НОЕМВРИйско буболече сладичко пълзи си вече!!!

• 9 860
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Гадамер, може и да сте пробвали вече, но няколко нощи Ники като се събудеше /в 12-1-2 ч/, само го гушкахме и приспивахме. И така за около седмица нощната пауза стана от 22 ч до към 6, понякога и по-рано се буди, но преди 4-5 не давам цица....Към 21 му давам каша, а после заспива на гърдата ми. Голямо мрънкане е при дневните приспивания, вероятно заради жегата! Thinking
Маша, браво за доброто наддаване на Мишето!
Младоските мами, кажете къде ще записвате малките на млечна кухня  newsm78 Обмислям варианта таткото да взима от там някъде и вечер да ни я носи...
Честито християнче Неда - да е благоразумна и праведна, за радост на мама и тате!

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 12:53 от Vesseto s

# 166
  • Ботевград
Гадамер и ние бяхме така, ама сега - в 12 яде за последно, дохранвам с 60 гр. АМ и спи цялата нощ, събужда ме сутрин в 6-7 чак  Peace
Преди, като не дохранвах и до 3-4 месец в 3.00 като швейцарски часовник бебо взема една дрънкалка и започва да дрънчи и да реве  Crazy

# 167
ами ние сме си направили  з ваксини Инфарикс +полиомелитни капки
педито дори и не е споменал такива ваксини като -пентаксим.и на др.бебоци като Ина се прави Инфарикс,ако си я купиш или тази от болницата -безплатно
аз като ви четях и се зачудих
Маша мерси за инфото-ще търся повече в гугъл
ние днес на обяд страшен рев и не иска да яде домашното пюре със заек и картоф.изпи си  едно шише мляко и започна да щурее с проходилката,не  щеш ли отишла до масата в кухнята и дръпнала покривката-изсипаха и се на главата доста играчки и две дървени купи за плод-отново рев
май деня ще е рев за Ина но и за мама Hug

# 168
masha, стаята на Марена и Ваяна е при ноемврийските снимки Peace
T@LI, ние нямаме никакъв проблем с пътуването travel ...седи си младежът в столчето, гледа си, играе с играчките си, от време на време поспива...да чукам на дърво, досега не сме имали ексцесии по път smile3538
Salvi, благодаря за инфото! Hug

Тедката го мъчат зъби и става няколко дни вечер преди да заспи му давам Панадол...резултатът - не се събужда до сутринта Party даже и не мрънка насън...
Почва да ми отказва все по-често да спи навън, в резултат на което като се приберем, докато го изкъпя и да хапне оревава целия блок ooooh! вчера например не беше спал 6ч.  Tired

# 169
Стискайте палци, че една приятелка сутринта прокърви! А иначе вече влезе в седмия. Уредила съм я да ражда при моята лекаркаи тя веднага я привика в болницата с багажа за прием. Praynig

# 170
Привет!

На Теа снощи й хареса кашата "Сладки сънища" с липа  Mr. Green Спа до 6.30, когато й дадох цица и заспа до 7.30.Но очевидно не се беше наспала, защото все търкаше очи и мрънкаше.После не искаше да си яде попарата, та двете закусихме с нея  Rolling Eyes А после...е, няма такова мрънкане и дране, докато се облека, за да излезем на разходка... направо се сдра от рев.Побърка ме  Close съответно както много й се спеше, навън се ококори и развика, започна да бърбори и така един час  Crazy А иначе в къщи ревеше като магаре и търкаше очите, че й се спи.Абе това бебешките номера край нямат.Големи дяволчета са  Twisted Evil После на обяд отново стисна устата и почти нищо не яде  Rolling Eyes Днес така ме ядосва, че съм яхнала метлата направо.

Гадамер, напълно те разбирам  Confused И Теа беше така, но я приучих на буденето в 3.00 ч да пие вода и после давам бибката и тя заспива.Та остана само кърменето в 5-6.00 ч.Дори от няколко дни се буди чак за кърменето, пу-пу.Но много е изнервещо бебето ти да се дере от рев, защото не става на неговата.

Тали, аз гледам да тръгваме на път, след като Теа сутрин е закусила, защото тогава заспива със сигурност и спи през по-голяма част от пътя.А иначе се оглежда, бърбори си, играе си с играчките и естествено...чака мама да й пее песнички  Mr. Green

Аз дадох Хамомила на Теа преди да заминем, но резултатът беше обратен  Sad будеше се през 30 мин, и мрънкаше  #Crazy Та сега не смея паак да й дам.

