НОЕМВРИйско буболече сладичко пълзи си вече!!!

• 9 875
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
ЗА ПЮРЕТАТА незнам дали писах..КУПУВАМ вече на СЪНВАЛ. Те имат знак - Demeter. Това е знак за най-добра еко-продукция В СВЕТА. Хомеопата ми ги препоръча. Асортимента е голям. СЪНВАЛ предлагат и единствените безмлечни бисквити, но за съжаление за момента няма внос на тях. Пюретата са хипоалергенни, от подбрани райони. Който се интересува да влезе в официалния сайт на СЪНВАЛ. Има ги в Лозенец при 4-то районно, на Кръгчето в Павлово и в други магазини, просто трябва да се пита-...
Вече съм давала на Дани - Манго, овес, ечемик, грах, КОЗЕ МЛЯКО \една лъжичка\кисело...КОРИЧКИ хляб най-редовноНезависимо, че има рана на ръката и на бузите - петната си стоят, та даже са и по-големи. Вече нямам намерение да го гледам като СТЕРИЛИЗИРАН КОРНИШОН Tiredслед като след месеци ще се наложи да яде всичко от нашата маса...Коричките много му харесват, ако сега не започнеме да даваме, по-късно ще имаме проблеми с непрекъснато давене...Помня приятелка, която късно даде на детето залчета ... все се пънеше да повръща и се давеше Shockedта...от това най- ме е страх

# 136
  • София
Привет момичета  Hug

Радвам ви се от сърце за срещата. Ние не успяхме да дойдем, а се оказа, че при Дари е имало място  ooooh!. Но другия път се надявам да се видим и да успея да се запозная с Деничка  Mr. Green

Честити рожденни дни на патерички   bouquet

Честити християнчета Неда и Кати   bouquet Честит имен ден на сладката Неда - пак на патеричка.   bouquet

Гадамер, Емката е голяма кукла. На снимките е като професионален фотомодел  Wink

Малкия плаче, така че ще си дописвам по-късно явно. Целувки   bouquet

# 137
Момичета-кокичета, да ви питам за дестката кухня - с какво трябва да съм захранила, за да я запиша Габи? Яде вече зеленчукови пюрета, плодови и месце - хапвала е пуешко, заешко и пилешко.

Клю, чакаме тееееееееее  Hug

# 138
Моника от месец е на кухня, купон 2 - включва месно или зеленчуково пюре и кисел  Peace

# 139
Привет!  Simple Smile

Ние се завърнахме.Снощи ви изчетох, а днес пиша.Много хубаво и релаксиращо си изкарахме, а на Теа прекрасно й се отрази.Много слушкаше и спеше като буба.Много и хареса да спи в кошницата си, край басейна и под чадъра естествено.После я слагах да седне на ръба на басейна, а тя доволно цопкаше с крачета вътре  Simple Smile

Много хубаво е било на срещичката, страхотни сте всички-и малки, и големи  Hug

Карил, големи перипетии са били при теб, но се радвам, че Дани е добре  Hug
Маша, и моето мнение е, че Мишео си е ОК  Peace Тази лекарка не можа ли още нещо гадно да ти каже  #Cussing out Егати жената  Close Мисля, че много е преувеличила всичко.Но то все пак си бъди наблюдателна и му прави гимнастика за твое успокоение.Но и аз съм на мнение, че всяко дете си е индивидуално и не можем непрекъснато да ги унифицираме и слагаме под общ знаменател  Naughty И на нас Антонова ни каза, че Теа била със слаба коремна стена и аз също й правя упражнения.Въпреки че, как е със слаба коремна стена като тя непрекъснато пълзи и се набира  newsm78
Верче, не зная кой хотел сте си били харесали, но да знаеш, че във Велина е супер.Много е подходящ за бебета, защото е в гората, на високото и е прохладно и тихо, като си край басейна, те заобикаля само гора.А и готвят вкусно, а цените са прилични.Беше пълно със бебета, всякакви калибри  Mr. Green Препоръчвам го горещо.Хотелът е реновиран и е много приятно в него.
Гадамер, Емката е страхотна, направо е неортазима.

Честито на малките християнчета Неда и Кати!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНТОШКА И АНГЕЛИХА!

Относно пюретата...аз купувам зеленчукови и месни само на ХИП, Гербер, Бебевита и Нестле.Другите ми изглеждт гнусно и дори нямам желание да ги пробвам.Бебевита били продукт на ХИП и също са много хубави и имат интересни пюренца.Гербер и Хип най ми харесват и на мен, защото и без това не успява да изяде цяло малко бурканче, обикновено изчжда само половината. А иначе плодовите си хапваме и на Овко, Хаме много й харесват и съответно ХИП и Нестле.Но аз вече купувам само каши в бурканчета, а давам пресни плодове под формата на фрешове.Почти не ядем пюрета, дообираме запасите, които съм купила, като ги слагам в кисели и грис, когато й правя.Но сме се записали на детска кухня от септември, така че тогава ще има още по-голямо разнообразие.

А сега да се оплача...във Велинград Теа падна от спалнята по очи като си издрънча яко главичката в челото  Cry И стана точно за секунди, само се обърнах да взема една кърпа, а тя направи плонж и падна.Толкова много плака и пищя, както никога.Ама аз май ревах повече и от нея.МНого ме изплаши, ама представям си как се е чувствало горкото човече като е тупнало по очички.Таткото се чудеше коя да успокоява по-първо. Sad Само като си помисля, че е паднала на милиметри от ръба на масата, която е със стъклен плот и направо изтръпвам.Пак малкия дявол  Confused

Сега отивам да домакинствам докато Теа спи, а после пак ще пиша.

Целувки  Heart Eyes

# 140
Честито кръщене на Неда и Кати! Честити християнчета и на семействата им!  bouquet
Цвети, Неда е голяма бонбонка, а и мястото, което сте избрали е приказно!
ЧРД на Анджелиха и Антошка.  bdbaloni
Честити месечинки на празнуващите днес!
Карил, и на мен пюретата на Сънвал ми харесват много, но купувам също и плодови на Хелоу и Хаме. А зеленчуковите си ги правя аз. Все още не сме опитали месно. То и хранене не сме заместили.
А за АД - имам съседка, на която момиченцето й беше с АД, казвам беше, защото сега вече е отшумял. Та тя мажеше с Адвантан крем, когато се активизираше и поддържаше кожата влажна с Ексипиал лосион. Госпожицата е вече на 4 , но продължава да и овлажнява кожата сега вече с бебешки млека и малката се чувства добре, от доста време не ползва Адвантан.
Софи, Аля пие от  чаша. Два пъти ни се случва да забравим нейната чашка и й даваме от обикновена - много сладко си пие. Но тя пък от шише никога не е пила, както не иска и биба. Само цица и това е.
Гадамер, много е фотогенична Ема!
Петя, при мен снимките на Моника не се отварят!
Тали, и каката ни непрекъснато проплакваше нощем и до ден днешен следобедният й сън е по- здрав от нощния.
Момичета, по снимките разбрах, че срещата е била страхотна. Това е най хубавия форумски отбор!!!  bouquet  bouquet

# 141
Набързо да се отчета за консултацията: качили сме рекордно много за нас - 810 грама и тежим без 20 грама 8 кила. По принцип не наддаваме повече от 500 грама иначе. Пораснали сме с 3 см и вече сме високи 70 сантиметра. Педито констатира, че Мишето се набира добре от положение за коремна преса. Моториката с обръщането ни е по-мързелива, но нали ще ходим на рехабилитация. Иначе вече трябвало да ги приучваме да сядат на гърне и да пият от чаша. И да давам хапчици от манджите, които ние ядем, по-сухички хапчици, за да свиква бебето да дъвче. Мишо се дави толкова много - и от вода, и от кърма, и от всичко, че такъв страх ще бера с тия хапки...  Tired Отивам да готвя, че ние си направихме 4-часова разходка вече и приключихме за деня. Peace

# 142
страхотни са всички ноемврийски бебета и всички са о.к. Hug
снимките ви са супер-скоро и аз ще пробвам да кача,ако не ще се обърна за помощ от мама Дени  Praynig/ако може/
Ина хапва пюрета на Хип и Нестле,на Хаме плодовите и обича каши на Фризокрем,Милупа и Хумана.И тя яде пресни плодове-пасирани или просто намачкани с вилицата
Момичета какво адаптирано мляко пиете,че май Аптамила не го искаме.
И ние в края на седмицата пътуваме за морето/живи и здрави дано/  car003  sport027
приятна вечер  bouquet

# 143
 55здравейте мами,може ли и аз да се включа?Моето сладурче-Криси днес прави 8м.Ходихме на консултация и вече тежим 8.500,с ръста сме малко назад,но няма на кого да прилича висок-66см(тате e 1.76).Чета,че давате АД,ние сме още на кърма,търси си полагаемото.За сега стига,ще пиша пак,или ако искате нещо да ме питате. Stop

# 144
  • sofia
Честити християнчета и ЧРД на мамите....всички да са живи и здрави  bouquet
бебоците са страхотни.
Срещата е минала чудесно, съдейки по снимките Grinning

Люлински мами, някоя от вас има ли мобилния на raqtime? Преди около час и половина, в едно кафене в Герман я видях. Веднага заподозрях, че е ноемврийка, ама нещо не се престраших да я питам  Rolling Eyes Всъщност бебчо ми се стори познат.....сега прерових албума....и тя е била.......толкова ме е яд, че не се разговорих  Crazy ама и Борис зор даваше да си ходи.

