НОЕМВРИйско буболече сладичко пълзи си вече!!!

• 9 931
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
МАМИ, мерси за подкрепата!!! Няма я проклетата гадна малка пластмаса..проверих навсякъде...В торбата на прахосмукачката е абсурд да я открия ...само мен ме няма вътре - от фиби, пликчета ...до писалка ФАбер Кастел...направо съм като смазана,...Звъннах на Педито - каза само мляко и картофено пюре и ровене в акото...При болка в корема - Пирогов. Рентген не "вижда" пластмасата. Дано да е тръгнало със заобленото напред Praynig Praynig PraynigЕ.аги тъпата крава съм...Не е за първи път да извади кабела и да бутне буксата в устата, но сега не го видях. Мразя се!! Cry Cry Cry Cry Cry Cry CryА и той дзверо му със дзвер, как се дави от Боаронските гранули, а от това парче - нищо да му няма...КАК ГО Е ПРЕГЛЪТНАЛ ПРОСТО НЯМАМ ОБЯСНЕНИЕ, ....????? Обикновено се дави ..аха да повърне...ма може и да не съм го видяла да се пъне, защото като една Cry Cry Cry Cry Cryтъпа патка гледах вестник ИМОТИ!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfireИде МИ ДА СЕ ГРЪМНА Cry Cry Cry Cry Confused Confusedподух се от рев Cry Cry Cry Cry Cry Cry

САЛВИ, мерси за линковете . Изчетох темите..

# 31
Карил, значи просто, че не го е глътнал! Чуваш ли? Щом е остро, щеше да се задави. Не е в него... Търси пак наоколо. Под завивки, под килима, под проходилката.... Peace
А, за прегледа при невроложката - забравих да кажа... Като попита дали си лапа крачето, отвърнах, че ги лапа и двете поотделно и заедно. А тя - ами нека да покаже. Е, да де, ама то да не е концерт по желание.... newsm78 Детето навън се държи прилично и не си лапа краката. #2gunfire

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 09:53 от masha

# 32
  • София - Дианабад
Добро утро!
Ами аз ще се доверя на Ради и ще пробвам едни ребърца. Ще си поръчаме и 2 порции картофки, 1 бира и 1 кола.
Роня, ние имаме заместени 2 хранения. На обяд обикновено София си изяжда поне 160 гр, а след обяд нещо ако не й хареса кашата, й слагам плодово пюре в нея или й го давам чисто и готово. Сега въвеждаме и попарата сутрин, ама сигурно скоро няма да заместя хранене. Нека си попие млекце. Ще увеличавам количеството бавно и така.
Карил, стискам палци всичко да е наред! Praynig
Маша, защо ли ми се струва, че тая си търси под вола теле? Явно е, че детето си е съвсем наред. Разбира се, че не е концерто по желание кога да си лапа крачетата, да хваща играчки и други работи. Ако ще си по-спокойна, отиди на още един преглед, ама не там. Някъде другаде Peace.
Софкобофко, много ми харесва Данни дето е със затворени очи и ухилен и зъбчетата му се виждат. Grinning
Приятен ден и до довечера на тези, с които ще се видим!
 Heart Eyes

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 10:02 от goris

# 33
Karil, аз също мисля, че не го е глътнал това парченце. успокой се и го наблюдавай Дани. Peace

masha, и аз като вашето педи смятам, че нищо му няма на Мишето - просто му трябват повече упражнения. все още важи предложението ми, ако решиш, ще ти дам тел. на жената. все си мисля, че тя може да ви помогне. Peace

bubalina, мерси много  Hug /но стаята не завършена, има още работа по нея Rolling Eyes/

lightblue, приятно изкарване, да се върнеш заредена с положителна енергия. Peace

# 34
Карил
успокойсе бе жена,най вероятно Дани не го е глътнал.Само на теб ще ти побелее косата.Те малките душички не са толкова прости и знаят какво да папат и какво не.
Дариян вчера изака едно картонче от етикет с размери 0.5 на 1 см. приблизително,кога го е глътнал изобщо не съм разбрала.
По-добре се успокои и мисли позитивно,наблюдавай Дани и дано всичко да се размине   newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 35
МАША,дано и при вас нещата да се развият добре, че и теб те мисля ..Най-гадно е че един вика едно, друг друго...Мачкай го Мишко, прави му масажи, създай си собствена система за двигателна активност - това е според мен най-доброто.

А на мен ми иде да го разкарам тоя комп, и така и ще направя. Сега е на масата в хола, където между впрочем и се храним #2gunfire

ХОРА - глътнал го е!!! Там си беше, а сега го няма...само се молете да не се забие някъде ...

дима Дари, Дани най-редовно яде хартия и то в неограничени количества...онзи ден изяде доста голямо триъгълниче хартия..

излизаме..

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 10:13 от Кaril

# 36
Карил, колко е голяма тая букса? Нали помниш, когато Мишо налапа пластмасовото парченце от джойстика? Хем беше малко, остро, но не можа да го преглътне и само го давеше.... Така че, според мене, тази букса е по-голяма. На бебето гърленцето колко е.... Не може да го е глътнал! #Crazy

# 37
МАША, не е цялата букса...а част от нея.
Тя е правоъгълна с "палче" от едната и страна\долната\, което се "кликва" в дупката на компа, и по този начин по-трудно излиза...НО си излиза достатъчно лесно, ето и сега вади буксата, докато ми е в скута....парчето е дълго около 7 мм, и широко около 4 мм. ТЕЗИ 4 мм са прав ръб\там се е отчупило от буксата\...

# 38
Карил, и рентген като не вижда, ехографът вижда! Върви на ехограф!   Peace
А ако наистина е около 4 мм, според мене, ще го изака, и няма страшно!

# 39
явно и ЕХО-то няма да го открие...

МАША, излизам..

# 40
Карил, дано всичко при вас е ок. Дано го изака по- бързо, че да се успокоиш

Маша, не знам защо си изненадана- аз те предупредих! Според мен трябва да приемеш съвета на Гадамер като единствено лечение- слагай го на пода по корем да си лази- ако си решила да го водиш на тези мъчителни за него рехабилитации, по- добре първо отиди и на друга консултация, за да си сигурна, че Мишо има нужда от това

# 41
Цвети, не съм изненадана. Просто очаквах повече да ми се обясни. А иначе бях психически подготвена и от тебе, и от София за тази болница. Ще ги направим процедурите. Все още нямам представа какви са. Но повече от 5 няма да правя. Ще си ги правя гимнастиките вкъщи. Иначе, предложиха ми да го видят в Токуда. И там ще го заведа също.... Peace

# 42
  Здравейте,момичета  bouquet
  Виждам,че има разтревожена майчета и бързам да ги успокоя :
  Карил,моля се Praynig всичко да е наред,и бързо тази частичка да излезе на "изхода" PraynigНо аи аз като другите мами смятам,че ако го е засегнало по някакъв начин,щеше да си покаже детето ConfusedПрегръщам ви Hug Hug Hug
   Маша,аз също смятам,че детенцето си е много добре,и направо ме хваща бяс на разни лекари,дето,като ти изтърсят една такава "диагноза" и не си дават сметка за огромната тревога на родителите #Cussing outСофия още не се обръща от гръб по корем,не пълзи,няма зъби....и още куп други неща,които бебетата на нейната възраст правят или имат-и какво-да не би детето ми да е изостанало Close Те не могат всички да вървят като по учебник!!!!!!!!!!!!Уф,много се ядосах......................
  Роня,ние сме заместили обедното/със зеленчуково пюре/ и следобедното хранене/ с каша/ от 2 месеца.И София в началото се сърдеше докато не й дам млякото,и започнах да отсипвам по малко в пюрето,така постепенно го изместих изцяло.
   Аз си работя все едно не съм спирала WinkЧакам с нетърпение да стане 14.00ч. и да изляза на разходка с бебунка Heart Eyes
  Весело изкарване на всички довечера-искам и аз да съм там...... CryИ ще чакам с нетърпение снимков мат'риал Mr. Green
  Галпета,добре дошла  bouquet

# 43
Карил-споко мила знам,че Дани ще си го изака,ако беше нешо го подразнило щеше да си покаже до сега детето,а щом не дави и не пищи,-стискам палци.
   Машаааа не съм в течение какви са били доводите да водиш малкия на такъв преглед ,ама от този преглед който са ви напреавили се питам-тия хора деца имат ли newsm78.То да не е пожелание"хайде да го направи ,хайде незнам си какво си"Ивайло много рядко си лапа крачетата, пълзи като гасеничка и не обича да е седнал,ама вече се научи да слиза от спалнята която си е висока 50см и все иска даходи-ДА ГО ВОДЯ ЛИ ПО СПЕшНОСТ НА НЕВРОЛОГ.Всички бебета са си различни и аз мисля ,че твоето бебоче си е съвсем окей и тревогите са напразни.Цункай го от нас  bouquet
   Мами още като бяхме бременни някоя майка беше дала схема май на маите беше :как да изчислиме какво бебе чакаме.Мобе ли някоя да ми припомни как беше точно!
   Роняяя как ти завиждам мила за сватбичката!Я послушай Ивиче и му се надрускай на хорце.
   Цветиии аз не видях снимки от вашето моренце?или пак съм пропуснала Embarassed
      цункам ви и ей как ви завиждам за срещичкатаааааа Mr. Green

# 44
Маша, чакам те в кюто! Днес при нашата лекарка се обади един татко докато ни преглеждаха нас и тя като затвори после ми вика повръщало детето, какво да кажа сериозно ли е, не е ли - все ще сбъркам! един и същ симптом може да бъде сигнал за различни по сериозност неща и лекарят трябва добре да опознае детето и да види всичко, според мен. Големият моят, почти никога не си е лапал крачетата и досега е такъв по-мудничък. ееей! Ама сега са те луднали и ..

Карил, имате ли новини от митницата? Спорде мен е трудно да се глътне таково нещо, ама ... Както казва една приятелка ето затова им побеляват косите на мамите!

девойки, имаме капаро дадено и ония чакат меню. Мисля, че така нещата са сигурни, но понеже съм либезна сега ще им се обяда, че меню няма и ще гледам да съм любезна, защото сервитьорите изваждат наяве най-лошото от мен и може да ги насмета, но заради вас ще се въздържам  Mr. Green
За бъдеще и ваше улеснение ето го телефона 967 1001 и 087 671001
записала съм ето толкова хора:
Весето и тати, Карил, Ивиче, Сбруни, Гадамер и тати, Деничка и тати, Жени, benighted и тати, Цвети и тати плюс батко, Горис и тати, Дари М и тати, Ечи и тати - 12 мами, 7 татита, 12 бебета, 1 батко

до скоро на маса, пияници такива!

ама ще бъде както дойде

Общи условия

Активация на акаунт