НОЕМВРИйско буболече сладичко пълзи си вече!!!

• 9 857
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Маша и аз мисля, че ТОКУДА Е добър избор...Не слушай на някой молбите за пълни клинични пътеки...

СБРУНИ откъде ДЕ ТЕ ВЗЕМА?????? ако ..въобще мога да стигна дотам newsm78

# 61
  • Ботевград
Карил, силно стискам палци и се моля тази мисъл да престане да те тормози  Cry Cry Cry
Малкото булеченце ще е добре и всичко ще остане само лош спомен  Praynig Praynig Praynig

Маша, непременно поискай и второ, и трето мнение, дано да не е така  Hug
Оптимист съм и съм сигурна, че бебчо е наред с движенията, тя и моята маймуна доскоро само лежеше по гръб и някак отведнъж се оживи и раздвижи  Hug

Ивиче  Joy Joy Joy Вая е голям образ  Joy Joy Joy hahaha

# 62
Марийче, Иве/маша, стискам палци притесненията ви да са излишни  Peace!

# 63
Клюки, за календара на маите
Почва се от числото
 49 + месеца в който се забременява(или е забременяла), от полученото число се вадят годините на жената, като се взима цифрата ( ако са минали 6 месеца от рождения ден - по голямата ако не по малката)
От това число започва да се вадят1,2,3,4,5 и т.н. докато остане едноцифрено число.
Пример: 49 + 2 (февруари)
              -----------
             =51
              - 30( години)
              -----------
                 19
               -   1
               ------------
                  18
               -   2
                -----------
                   16
                 -  3
              ---------------
                     13
                   -   4
                -------------
                       9
                    -  5
                -----------
                       4 значи момиче
ЧЕТНО момиче
НЕЧЕТНО момче

# 64
Мами, срещичката беше страхотна - даже на татковците им хареса!  Mr. Green Имаме и много снимков материал, но ще го качвам по-късно, че сега трябва да се приспиваме. Толкова пораснали и чаровни човечета на едно място - беше невероятно! Много хубаво си побъбрихме и пак се заканихме да го правим по-честичко. Като поспрат наесен скиторенията на всички из страната трябва да решим КЪДЕ ще се празнува общия НОЕМВРИЙСКИ РОЖДЕН ден. На този етап предложението е Старозагорски минерални бани в началото на декември / за да е удобно и на варненския отбор/ с главен организатор Дени - още по-голяма сладурана е на живо,ей!
Карилче, преди време писах, че Ники си изяде лепенката и я изака 36 часа по-късно. Знаеш, че най-опасни са сурови зърна. Давай картофчета и не се притеснявай - може изобщо да не е глътнал джаджата! Peace
Маша, стискам палци да са неоснователни притесненията, които тази лекарка ти е причинила и Мишето да е добре!
 Hug

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 22:35 от Vesseto s

# 65
мдаааа, потвърждавам - срещата беше чудесна. бебетата - прекрасни, татковците - за пример. Laughing

Дени4ка е още по-готина на живо, отколкото виртуално, ще се радвам да се срещаме пак и занапред. Peace

Karil, как е Дани?

снимки сега ще качвам.

# 66
  • на странно място ......
Мамета здравейте
Току що се връщаме от Пирогов, е те такова безхаберие никаде няма! Малко преди да тръгнем към срещата с Дилянка и Карил с Дани, моята принцеска взе че падна по чело от леглото което е около 60см. високо  Cry и естествено аз се побърках и трагнах спешно към Пирогов. Не пожелавам на никого да стига до там, защото може би трябва да се разложи за да му обърнат внимание!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire Нашият татко също отложи разни ангажименти за да дойде, та почакахме към 3 часа и добре че на детето нищо му няма, че иначе щях да ги вдигна с краката нагоре тия нещастници.
Горкото ми детенце направо се побърках, а то толкова се изнерви от чакане по разни кабинети, че накрая блаженно заспа в колата на връщане. Милата ми сега е с една огромна цицина на челото която дори се мени по цвят. Добре че Карил ми каза да сложа студено, а аз намазах с олио че да не стане още по-голяма.
Сега трябва да я будя през няколко часа през нощта, за да гледам как реагира дали е весела или вяла. Стискайте палци всичко да е наред с малката ми бонбона!!! Praynig
Хайде оплаках се, поолекна ми, отивам да се опъна до Дилянка, че ще си будуваме май цяла нощ!

# 67
оле, Sbruny, какво сте преживели..... Sad
ще ти стискам палци, дано нищо му няма на детенце.
при падане е хубаво да се сложи студено веднага, така че добре си направила.

pepipetia, по тая таблица излезе, че ваяна трябва да е момче.....освен, ако не съм сметнала вярно нещо...

# 68
ВЕСЕ, РЕНИ, МОМИЧЕТА Hugблагодаря за подкрепата...какво съм аз без вас...

ОЩЕ НЕ СМЕ ИЗАКАЛИ джаджата, макар че ака два пъти - среднотвърдо и оскъдно...
ЩЕ се надяваме утре на по-яка бомбандировка Tiredс пластмасово съдържание.  

О Б Я В А

МАЛЪК, ДРЕБЕН, но ПОТРЕБЕН
с перчем пощръкнал гордо,
вирнал нос е към небето..
БЕЗ ДОРИ И ДА ПРОБИРА НИ ПЛАСМАСА ни ХАРТИЯ - той ОТ-ДО ще РЕЦИКЛИРА
де що мерне без да спира.
ЗА контакти: Лудница без спирка, там ви чака МАЙКА МУ - Карилка

Мами, чакам снимки HugАЗ ИМАХ ОДИСЕЯ....всъщност Тя не е спирала от сутринта..Заради ОГРОМНОТО МИ ЖЕЛАНИЕ ДА ДОЙДА НА СРЕЩАТА, реших, че ще ходя в 18.30 да взема татето от Кремиковци и да дойдем, макар и по-късничко в Ривър сайд...И ПОЗНАЙТЕ ТАКОВА ЗАДРЪСТВАНЕ - ПЕТ КОЛОНИ ЗАФОРМИЛИ КОЛИТЕ\вместо две-три\ Shocked Shocked Shocked Shocked ShockedА ДАНИ ОТЗАД НА Задната седалка реве та се къса...той все си реве като е в колата отзад САМ. ЗА час и половина бях стигнала от Враждебна до ШЕЛ, което е около два километра сигурно Shocked Shocked ShockedЕстествено се разревах...спрях ..и изчаках татето, който от обратната посока с автобус дойде та взе той да кара, а мен успокои, Дани също спря да реве...НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ В ТАЯ ШИБАНЯШКА ДЪРЖАВА!!! с нищо никой не може да ме убеди, че има такъв цирк в нормалните страни...И то къв бил проблема...едното платно преди Богров го ремонтирали. Еми ,мама му стара, толоква ли неможе да се отвори едно в насрещното, съответно със сигнализация, знаци \както е на Запад\ и този огромен поток от коли В ПЕТЪК да се оттегли нормално ooooh! ooooh! ooooh!Щях да набия един старчок, дето ме засече с една Лада..Отворих джама и така му се разкрещях #2gunfire #2gunfire #2gunfireче той се уплаши и затвори стъклото си... #2gunfire #2gunfire #2gunfireтака ЧЕ ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ИМАХ ОГРОМНО ЖЕЛАНИЕ ДА ДОЙДА, и ГО ИЗКУПИХ С МЪКИ ТАЗИ ВЕЧЕР. Прибрахме се в 20.15 Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 23:11 от Кaril

# 69
Карил, Маша, Сбруни, стискам палци за вашите дечица да се оправят и вие мами да се успокоите по-скоро!

Нямам търпение да разгледам снимките от днешната среща, радвам се, че сте изкарали хубаво  Grinning

Изабела, много готино си ми развила идеята... Joy отсега те назначавам в отдел "Маркетинг и реклама". Laughing

Иве, навих се  Wink

# 70
Сбруни, Сигурна съм че НЯМА НИЩО НА ГЛАВИЧКАТА. ЗАщото.....
Не е толкова лесно да се получи сътресение или пък хематомче. Значи, на една приятелка детенцето падна ОТ КОЛИЧКА В ЕДИН ХИПЕРМАРКЕТ , когато беше на 9 месеца. Височината е била сериозна, ДОбре че не е паднало на мраморния под, а на някакво пале. Имало е спукан череп, но няма никакви последствия. Praynig Praynig PraynigНезнам дали може да има късни последствия. Но мисля, че почти е изключено. ОТНОВО ЩЕ ПОВТОРЯ, че едната ми дъщеря падна като беше на 7-8 месеца от дървеното си креватче с решетка. С ГЛАВАТА надолу. Аз бях ПРЕД КРЕВАТЧЕТО и учех за изпити. За секунда стана. Изплака. Наблюдавах я един ден. СЛАВА БОГУ, разминало се е лошото.

ДАНО НА Дилянка никога повече не и се случва това, което се случи днес. ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦАТА ДА ГИ ЗАКРИЛЯ НАЙ-СИЛНИЯ АНГЕЛ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА!!!! Пък и съм сигурна, че е така. Аз ще се опитам да заспя с тази мисъл.

# 71
Сбруни, съчувствам ти и знам какво изпитваш - Мартинката като падна от кошарката си не можех да се успокоя няколко часа, помислих, че ще ми спре кърмата от стреса и постоянно го гледах дали е наред. Не се притеснявай, те са корави малки бебенца.  Hug
Карил, Маша, прегръдки от мен, цял ден ви мисля - още от сутринта ми се скапа настроението като четох тревогите ви и не ми се пишеше тук. 
Рени, добре дошла!

Лека вечер!  Hug

# 72
# 73

Стоплихте ми душичката, много сте хубави всички!

# 74

И на мен......
Жалко че не бяхме там  Cry Cry Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт