НОЕМВРИйско буболече сладичко пълзи си вече!!!

• 9 873
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
 kaffeetrmker_2добро утро мами,слагайте кафето!!!Моят сладур се казва Кристиян,вече сме на 8м и 1ден.Тежим 8.500кг,66см,44,46,43.Не зная кои мерки точно искате,но това са от консултацията.Нова съм още и не зная как да сложа снимка,но Криси е на мама най-хубавото гардже. 1cribРодихме се 3010,47см,4.05 сутринта.спорен ден мами.

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 07:53 от dima 1980

# 151
Добро утро, красавици!
Добре дошла dima 1980   bouquet
Днес ще се пробвам да осъществя, така желаната от мен среща с варненските майчета - стискайте палци да не стане пак нещо  Praynig
Вижте как вчера намерихме Карил във Варна  Laughing http://images18.snimka.bg/003402794.jpg
Успешен и усмихнат ден!  Hug

# 152
Добро утро и от нас! Hug
Сега ставаме, ама не си мислете, че сме имали здрав 12-часов сън Naughty просто Тедката тази сутрин ме събуди в 5.30...до 7 той си игра, а мама шета и след като отнесе плувката и аз се паркирах до него Sleeping и сега ми е едно такова чоглаво #Silly
Ради, намерих я аз тази страничка снощи...наистина хубаво хотелче и хубави цени! Crazy Благодаря ти! Hug
karil, благодаря за хубавите думи за мойто гардже Heart Eyes  Ноемврийче лошо нема! yes
За рожденният ден в Стара Загора - предложението е за Стара Загора, защото е в средата на България...идеята е да отпразнуваме заедно РД на мъниците...ако всички са съгласни, аз се наемам да организирам мероприятието на Старозагорските минерални бани, които са на 12км от града в Балкана...има много подходящи хотелчета и цените са добри (двойна стая е около 30-35лв)
dima, в списъка сте! Peace
dil, а колко е вкусна "карил" ако знаеш...особено с карамел!!! Mr. Green

Хубав ден...ние излизаме! Heart Eyes

# 153
Добре дошла на Дима и бебче Кристиян  Hug

# 154
ДОбре дошла на ДИМА 1980!! и на Кристиян! ...роден е на една дата с моя Дани Hug

ДИЛ, знам го този сладолед, но никога не съм го опитвала, със сигурност е вкусен...

ДЕНИЧКА, супер предложение за ноември-декември...Май е по.-добре да е през ноември, защото през декем. много празници ще се съберат...И по вероятно е да сме шукнали на някъде..НО ИМА ВРЕМЕ - ще решим всички заедно - АЗ СЪМ ЗА!!! ЦЕните са добри.

Мисля да тръгвам към парка с колата, защото ако сега не отида в най-голямата жега ще ме домързи съвсем.МАША ако съм там ЩЕ ТИ ЗВЪННА!!!

# 155
здравейте.
пиша с една ръка, че буболечето грухти в скута ми и рита към клавиатурата.
Карил, май не си в парка, щото не си звъннала.Hug
 Дени, ще го изям Тедито. Пу, да го посерат кокошките! Hug
Дима, добре дошла. Много хубаво сте пораснали спрямо първоначалните мерки. Ние бяхме още по-слаби от вас. Hug
Честити месечинки днес!  bouquet
Ивиче, къде е стаята, та да я разгледам и аз?Ще записваш ли Ваяна на кухня или ти ще й готвиш? newsm78

# 156
  Добро утро и от мен,от работното ми място Wink
  Дени,както бях споменала и преди,много ми хареса на Старозагорските мин.бани-с две ръце подкрепям предложението и отсега ме пиши в отбора Peace
  Salvi,благодаря ти за отговора  bouquet-ще й купя чашка на София-така и така постоянно иска да пие от нашите Wink
 Dima,добре дошла HugПусни някоя снимка да ви видим Wink
  Тали,както вчера ти обяснявах,че София не се събужда,проплаквайки,така снощи ми изкара акъла-тя заспива обикновено към 19.00-19.30 ,и аз,след като няколко пъти я наглеждах и видях как блажено спи,затворих вратата на стаята й,и отидох в кухнята-след няма и 15 мин. излязох от там и какво да чуя-рев,рев.....такова нещо не съм чувала никога ShockedНамерих я обляна в сълзи,хълцаща и колкото и да я успокоявах,няма спиране.... CryПочудих се какво да я правя-тя пищеше така сякаш от болка,оглеждах я-нищо й няма,беше яла преди час,температура няма....1 час съм я държала и в момента,в който я оставя,тя писва-накрая се кротна,но още съм в недоумение какъв беше този изблик Thinkingнещо да е сънувала и да се е стреснала......
  Lightblue,радвам се,че сте изкарали добре-добре,че Теа се е разминала само с уплаха PraynigТака ще е отсега нататък.....не смея да се замислям какво още ни чака....
  Това е от мен засега,стойте вкъщи,че голяма е жега днес Peace

