отсега те назначавам в отдел "Маркетинг и реклама".
може спокойно да им кажеш, че предимно пием, а хапваме малко, защото сме на диета.
да не се шашкат излишно.
... Ибупрофен ми е любимото лекарство за глава...

. Пропускам и концерта на Robert Plant, ама кой да се позаинтересува по-рано кога е...
Оплакох се....
на обяд изяжда с голяяяям зор 3/4 пюре, много рядко цяло.
Еййй, много весело да си изкарате и много снимки да направите
Имат страхотни картофки, които не са бланширани, а си ги белят и пържат на място.От месцата ребърцата им са невероятни, ммммм 
Чак вече не ми се спи, ама утре ще съм като електроженист 
Дано наистина е такова 

Аз се бях настроила...... 

МАМИ, направих си кафе като всяка сутрин, дадох на Дани да се занимава в проходилката с разни неща, \отпред на плотчето ги сложих\ и се заблеях за няма и три-четири минути в един вестник...А ДАНИ ОТИШЪЛ ДО ИЗКЛЮЧЕНИЯ ЛАПТОП, ИЗВАДИЛ кабела и налапал БУКСАТА. Тя е във външната лан-карта..МАМИ......
НА БУКСАТА липсва малкото палче дето всъщност я задържа в дупката....ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ, не защото палчето е голямо, а защото от ЕДНАТА СТРАНА\отчупено\ е с остър ръб!!! МОЛЯ ВИ ПРОЧЕТЕТЕ НЕЩО ИЛИ ПИТАЙТЕ НЯКОЙ КВО ДА НАПРАВЯ...нямам сили да звънна на ПЕдито..ще припадна...
но Дани мрънка, реве....\по принцип все реве и мрънка, явно от АД е изнервен\ и ми е в скута...та немога да го оставя в проходилката или кошарата за да видя в прахосмукачката....Но звъннах на каките\те са в провинцията\ ...казаха че буксата си е била цяла...Сигурна съм че го е глътнал
Вчера в клиниката в Красна поляна невроложката каза, че Михаил имал забавяне в двигателното развитие.
Имал и мек гръб, каквото и да означава това. Десет пъти ме пита как съм раждала, лежал ли е в кувьоз и пр. Много внимателна беше, ама все едно аз съм лукова глава, та писа половин час, но друго не благоволи да ми каже. Попитах, като има двигателно забавяне, умствено има ли, а докторката каза, че още било рано да се каже.
И право при педито. Тя каза , че детето си е съвсем нормално и психически, и всякак, просто има нужда от як фитнес. И доста ни поуспокои, като каза, че всяко дете си е различно. Но, общо-взето, аз се държах, въпреки обстановката там. Тя е много хубава всъщност, но срещаш сладки дечица, които са приковани в количка, бутана от красива млада майка....Гадост!
Има и деца, които са си наред, но са пратени на консултация. Абе, лекарката бутна някаква играчка встрани от Мишо, дрънкалка. Която той си хвана първо с едната ръчичка, после с другата, огледа си я, поиска да я захапе и т.н. После неврологът я сложи на метър встрани от него, за да се обърне. Той погледна играчката, тръгна да се обръща, но се отказа и почна да се хили на лекарката. Тя пък заключи, че не се обръща. Ами той просто не прояви по-дълбок интерес. Тя какво си мисли - че не е виждал играчка ли?!
Та ще се захласне по първата дрънкалка насреща му. Удря го с чукчета, въртя го насам-натам. Сложи го да седне, той съответно залитна напред... Абе, не ми се говори.
На всичкото отгоре оня ден падна от нашето легло. Е, вярно, че от 30 см височина, но така издумтя, че чак мен ме заболя. Нямам настроение. Не ми се говори.
Хубав ден ви пожелавам.