Отговори
# 30
  • Пловдив

Добро утро и от мен!

Лек и спорен ден на всички!

# 31
Добро утро !

Ето ни и нас след кратко отсъствие. Бяхме малко на почивчица. посъбрахме малко тен, че тук в Бургас плажа ми е доста далечко и не ми се мърда до там.
Така се забавляваше Алекс на плажа. Смело цопкахме в морето, даже и с лодка го возихме. Хапна си и пясък и дупето напълни  hahaha

Първо малко за нас - Алекс е станал леко невъзможен ooooh! - постоянно се криви, само мрънка, не иска да стои в проходилката, не иска да седи, да лежи. Вече и аз не знам какво иска. Вече прави опити да се изправя сам в кошарата и да върви. Имаме си още едно ново зъбче  Party . Станаха 5, като последните три ги изкара за нула време  Crazy . И при нас както и при alexal първо излезнаха вторите резци, а след това и единия преден. Не знам защо така  newsm78

Честита годишнина на Цвети с малко закъснение! Много любов!!!

Честито и на всички месечинки днес! Много, много да радват мама и тате!!!

На Веси - бързо, бързо да оздравява
На alexal - честито зъбче!

Толкова за сега, че за кухня ще се приготвяме.
На всички останали лек и успешен ден за сега.

bouquet И БЛАГОДАРНОСТИ ЗА КАФЕНЦЕТО И ФРАПЕНЦЕТО   bouquet

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 21:25 от Мамичка Яничка

# 32
Много благодаря за хубавите пожелания за вчерашния прекрасен ден! Hug
А днес : Честита месечинка на скъпите ни септемврийчета :

Относно празнуването снощи-няма какво толкова да се разказва- първоначално мислех да си направим хубава вечеря в къщи, но най-добрия приятел на мъжа ми, който живее във Вашингтон предложи да идем някъде да хапнем навън, без да знае че имаме повод. За сметка на това пък мъжа ми закъсня доста от работа, най-близкото заведение беше пълно и отидохме на една пицария, разбира се пак наблизо, от където останахме много разочаровани-цял час чакахме храната, Ивето все повтаряше че е гладна и си искаше детското меню, и след като направихме забележка ни донесоха яденето, накрая според тях ни направиха отстърка от 10% като компенсация за забавянето.Алекс междувременно си пийна млякото за лека нощ и заспа в количката, поспа към 1 час, достатъчно за да се разведри после и след като се прибрахме, да  заспи чак в 2 часа!  Така че нито храната беше като хората, нито романтични моменти имаше-след като приспахме децата, едва гледахме #Crazy
Затова малчо реши , че и на сутринта не му се спи, стана рано  и след като заспа в 10, му дръпна един порядъчен сън-толкова искахме да дойдеме на срещичката,  накрая я пропуснахме, Ави, много съжаляваме за което.  Hug Но се надяваме следващата седмица на един хубав пикник на Витоша!
Ставам да го видя , че е в проходилката и вече адски недоволства!
Желая на всички хубав и успешен ден!  bouquet

# 33
Имаме си от днес вече ПЕТО ЗЪБЧЕ!!!
Мама много е щастлива, а бебко - озъбен!!!

Днес ходих да му купя обувчици. Взехме си на Колев & Колев - № 19.

После ходихме на една съседска сватба. Георги през цялото време гледаше с голямо недоумение и нещо си писукаше.

Ирини - понеже обичаш тиквички с ориз - пробвала ли си да направиш на Спаси? Имам предвид той яде ли ги. Нещо ястията, в които слагам ориз, Георги хич не ги харесва. Пък и аз много обичам тиквички с ориз, та се чудя дали утре да му ги сготвя.

Целувки от нас!!!

# 34
И моята Дари има 5-то зъбче и 6-тото ще пробие много скоро Mr. Green
Тиквички с ориз вчера хапваха от детската кухня,много май не им хареса ooooh!
Някой може ли да ми препоръча марка обувки,които имат 18-ти номер,на Ради му взех 19-ти на Беко,но е най-малкия номер,а на Дари са доста големи и си остана без сандалки Rolling Eyes
Иначе при нас вече лудницата е голяма,един човек трудно се справя с бебоците,ако не спят CrazyПостоянно искат да са прави,обикалят кошарите и падат,стават,мрънкат,седнали да играят-в никакъв случей.В проходилките също на са на безопасно,защото се дърпат,Ради като хвани на Дари проходилката отзад за седалката и я повдига и ако няма някой да я хване ще я обърне #CrazyКогато тя му вземе някаква играчка от ръцете(което се случва доста често),той се опитва да я хапе и се ядосва и се тръшка Simple SmileМного са смешни и забавни да ги  наблюдаваш как си комуникират по между си.
И да се похваля,този месец в броя на списание Моето дете,ще има снимка на моите деца,много се радвам и чакам с нетърпение да видя коя снимка са избрали от тези,които им пратих Mr. GreenТова е засега от нас,отивам да папкаме крем и после навън,чао и лека вечер на всички!  bouquet

# 35
Йоанка, ще чакаме с нетърпение списанието да ви видим на снимките, сигурна съм че двамката ще са неотразими. Сигурно е много забавно с дечковците, но си представям и като се размрънкат и всяко иска да яде, спи и т.н Чудя се как ги храниш и приспиваш?! Rolling Eyes Направо ти се възхищавам! Hug
И аз искам да ви питам за сандалки-скоро разисквахме въпроса с обувките, ние си имаме готини сандалки и маратонки, но не са подходящи за прохождане, особено сандалите. Та сега им търся и на двамата, оказва се че по магазините почти не  е останал избор, разбрах че в Младост 1 , на пътеката и в големия Стил99 имало доста, трябва да ида дотам. Вие къде намерихте малки и хубави сандали,разбира се ортопедични, с подсилена пета, хубава стелка, на коя марка и колко пари? Дори в магазините на Колев и Колев нямат малки номера и няма да има зареждане!

# 36
Добър вечер, мами-сладурани! Grinning
Честита 10-та месечинка на Мишето на alexal, Карина на kaleia, Боби на Щастливка, Дария на teedy, Ника на Банди и Мими на steffi! Да растат умни, здрави и усмихнати дечица! Heart Eyes

Специални благодарности на yoana77 за кафенцето, на irinii за фрапето и на steli-ssd за вкуснотийката!  bouquet
Мамичка Яничка, страхотни са снимките на Алекс! Голям сладур и добре се е забавлявал на плажа. Wink Искам да те помоля, когато имаш време, да качиш твоите снимки от бургаската ни срещичка в нашето албумче, което дилИпилИ е озаглавила "Бургаски вечери".
tzvety, важното е, че сте си почели празника. Догодина ще си го изкарате по-добре. Моята Веселушка дава голям зор да върви, но и аз не съм купила още подходящи обувчици. В момента ходи с едни наистина красиви сандалки, но не са ортопедични и не са никак подходящи за целта. И аз чух, че К&К нямат толкова малки номерца. Остава да проверя в пловдивската фирма за детски обувки "Капчица".
Desssy, честито поредно зъбче на Георги! Grinning
yoana77, у вас е голяма веселба. Laughing И аз бях мераклийка за близнаци, ама моят мъж нещо не ги умее тези работи. Thinking hahaha Нищо, де, не съм изгубила надежа, може би следващият път. Laughing
А това списание си го купувам редовно, така че няма начин да ви пропусна. Grinning Много се радвам за вас. Там май имаше рубрика за близнаци, нали?
Сега за нас. Веси днес е по-добре. Няма и помен от температурата, дано да оздравява вече. Сега пък аз съм болна. Адски ме боли гърло, ушите също, а днес така ме боля корем, че се наложи да извикам мъжът ми от работа, за да ми помогне с малката. Няколко часа ме мъчи корем и разстройство и после като съм заспала в 16ч. се събудих в 20.30ч. ooooh! Embarassed Умората си каза думата.
Нещо много ни е намалял състава тези дни. Thinking Къде сте, момичета?
Много целувки от мен и спокойна нощ! Hug

# 37
mari_anka , още утре ще свърша тази работа.

# 38
Заповядайте Hug

Честита месечинка на празнуващите днес бебоци!!!

