НОЕМВРИйско буболече сладичко пълзи си вече!!!

• 9 847
  • 282
  •   1
Отговори
# 15
  • на странно място ......
 smile3503

# 16
Изабела, много готино си ми развила идеята... Joy отсега те назначавам в отдел "Маркетинг и реклама". Laughing

goris, птицата е купена - тя лети много маааазно, почти вълшебно. Ваяна се захласва да я гледа.

за заведението - аз не съм най-достоверен източник за храната, защото нали съм вегетарианка и не съм пробвала много неща от менюто, но спомените ми са, че картофките им бяха добри. но това с унифицираното меню ми се струва излишно. те да не очакват някакви опустошителни майки, за които трябва два дни да се подготвят с манджи? newsm78 може спокойно да им кажеш, че предимно пием, а хапваме малко, защото сме на диета. Joy да не се шашкат излишно.

# 17
Брей- брей, големи срещи, големи подготовки... да пишете после как е минало!!!

Аз тука надничам чат- пат, но не пиша, защото не стигам до това... Направо ми се реве от умора.
Дребничкия пак мина на ежечасно нощно будене и съм гроги  #Crazy... Ибупрофен ми е любимото лекарство за глава...
Никнат му горните зъби, ама мнооого бавно... днес пак станах с идеята да пиша тука, че го сменям за момиченце, което обича да спинка, ама после се ужасих от идеята си и се отказах...  Whistling Crossing Arms

Вчера тука беше национален празник и нашето кметство беше направило тържество- имаше всякакви детски замъци и забавления, сладолеед, близалки, игри разни..., ама Данни е още малък за тях, за родителите имаше безплатно барбекю и безалкохолни та се чувствах като при баба ми на панаира, ама по- хубаво, че всичко беше безплатно  Mr. Green

Прилагам снимков матРИал как малкия ми мъж пипа пожарната за тромбата и как лапа сладоледец http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148821&photo=10

И продължавам да чакам първата нощ, в която ще спя 5 часа поне накуп....

# 18
Ох, запис и от мен!

Днес е ужасен ден тук във Варна - урагани, пожари...ужас!!!

Ние утре заминаваме за сватба в Синеморец. Честно казано хич не ми се тръгва - много го недолюбвам този път на юг - много е натоварен , а на мен ми става и лошо в кола отгоре на всичко..Ама ще ходим, няма как  newsm78. Пропускам и концерта на Robert Plant, ама кой да се позаинтересува по-рано кога е...

Неделя се връщаме, а понеделник отпрашваме към Каварна. Рени, как може да сте толкова наблизо и да не се обадите  Sad

Колко от мамите тук са заместили хранене? Аз не че искам на всяка цена, но засега Лина хапва най-много 30-40 мл зеленчуково пюре и 20-30 плодово, но много селективно действа с плодовете - признава само сливи и круши.

Айде лека нощ от мен!

Ах, пропуснах за свекитата - само вкратце - много е мила и свръх грижовна и в същото време вижда Лина само 2 пъти в месеца  Shocked

Супер съм нервна тези дни да знаете  Sick Оплакох се....

# 19
Поздравления за Ивето - за приказната стая и за Изабела - за готината идея за реализацията на проекта!  bouquet
Роня, я да се вземеш в ръце, да се насладиш на сватбарските емоции и да се настроиш отпускарски, та като се върнеш само хвалби да има! Naughty

# 20
ronja, не се давай, мила, на лошото настроение. вземи удари една малка ракия на свадбата и изиграй 10-тина хора, ще ти помогне.
на мен как ми се ходи на свадба, но повечето хора около нас са женени..... Rolling Eyes .... ще трябва май с нови да се запознавам.

иначе аз си мисля, че Ваяна е заместила хранене, но тя май не е на същото мнение.... newsm12 на обяд изяжда с голяяяям зор 3/4 пюре, много рядко цяло.
а следобяд или привечер - ако е пюре, го изяжда цялото, ако е каша - зависи от вида, ако е кисел ... пак 3/4 , не повече....

забравих да пиша, че бяхме на консултация - равносметката - момата е заслабнала със 100 гр от миналия месец  и сега тежи 7100, дръпнала е цял см - 69...... Confused
но аз си знаех - покрай тази болест тя почти не яде...

# 21
Ако знаете как ви завиждам за срещатааа  Confused Ама да си имам късмета  Crossing Arms Еййй, много весело да си изкарате и много снимки да направите  Naughty
За менюто малко да ви посъветвам  Wink Имат страхотни картофки, които не са бланширани, а си ги белят и пържат на място.От месцата ребърцата им са невероятни, ммммм  Mr. Green Охххх, май взех да огладнявам.И да не забравите да си пийнете от "живата" им бира.  Peace

Аз до сега стягах багажи  Crazy Чак вече не ми се спи, ама утре ще съм като електроженист  Shocked

Мммммдддааа, Ивето е пълна със свежи и нестандартни идеи  Hug
Веси, Дени, Карил, благодаря за пожеланията за приятното изкарване  Hug Дано наистина е такова  Praynig

Чао, милички, ще пиша пак, като се върна в неделя.Целувки на вас и мъничетата  Heart Eyes

Лека нощ!

# 22
  • София

За най-ранобудните Mr. Green

Иве, страхотно изглежда стаята и вече в завършен вид. Още помня снимките, които беше пуснала като бяхме бременни. Впечатлена съм и завиждам на децата Peace

Ради, приятно изкарване. Ние мислихме да ходим във Велинград август, но хотела, който си бях харесала е фул. Така ме "зарадваха" вчера.  TiredАз се бях настроила......   