...Коричките много му харесват, ако сега не започнеме да даваме, по-късно ще имаме проблеми с непрекъснато давене...Помня приятелка, която късно даде на детето залчета ... все се пънеше да повръща и се давеше Shockedта...от това най- ме е страх
Карил, подкрепям напълно. А като погледнеш, то и природата си го е измислила...не случайно ги болят и дразнят зъбаците....така се учат да дъвчат.
На Теди му давам корички и бисквитки, но гледам да са такива, дето се топят лесно в устата

# 145
Изабела, Тедката е записан на кухня от края на 4-я месец...бях го захранила само с основните зеленчуци...в началото му даваха зеленчуково пюре и кисел, а от края на 6-я - зеленчукова или месна супа и кисел...като стане на 10 месеца ще му дават супа, ястие и десерт feeding
Ради, радвам се, че сте си изкари добре Peace ( като изключим падането, ама то май занапред ще има все повече такива моменти) Sad Ще взема да изнамеря някакъв саит на този хотел, че и ние се каним да ходим някъде на балкан...
masha, браво на Мишо! thumbsup
ЗЛАТИ, винаги съм насреща...няма да се притесняваш Hug А за АМ - Тедката папка Фризолак...не съм го сменяла, изключая момента със запичането, когато му давах Фризовом...
dima1980, добре дошла в ноемврийския отбор!  bouquet кажи мерките на сладурчето и пълното име (малко име имам впредвид), за да го включа в списъка!

Спокойна нощ и дълги сънища за всички мами и дребоси! sleepuu

# 146
Dima 1980, добре дошла при нас и дано ти хареса нашата компания !  Hug
Дени, ето сайта http://www.velinahotel.com/   Hug
Маша, браво на мишето.Много добре е наддал  Peace
Цвети, Неда е прекрасна  Heart Eyes Направо ми иде да я намачкам от гушкане, ако позволиш разбира се  Wink  Mr. Green А и Ран много е порастнал  Peace
ЗЛАТИ, Теа папка Нан 2.Харесва й.

Тази вечер и зложих в млякото 3-4 лъжички от една нова каша на Нестле "спокойни сънища", която е с липов цвят и пише, че уж действала успокояващо на съня и регулира чревния тракт  Naughty Та ще ви кажа утре колко спокойно сме спали  Mr. Green

Лека нощ на малки и големи   bouquet

# 147
Лайтблу, хубаво е че сте си починали,....е падане - ставане...Нали е бил малкия дявол...Аз още не давам пресни плодове newsm78само на два пъти пъпеш и малко диня, колкото да я опита-..Но утре ще пасирам пак, може да направя и коктейл от двете..

ВЕСИ 1, аз така веднъж в Заимов видях СОФИЯ да маа гащи с бебо...ама аха да я заговоря и ме подмина...Брей, викам си тооолкова ли съм незабележителна hahahaразминахме се..

Деничка, нямате слаб аватар просто... HugТеди е много сладък ПУ ПУ ПУ, ама и е много фотогеничен...Което ще определи всъщност и бъдещото му призвание - М О Д Е Л оф дъ уърлд.....упс Embarassed

ЗЛАТИ, ние сме на Фризопеп #Cussing out

ИМАМ в годност един пакет АПТАМИЛ ХА, ако някой го иска - моля...

МАША,
бравос на Михаил!!! Аз пробвам да давам на Дани вода от чаша, след като Клю беше писала, че Ивко  от шише не пие вода, а то чаша пие....А за гърнето - чат пат пробваме, ама нали в последните дни все ровя в пампата.... с напразна надежда\обаче\ Tired

САЛВИ,как така не сте заместили хранене.. newsm78Не ми е ясно Rolling Eyes кво е това "заместване", сиреч да не даваме АМ ли?? Щото аз като дам местно-зеленчуково пюре на обяд, понякога давам АМ, просто защото детето си го иска... не мисля, че ще навреди newsm78

АБЕ ЗА СТАРОЗАГОРСКИЯ РОЖДЕН ДЕН КВО ЩЕ ИЗМИСЛИМ??? Кво имате впредвид??

# 148
# 149
Маша, браво бе! ама така става като мама си го храни на цица кога поиска - цял Крали Марко, да не кажа Георги Димитров! Явно е имал скок в растежа и може би още не може да свикне с новото тяло - ей 3 см по това време на месеците си е бум!

Мама Дима, че метър и 76 малко ли е, бе? но така и не си написала бебо колко е височък  newsm47. Добре дошла и написала!

Карил, мислех по твоя пластмасов въпрос - абе, жена, явно не го е глътнало детето, прибирай микроскопите! сигурно е чудовището, дето яде по един чорап от чифт! На мен ми изчезна цял панталон от един костюм, това наскоро, вече омъжена, някак не ми се вярва да съм се прибрала някоя нощ без гащи, но фактът си е факт! Няма я и една костенурка-играчка на Петър, а сега не си откривам три капели и една на таткото! Твав е само малка част от "изчезналия" ми списък. Преди 4 години ни окрадоха тука и като откриваме, че ни няма нещо все си викахме: крадците са го взели! Да бе - взели са компютъра и оранжевите ми гащи!  smile3521 smile3521 smile3532

лека, лека  smile3507

Общи условия

Активация на акаунт