Надявам се днес времето да бъде хубаво и да си изкарате чудесно на срещата. Не се обадих по-рано, защото мислех, че днес ще пътуваме. Ама не би. Ники нещо се разкашля и педиатърката искаше да го види в неделя след лечението, което му назначи. Според мен на детенце нищо му няма и днес ще водя преговори с нея да го прегледа и утре евентуално да пътуваме.
Много ще ми липсвате.

Карил, надявам се Дани да не е глътнал частицата, защото тя е много малка, а те още не умеят да държат толкова малки предмети. Ако пък я е глътнал дано скоро излезе на изхода.
Маша, дано и при вас всичко е наред. както Ивиче ти е казала може да се обадиш на тази жена. Преди няколко месеца, когато имах проблемите с моите 4 мастита Ивиче ми даде този телефон и аз и се обадих. Оказа се ,че тя се занимава с гимнастика и масаж при бебета. С това се е специализирала последните години. Реших да опитам и вече два-три месеца идва веднъж седмично да се занимава с Ники. На него много му харесваше и въпреки, че няма проблеми аз реших да продължа. В момента пълзи из цялата стая, може да сяда съм, да се изправя и да ходи като някой го държи за ръцете. Не знам да ли е благодарение само на нея, но факт е, че като му покажеше някое упражнение и той после го правеше. Естествено се иска и упоритост. До скоро му правех гимнастика всеки ден. Иначе, тя е на 70 години, но въобще не и личат. Наскоро издаде книга за гимнастика на бебета, а май има и статии из списанията. Мисля, че ще ви помогне. Живее в Хаджи Димитър, което май е близо до вас, така че ще може да идва и по-често. Взима по 10 лева на сеанс. Не малко ,но не е и много. Като идва веднъж седмично и ти покаже упражненията, ти ще ги правиш сама и така не излиза въобще скъпо.
Роня, весело изкарване на сватбата и приятна почевка в Каварна. Къде ще отседнете там? Имамедна приятелка, на която може би ще отидем другата седмица на гости и ако искаш може да се видим там.
После пак ще пиша, че Ники много силно се удари в пода и сега рееееев