Снощи за първи път Алекс спа без да става, за да яде или да пие вода. И така мога да официално да се похваля с първите ми 6 часа непробуден сън bowuu

А, да - никне ни зъбче. Две седмици мрънкане и резултата е съвсем малко показване на зъбче.
но все пак е пробило Mr. Green

Роня, весело изкарване на сватбата Peace

За тази вечер нищо не мога да кажа със сигурност. Татито е с плаващо работно време - заради кандидат-студентските изпити -  така че не мога да потвърдя
ooooh!

Щях да забравя тези, които не пият кафе Mr. Green

Моля дами - сервирано е   chef

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 08:08 от bubalina

# 23
ПОМОООООЩ!!!!!

Мами,  Cry Cry Cry Cry Cry CryМАМИ, направих си кафе като всяка сутрин, дадох на Дани да се занимава в проходилката с разни неща, \отпред на плотчето ги сложих\ и се заблеях за няма и три-четири минути в един вестник...А ДАНИ ОТИШЪЛ ДО ИЗКЛЮЧЕНИЯ ЛАПТОП, ИЗВАДИЛ кабела и налапал БУКСАТА. Тя е във външната лан-карта..МАМИ...... Cry Cry Cry Cry CryНА БУКСАТА липсва малкото палче дето всъщност я задържа в дупката....ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ, не защото палчето е голямо, а защото от ЕДНАТА СТРАНА\отчупено\ е с остър ръб!!! МОЛЯ ВИ ПРОЧЕТЕТЕ НЕЩО ИЛИ ПИТАЙТЕ НЯКОЙ КВО ДА НАПРАВЯ...нямам сили да звънна на ПЕдито..ще припадна...

# 24
  • София
Карил, сигурна ли си, че Дани го е лапнал? Може да го е изплюл на земята. Провери ли внимателно?

# 25
Карил, потърси ли в устата , на земята, на лаптопа? Дано не го е глътнал. Пуснах търсачката, но не намерих нищо за погълнат остър предмет. Пак ще търся.

# 26
В устата го нямаше, нито в дупката, нито под или около лаптопа, нито на пода..Ще видя в прахосмукачката, да не би случайно да е било вече счупено, макар че МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ че си беше ТАМ!! Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cryно Дани мрънка, реве....\по принцип все реве и мрънка, явно от АД е изнервен\ и ми е в скута...та немога да го оставя в проходилката или кошарата за да видя в прахосмукачката....Но звъннах на каките\те са в провинцията\ ...казаха че буксата си е била цяла...Сигурна съм че го е глътнал Cry Cry Cry

# 27
Прочетох, че се дава картофено пюре. Ето темички от форума за погълнати предмети, дано помогнат с нещо.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=183919.0;all
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24744

# 28
  • на странно място ......
Кaril , единствено мога да те посъветвам да наблюдаваш детето и при най-малко съмнение за болка в Пирогов!!! Звънни все пак на Джипито,  опасно е това с поглъщането на предмети!!!

# 29
Не ми се пише, не ми се чете.  CryВчера в клиниката в Красна поляна невроложката каза, че Михаил имал забавяне в двигателното развитие.   ooooh!Имал и мек гръб, каквото и да означава това. Десет пъти ме пита как съм раждала, лежал ли е в кувьоз и пр. Много внимателна беше, ама все едно аз съм лукова глава, та писа половин час, но друго не благоволи да ми каже. Попитах, като има двигателно забавяне, умствено има ли, а докторката каза, че още било рано да се каже. Rolling EyesТова било междинна диагноза, още не се знаело нищо. Праща ни на рехабилитация - 5 процедури с гимнастика. И понеже имало много деца, много се чакало, та чак за 16 юли сме записани. Ние с половинката полудяхме. Tired И право при педито. Тя каза , че детето си е съвсем нормално и психически, и всякак, просто има нужда от як фитнес. И доста ни поуспокои, като каза, че всяко дете си е различно. Но, общо-взето, аз се държах, въпреки обстановката там. Тя е много хубава всъщност, но срещаш сладки дечица, които са приковани в количка, бутана от красива млада майка....Гадост!  ooooh!Има и деца, които са си наред, но са пратени на консултация. Абе, лекарката бутна някаква играчка встрани от Мишо, дрънкалка. Която той си хвана първо с едната ръчичка, после с другата, огледа си я, поиска да я захапе и т.н. После неврологът я сложи на метър встрани от него, за да се обърне. Той погледна играчката, тръгна да се обръща, но се отказа и почна да се хили на лекарката. Тя пък заключи, че не се обръща. Ами той просто не прояви по-дълбок интерес. Тя какво си мисли - че не е виждал играчка ли?! Thinking Та ще се захласне по първата дрънкалка насреща му. Удря го с чукчета, въртя го насам-натам. Сложи го да седне, той съответно залитна напред... Абе, не ми се говори. #Crazy На всичкото отгоре оня ден падна от нашето легло. Е, вярно, че от 30 см височина, но така издумтя, че чак мен ме заболя. Нямам настроение. Не ми се говори.  ooooh!Хубав ден ви пожелавам.  Hug
Карил, буксата пластмасова ли е? Ако я е глътнал, ще я изака. Ако не- ще я намериш наоколо. Може да е отхвръкнала по-далече. Важното е, че не се е задавил. Стискам палци! Peace

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 09:56 от masha

Общи условия

Активация на акаунт