Отивам и аз да полегна при нея докато спинка  Simple Smile

Чао за сега  Hug

# 171
Мацки, ходих да диря тази каша "сладки сънища" /щях да напиша мокри сънища  Mr. Green / ама - нъцки! Няма я. Та да питам в кутийки ли е или е готова на бурканчета после пак да ходя да търся....  Tired Дано това е спасението  Praynig
ГадамереЦ, напълно те разбирам - само дето моя син вместо да е на цица иска да цокне малко водица, пък да го погушам-люшкам... Явно не е до кърменето това, че се буди малката.
Деничка, мечтая си и ние така да искараме пътуването - както вашето  Grinning

# 172
Ехо! Дишате ли в тая жега?

Тали, ние все гледаме да си накъсваме пътуванията, да няма чак много километри и пътуването да мине в сън по-голямата част. Но веднъж имаше страхотен рев, спирахме да гледаме скачащите с бънджи, поразходихме се, но пак не се успокои и ... на цица без време!

Гадамер, какво да ти кажа, последните два дни без вчера и ние се хранихме в 3. Но .. позволих заради зъбите, иначе от два месеца давам вода и устискваме преди 5 да не ядем. Водата я давам топличка, да прилича максимално на кърмата. За целта съм се въоръжила с термос до леглото. Всичко това означава будене от 12 до 5 понякога през час!!! но! забелязвам намаляване на броя на буденията и се надявам скоро да спи по-дълго. Просто в началото заради липсата на напредък в килата го разглезих да ми си на цицата, а Петър от втория месец никакви такива през нощта и си спомням, че в осмия месец вече спяхме добре, защото си казах започни, Елице, за второто, почваш да спиш след осем месеца! То кой да ми каже, че са различни даже братята! А иначе Ема я земаме с всички гънчици от усмивки!

Дени, абе аз не бих давала Панадол така без належаща причина, щото си е лекарство и нещо не разбирам превантивната му роля. Тъй като то не може да действа повече от два-три часа и не може да му "държи" цялата нощ, най-вероятно Теди си спинка по друга причина и можеш да му се довериш вече, че е голям и знае как й се спи на мама! Абе, големи организаторки сте от Стара Загора, дано да мога да дойда на рожден ден, знам ги аз баните, знааам!

Лайтблу, отдавна щях да пиша, че Велина и много приятен хотел - с много дървета и прясно реновиран. Миналия септември заради едно мероприятие обикоЛих всички хотели във Велинград и Банско та имам много впечатления (за жалост си загубих записките, но по памет). Смея да кажа, че стаите на Велина са по-добро от някои самозабравили се в цените банско-хотели! На мен не ми вършеше работа заради грозния все още тогава ресторант и неремонтираната зала, но... готвят фантастично! Как е сега, все така ли на входа виси голяма табела с изброени предлаганите услуги, между които вагинални иригации с ееей такива големи букви?!!

# 173
  • София
Аз също съм давала досега 2-3 пъти Панадол заради зъбките (след страхотни ревове) и Митко също след него си спеше без да плаче на всеки час, така че не имсля, че действа само 2-3 часа и детето си се успокояваше и си заспиваше без болка. Вярно, че е лекарство, но на него изрично си пише , че намяляав болката при никнене на зъбки. Така че за мене това е последното спасение.

Ради съжалявам, че Хамомилата не ви е погнала. При нас действа и даже сега нямам за довечера, а и в аптеките до нас няма та съм дала бойната задача на мъжа ми без Хамомилата да не се прибира от работа LaughingНо явно си е до дете.

Момичета да ви питам ако някоя чуе нещо да свирка - СПЕШНО ТЪРСЯ ДВУСТАЕН ДО 200 ЕВРО В ДИАНАБАД!!!

Спирам, защото малкият се размрънка, а днес определено не ни е ден Mr. Green

# 174
Тали, кашата е в кутия и със сигурност я има в "Пикадили".
Ечи, не съм обърнала внимание на изброените услуги  newsm78 Но все оче готвят страхотно  Peace
МОНИ,в аптеката на Сити центъра на Арсеналски има Хамомила.Аз от там я купих.