# 157
Добро утро  Hug
ДИМА 1980 добре дошли при нас    bouquet
И аз искам на общ рожден ден  Party Може да си направим и подаръци, по начина по който бяха коледните  Wink
Софи, може малката нещо наистина да се е изплашила, миличките са такива страхльовци, че да ти е жал да го оставиш детето за минутка самичко  ooooh!
Аз мисля, че вече ще пукна от безсъние. Яко се надявам поне на моренцето да спинка по повечко. Върти се и се буди и почва ''маммм'' мрън-мрън ''маммммааа'' и така цяла нощ през 20 минути!!!! Сили не ми останаха  Tired Отгоре на всичко не иска да заспива по друг начин освен на РЪЦЕ! Но реших на морето със любезното съдействие на свеки /която ми е незаменим помощник и не мога и ''гък'' да кажа с/у нея защото е свеки-мечта/ да го оставям да се бори и да заспива сам. Сега вечер нямам сили за такива неща, търся начин само да заспи по-бързо за да почина и аз половин час....
Мами на пътували бебета, как озъптявате детето на дълъг път??? Мен това най-ного ме тревожи - как ще се пътува....
Пожелавам ви хубав и спокоен ден  Heart Eyes

# 158
Добре дошла, мама Дима 1980!
Карил, давам зеленчуково пюре на обяд и после дохранвам с цица, понеже тя изяжда малко от пюрето и си търси млякото, т. е. нямаме цяло хранене с нещо друго. Давам и плодово пюре или пасиран плод, но между храненията. Лошото е че май ще се окажем с алергия към млечните произведения. Един път пробвах да й дам млечна каша и цялата се обрина и то от 2- 3 лъжички. Образуваха й се червени петна около устата с малки бели пъпки, от които след 3-4 часа нямаше и помен. Незнам каква беше тази реакция. Същото се получи и от 1 лъжичка кисело мляко и от едно близване от сладолед.
Дени, във Велинград дават и частни квартири. Наши познати се върнаха миналата седмица от там и са нощували за 10 лв. на човек в много спретната стая. И на мен ми се ходи натам, но татито ни има доста работа сега.
В четвъртък го дават захлаждане.

# 159
 Embarassedмами,моля ви,кажете как става далаверата със снимките.Още съм нова и не зная.

# 160
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добре дошла Дима 1980  Hug

За кои снимки питаш - да си сложиш снимка на аватара или да качиш снимки в албума на ноемврийчетата?

За да качиш снимки в албума на ноемврийчетата правиш следното:

1. влизаш в www.snimka.bg и се логваш с user "noemvri" и парола 12345
2. вече вътре си избираш албум (горе в ляво пише "Моите албуми"), примерно албум "Ноемврийчета на осем месеца", влизаш в него и му даваш "Добави снимки в албума"
3. прикачваш снимките и ....готово
4. като отвориш накрая прикачената снимка копваш адреса й и ни го пускаш като линк във форума (това става с копи и после пейст)

Ако искаш да си качиш снимка на аватара:
1. със Фотошоп намаляваш снимката 120- 160 пиксела (това става като я отвориш снимката с Фотошоп, горе пише Image, кликваш, после натискаш image size, отваря се един прозорец, където са дадени пикселите на снимката и оттам ги намаляваш, даваш му ок, запазваш я някъде на компа)
2. Така смалената снимка я качваш в снимка.бг в някой от албумите
3. като е качена вече, кликваш върху нея няколко пъти, докато не ти я даде в big.jpg. формат и тогава само копваш адреса й.
4. след това влизаш в профила си във форума и от секцията "профил" отиваш на картинките. Където пише "Лична картинка" пействаш адреса на снимката и после най-долу на страницата кликваш върху "Смени"