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 08:05 от yoana77

# 39
Добро утро, сладурки! Grinning
Честита 10-та месечинка на Дария на lillka и Християн на Доника! Да растат здрави и усмихнати деца, да опознават с радост света на възрастните и да осъществяват с лекота мечтите си!
Ехееее, Йоанка, днес има голям асортимент от кафенца, фрапенца, на кой каквото му се пие. Grinning Благодаря за което.  bouquet
Тази сутрин наистина се чувствам добре отпочинала. Не ми се е случвало от месеци. Ама такъв як следобеден сън му направих вчера, че няма начин просто. И ми е хубаво и весело. Grinning Времето се очертава прекрасно и след малко ще водя моите кукли на разходка. Но..., първо отивам на терасата за сутрешната доза кафе. Laughing

# 40
Добро утро уикендарки  Wink

Ние едвам отлепихме в 8.00. Таткото се успа за работа, а преди това трябваше да закара Спаси при баба му. Днес програмата ми е максимум: яко чистене+гладене, после баня, маникюр и педикюр и ако имам сили  - фитнес, а ако нямам - ще го оставя за утре.
В този смисъл Йоанка77, кафенцата ми идват идеално - ВСИЧКИТЕ! Направо си е геройство да си мама на близнаци. Имам приятелка, която също е с 2 девойки и всеки път ми казва, че човек е дотолкова свикнал с раздвоено внимание и усилия, че да гледа само 1 дете му се струва като ваканция на Шейселите /както казв аблондинката в рекламата  Grinning/
Марианка, браво мацка.  HugЗначи номерът бил да подремнеш след обяд - еми айде по-честичко тогава.
За зъбите - ако помните на Спаси 6 зъба му изникнаха за месец и половина - още като беше на 7м. Оттогава досега - нищо - само хипер издути венци, чат-пат температури с неизяснен произход и среднощни бдения, които ние услужливо си обясняваме със "зъби". Но такива няма  Crossing Arms
Деси, тиквички с ориз му давах още като го захраних, но оттогава досега не съм му правила - добра идейка. Тази седмица ще му направя като добавя жълтък и сиренце и ще докладвам.
На Дария и Хриси - весел празник днес!  Heart Eyes

# 41
Добро утро.

Благодарности на Йоанна за избора. Имам нужда, днес съм по-заспала от всякога и една подута от сън.

Специално за малките месечинки днес !!!

Лек и весел ден !

# 42
  • Пловдив
Добро утро и от мен!

Добре, че е yoana77 с кафенцата, за да ни разбуди.....  bouquet
ирини - тя нашата програма днес е много сходна без чистенето и фитнеса... Sunglasses
mari_anka , радвам се, че си добре и по-бодра! Явно трябва да промениш програмата и една следобедна почивка да включиш! Дано вече Веси оздравее и поне нямаш притеснения с това!
Мамичка Яничка - много е сладък твоя бебо! И е пухкавичък като Стенли!

Днес започва лудницата, за която имах толкова приготовления. Сега чакам майка ми да вземат Стенли и аз отивам на маникюр, педикюр, след това да взема цветята и опаковам подаръка, после душ и на фризьор, грим.... #Crazy

П.С. Как щях да забравя ризата на мъжа ми от химическото... ooooh!
Хайде, весел и забавен уикенд на всички!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЪНИЦИ!

# 43
Здравейте, майки -септемврийки!
Колко сте на брой? Grinning

# 44
Здрасти банда:)

Винаги съм казвала, че според мен е по-лесно с две деца отколото с едно, но въпреки това не си се представям с близнаци на около годинка, и в тази връзка браво на мама Йоана, която звучи винаги бодро и оптимистично  Hug

Аз педикюр и маникюр няма да правя  Mr. Green , но за два дни сме на 3 рождени дни, та прескачаме от събитие на събитие, и сега между две, реших да ви драсна 2 реда Simple Smile

Вчера моя голям разбойник Ичи седейки на гърнето си намерил слънчогледова семка и понеже му забраних да я слага в устата, той угоднически решил и си я сложил в носа  ooooh! Опитах да я извадя с пинцета, бърках с игла, и с една щуротия за изрязване на кожички, обаче не става и не става, викам му да духа носа, той шмърка, взе да влиза все по-навътре, на края почти не се виждаше. Хайде до ИСУЛ... извадиха я, и добре че сме отишли сравнително бързо, че колкото повече време, толкова по-навътре, а и семката започва да набъбва... лекаря майтапчия, сестрата сладка, че и подаръци намазахме... добре мина, че със страх тръгна.

На следобедната разходка Боян прескочи борда на количката, салто и по чело на асфалта... близката срещата с улицата за около час го постресна, след което отново прав в количката...  ooooh!

Изобщо.... абе кво ви обеснявам толкова е хубаво с 2 деца  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт