхотна, булката беше възхитителна и в общи линии всичко беше на ниво.... Единственото неудобство на гостите беше дългото посрещане и приемане на поздравленията преди гражданския ритуал, поради голямата /според мен/ бройка на гостите- 350 човека. това се проточи близо 1,30мин и си беше голямо висене, но всичко останало беше много красиво и тържествено.
Гражданския ритуал беше на един басейн с много цветя и зеленина и гълъби, които пуснаха, когато младоженците се целуваха след заветното ДА! Sunglasses
Сватбената торта се разряза отнова на басейна и след това последваха 10-15 минутни фоерверки...много беше романтично и красиво!
Специалният подарък беше в 12ч, когато младоженеца имаше и РД - появи се интересна торта и  певицата Анелия, която пя близо 2ч. Това беше изненада от кума за младоженеца и булката!Веселбата в ресторанта продължи до към 3,30ч. Hug

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ама голям разказ му дръпнах.... #Crazy
Утре ще разказва за днешните ми празненства......, но това във 2-ра част!!!

Щастливка , никога не ти е скучно с твоите 2-ма сладури....Добре че всичко е минало добре и без по-сериозни последици!
fibi4ka Емил от Льонеберя ми беше любимия филм! Браво на Йоанка - много смела малка дама е! Simple Smile
Доника и Стенли е голям инат и аз също го оставям да си поплаква от време на време, защото го прави насила, когато вижда че не става на неговата - и стиска юмручета
ive1ina - ЧЕСТИТО ТИ ХРИСТИЯНЧЕ!

Айде, стига утре пак! Wink Спокойна нощ!

# 59
Здравейте,
ние се завърнахме, кръщенето мина идеално  Party Сисо, се разплака малко, но общо взето се държа прилично  Crazy Но... идеални работи няма, прибрахме се и ми се стори, че е топъл- резултата е Т=38,8  Shocked Дадох му Панадол, Стодал (защото започна да кашля) и Осцилококциум(защото имах и уж превантивно )  Rolling Eyes Дали не прекалих....? Сега ходих пак да меря температурата и е спаднала малко.
Ето и две снимки от кръщенето ни:

За кръщенето- Ами цената е 30 лв, ако снимаш с фотоапарат доплащаш 10лв, с камера-30лв
Отделно трябва да носиш- 1бут олио, 1бут червено вино, 1 сапун, 1 пак захар или брашно(по избор), 2 бр. хавлии (1-та е за попа, другата за бебо), пита и мед, дрешките от кръстниците, които облича след къпането в казана или както там се казва Grinning, акта за раждане на детето и кръщелното на кръстника/ците
Много ми хареса как протече самото кръщене, както писах Светли поплака малко, но го залъгахме с биберон и сокче  Simple Smile Попа се оказа голям шегаджия и постоянно пускаше разни майтапи между които успя да разпита с какво се занимава кръстника (държи шивашки цех) и да си поиска едни къси гащета, както и нов казан или както там се казва това в което потапят бебчетата  Grinning , след като от дума на дума разбра, че наш приятел се занимава с железа и други такива  Mr. Green Сега ще ходят да му ги носят през седмицата  Crazy
Ами за това се сещам засега, ако имате някакви други въпроси питайте  Hug
Правихме си и снимки във фотостудио, като ги вземем ще пусна и от тях  Peace

А сега искам да питам мамите на момченца за пишчето. Тази вечер като къпахме Сисо и като забелвах пишчето, видях че има нещо бяло отпред  Thinking Все едно под кожичката има топче с гной Thinking Някой знае ли какво може да е това? Малко се притесних, дано не е нещо сериозно, че ...  ooooh!

Последна редакция: пн, 09 юли 2007, 00:04 от ive1ina

Общи условия

Активация на акаунт