На мен педито ми каза да дам Панадол като се събуди в 2-3 бебо, защотот тогава започвали да ги мъчат зъбките, а ако и дам преди лягане до тогава действието минавало.А и на Панадола пише, че се дава като болкоуспокояващо при никнене на зъби, не виждам причина да не го давам  newsm78 Естествено не я дрогирам всяка вече с него, а само, когато стане напечено.  Naughty

Ето малко снимки и от нас на 8 месеца :

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=53

# 175
  • София

Ради съжалявам, че Хамомилата не ви е погнала.

Ама как съм го написала само - направо си ви е "погнала" щом малката се е будила на 30 мин.

[Естествено не я дрогирам всяка вече с него, а само, когато стане напечено.  Naughty

Абсолютно подкрепям!

# 176
   МОМИчЕТААА ИМА 50 ПРОЦЕНТА НАМАЛЕНИЕ ВЪВ ФОКС БЕЙБИИИИИИИИИИИИИ

# 177
Според моята лекарка Акт Хиб отключва алергии и тя предпочита Тетраксим или Инфанринкс пред Пентаксима! Каза, че нейни малки пациенти на по 4-5 години на които им е поставила Акт Хиб са развили хранителни алергии от каквито не са страдали преди поставянето на ваксината!!!
Честито на рожденичките на патерица и честито на християнчетата Неда и Кати   bouquet!
  Добре дошла на новата мама   bouquet!
  Маша, аз на Вили му дадох к. мляко на 10 месеца, като преди това беше ял масло и сирене без проблем и ми направи алергия към белтъка на кравето мляко! Внимавай! А ти с какво адапте го дохранва ХА или нормално?
  Лелеееееееее, в 13 и нещо взех да пиша тоя пост, Бу се размрънка и отидох да го гушна, за да заспи пак и така сме се отнесли двамата, че чак сега ставаме  ooooh! Mr. Green! И ето след 3 часа най-после си поствам писанието  Mr. Green!
Ужас! 10 мнения, докато съм спала  ooooh!!
  Соня, ние нали сме от Силистра, та пътя ние 450 км. и нормално се взима за около 5 часа! Е с Боил ги правим 7-8! Първите 2-3 часа са ОК - спи и играе, но после започва едно мрънкане и нерви, та през половин час почивахме!

# 178
Абе, Клю,
мога ли да те питам, защо си сложила бостанско плашило за аватар?  Joy

# 179
Мами привет!  Grinning

И аз съм луднала тотално вече, не издържа, имама нерви като ластици, Ангелчо сега заспа за първи път след сутринта, побърках се от игри, пеене, миене на изхвърлени за секунда играчки на пода, и между другото готвене и т.н нали знаете.Понеже днес не излизахме а само в голямата жега го водих на лекар по изключение, защото има кашлица от 3 дни ooooh!
Горкото на мама, тъкмо го приспя и се задави и се буди с плач и не може да заспи и така цял ден, нито носене, нито водичка, нито люш люш го успокояват. Sick
лекарката каза че има и леко зачервено гърло и смята че или е от зъбките  или е вирус, за вируса ще се докаже ако има температура, за сега няма, ама трябва да я следя и това дали е бодричък и как се храни.... Tired

Тали, Лайтблу, напълно ви разбирам, аз не съм спала от 2 месеца, а преди до 5-ия месец бебчо си спеше по 7-8 часа, а сега на 30 мин буквално се буди, иска да играе или сега от кашлицата или се върти много от жегите....

Добре дошла на Дима и бебче Криси, само хубави емоции покрай нашата компания!

За папкането, аз сама си му приготвям месните и зеленчукови пюренца, например пиле с морков, картоф, броколи и магданоз го тачи за сега де... или кафяв ориз с картоф, морков, магданоз и копър може, абе всякакви комбинации с картоф и ориз за постното... Grinning Иначе каши давам на хип ябълкова с ванилия ни е любимата, от вчера и елда с ябълка и банана пак на хип, хапваме и попарка вече Hug Плодовите на овко и аз мисля че са добри, а от местните които съм пробвала ни е хит на Ганчев пиле с ориз и моркови

Леле колко писах, ама като съм изтрещяла, а мъжо е на мач от работата, и аз съм мома Англичанка край печката и с вече спящо бебе, от зор накрая в количката

Целувки за сега и до скоро! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт