Добро утро и от мен!
Лек и спорен ден на всички!

- постоянно се криви, само мрънка, не иска да стои в проходилката, не иска да седи, да лежи. Вече и аз не знам какво иска. Вече прави опити да се изправя сам в кошарата и да върви. Имаме си още едно ново зъбче
. Станаха 5, като последните три ги изкара за нула време
. И при нас както и при alexal първо излезнаха вторите резци, а след това и единия преден. Не знам защо така 
И БЛАГОДАРНОСТИ ЗА КАФЕНЦЕТО И ФРАПЕНЦЕТО

Но се надяваме следващата седмица на един хубав пикник на Витоша!

Постоянно искат да са прави,обикалят кошарите и падат,стават,мрънкат,седнали да играят-в никакъв случей.В проходилките също на са на безопасно,защото се дърпат,Ради като хвани на Дари проходилката отзад за седалката и я повдига и ако няма някой да я хване ще я обърне
Когато тя му вземе някаква играчка от ръцете(което се случва доста често),той се опитва да я хапе и се ядосва и се тръшка
Много са смешни и забавни да ги наблюдаваш как си комуникират по между си.

Искам да те помоля, когато имаш време, да качиш твоите снимки от бургаската ни срещичка в нашето албумче, което дилИпилИ е озаглавила "Бургаски вечери". 
Нищо, де, не съм изгубила надежа, може би следващият път.
Много се радвам за вас. Там май имаше рубрика за близнаци, нали?
Къде сте, момичета?

Благодаря за което. 
Времето се очертава прекрасно и след малко ще водя моите кукли на разходка. Но..., първо отивам на терасата за сутрешната доза кафе. 
/
Значи номерът бил да подремнеш след обяд - еми айде по-честичко тогава.

Опитах да я извадя с пинцета, бърках с игла, и с една щуротия за изрязване на кожички, обаче не става и не става, викам му да духа носа, той шмърка, взе да влиза все по-навътре, на края почти не се виждаше. Хайде до ИСУЛ... извадиха я, и добре че сме отишли сравнително бързо, че колкото повече време, толкова по-навътре, а и семката започва да набъбва... лекаря майтапчия, сестрата сладка, че и подаръци намазахме... добре мина, че със страх тръгна.