СБРУНИ откъде ДЕ ТЕ ВЗЕМА?????? ако ..въобще мога да стигна дотам

Вая е голям образ

и естествено аз се побърках и трагнах спешно към Пирогов. Не пожелавам на никого да стига до там, защото може би трябва да се разложи за да му обърнат внимание!!!
Нашият татко също отложи разни ангажименти за да дойде, та почакахме към 3 часа и добре че на детето нищо му няма, че иначе щях да ги вдигна с краката нагоре тия нещастници. 
благодаря за подкрепата...какво съм аз без вас...
с пластмасово съдържание.
АЗ ИМАХ ОДИСЕЯ....всъщност Тя не е спирала от сутринта..Заради ОГРОМНОТО МИ ЖЕЛАНИЕ ДА ДОЙДА НА СРЕЩАТА, реших, че ще ходя в 18.30 да взема татето от Кремиковци и да дойдем, макар и по-късничко в Ривър сайд...И ПОЗНАЙТЕ ТАКОВА ЗАДРЪСТВАНЕ - ПЕТ КОЛОНИ ЗАФОРМИЛИ КОЛИТЕ\вместо две-три\
Щях да набия един старчок, дето ме засече с една Лада..Отворих джама и така му се разкрещях
че той се уплаши и затвори стъклото си...
така ЧЕ ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ИМАХ ОГРОМНО ЖЕЛАНИЕ ДА ДОЙДА, и ГО ИЗКУПИХ С МЪКИ ТАЗИ ВЕЧЕР. Прибрахме се в 20.15 
отсега те назначавам в отдел "Маркетинг и реклама".
Незнам дали може да има късни последствия. Но мисля, че почти е изключено. ОТНОВО ЩЕ ПОВТОРЯ, че едната ми дъщеря падна като беше на 7-8 месеца от дървеното си креватче с решетка. С ГЛАВАТА надолу. Аз бях ПРЕД КРЕВАТЧЕТО и учех за изпити. За секунда стана. Изплака. Наблюдавах я един ден. СЛАВА БОГУ, разминало се е лошото.