Ако има нещо неясно питай пак  Peace

Имам въпросче - АДЖЕБА ИМА ЛИ ИЗОБЩО КЪРМЕНО БЕБЕ, КОЕТО ДА НЕ СЕ СЪБУЖДА НОЩЕМ????????? Направо ми писна вече от това моето чаве - през деня е ангелче, но падне ли нощта - нема такъв дзвер - тая нощ я изнесохме с кревата й в хола да си реве на воля, ама пак я чувахме - няма такъв рев наистина, откъде го вади тоя глас и тая сила  #Cussing out Не знам какво да я правя - иска да ми виси на цицата постоянно, ама аз не издържам, разраняват ми се зърната, хапе ме, заспи в мен, тамън я преместя и се почва една истерия, пищене, все едно я коли някой  Sick АМАН
Ако някой я иска подарявам му я  Twisted Evil

# 161
  bouquetблагодаря за обясненията,а нощното ядене Криси го свикнах да му давам водичка или сокче.и ние не спим спокойно нощем,обяснявам си го със зъбките.Първите два ги изкарахме на 5м и половина-долу,а сега горните се виждат,но не са избили.Нощно време както спи и се обръща по коремче и тръгва.Ще се помъча да сложа снимка на Криси,когато имам време.

# 162
добър ден и от нас Flutter
добре дошла на мама Дима и бебе Криси Party
разкажете какво знаете за  ваксината Акт Хиб-защото тук не я правят а дори и не казват за нея
Благодаря за отговорите за млякото,което пиете Hug
спокоен ден  bouquet
Гадамер -Ина вечер я дохранваме с Аптамил и така спи до към 05,30-6,00и тогава само се кърмим спейки и после става чак в 8,30-9,00  за попара

# 163
  • Отвъд алеята зад шкафа
При Ема не е от глад, защото тя вечер в 20.00 яде 130 мл. каша, после в 21.00 си я кърмя и заспива. ама нощно време се буди и ако не й се даде цица, пищи зверски. Тази нощ като я оставих да реве, е стояла няколко часа права в леглото, хваната за решетките, обърната към вратата, откъдето аз съм излязла  Shocked ......не  спира бе, докато в 6 не я взех д ая кърмя и заспа веднага на цицата. Направо вече сериозно си мисля второто дете да не го кърмя изобщо, защото Ема е като наркоман в абстиненция без гърда. Иначе нямам нищо против да си я кърмя и до 2 години, ама тия нощни буденици и истерии вече ми идват до гуша.

# 164
Гадамер, Ема е много артистична, както винаги. Фотосесията е в стил ретро, изчистена, все едно в професионално студио сте я завели, супер фотоинтериор! Hug А за цицата - и Мишето е виден цицоман. Ако падне и се разреве, или за нещо друго му е криво - веднага се успокояваме с цица. Лек за всичко! Какво ще правим, като се отбием, не знам. Иначе кърма ядем само сутрин в 7-8, понякога и в 10, както и вечер задължително. Евентуално и през нощта, ако случайно се събуди. Praynig
Злати, ние от месец не се дохранваме с АМу, че кърмата ни стига, като не е основно ястие вече. Но на Мишето най-много му хареса млякото на ХИП и след това на Хумана. И двете са сладки, по-гъсти, изобщо не запичат. В началото бяхме на НАН, но за съвсем кратко. Peace
Злати, АктХиб може да се сложи поотделно и от ДТК и полиомиелита - тоест, тетраксим купуваш, примерно, и отделно АктХиб, или пък пентаксим - тя е заедно с тази ваксина. Предпазва срещу вирусни инфекции, включително и менингитни. Но не за всички менингити е валидна. Ако не си я сложила досега, слага се на годинка. Провери в Гугъла за повече информация и питай педито си. Аз си сложих на детето пентаксим - тоест три пъти и акт Хиб заедно с другите. Peace

А днес се научихме окончателно да си отлепваме лепките на памперса! Ако заниманието и интересът продължи, сигурно ще опикаваме всичко наоколо... #Crazy
Айде, чао, че отивам в парка при Карил!  bouquet

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 12:33 от masha

Общи условия

Активация на акаунт