Приятно прекарване на Бубалина и Дени!
Честита годишнина на Дари!

За бисквитките - моята педи каза да давам бисквити "Закуска", даже с кисело мляко, примерно следобед. Още не съм пробвала. Давала съм бишкоти веднъж-дваж...
За попарата - слагам вече по два сухара. Даже почнах да слагам по един в месните и зеленчуковите пюрета, които, ако съм си вкъщи, подправям с вода, масло. Ако е само зеленчуково, а не месно пюрето, настъргвам кашкавал и слагам сварения жълтък натрошен вътре. Вчера направих пилешка супа за всички, но заради малкия. Да пробвам дали ще хареса мамините манджи. Че досега месо от магазина не съм му давала. Беше ме страх за произхода на месото и карах само на пюрета. Та, ще пасирам пилешкото, картофките и да видим дали ще му хареса. Сложих магданоз, иначе никаква мазнина, но то и пиленцето си я пусна.

За яслата - подали сме молба още март месец в една ясла до нас. Но тя е само ясла. И аз говорих лично с директорката, оказа се сестра на един мой комшия. Та жената каза, че е най-хубаво на годинка и половина да тръгват, тоест напролет в нашия случай. Но иначе най-добре, според нея, било децата да тръгват на детско заведение наесен, защото били най-калени и със силен организъм след лятото, докато пролетта бил изтощен организмът и повече боледували. Нямало нужда да подавам нова молба за новата календарна година, защото това го били измислили детските градини, заради наплива за задължителната забавачка. Но, вероятно, където е ОДЗ, ще ви искат повторно молба за 2008. Тази ясла е чиста като аптека. Жената е от 40 години нейна директорка. Градинарят боядисва катерушки и играчки на двора, подрязва цветята ....Абе, напълниха ми се очите. А мед.сестрите са всички със сини панталони и туники като хирурзи.

За кухнята - отчаяла съм се. И тук някои мами казват, че съм закъсняла, трябвало още, когато се роди, да подам молба. В краен случай ще си взимам от частната на ХЕР бебе. Доставят ти я вкъщи. Магазинчето, където се дават поръчки, се намира на бул. "Мадрид". Работят с техни бурканчета и струва 15 лв. на седмица, до петък включително. Но жената там ми обясни, че кухнята е за деца от 1 годинка нагоре. Иначе много я хвалят тая кухня.

Дима 1980, не помниш ли, че и нашата температура се вдигна от нищото, без симптоми и такива чудеса. Вярно, че не беше по-висока от 38,5, но нашата педи каза , че върлува такъв вирус. Може да е с разстройство и с повръщане, може без. Учудена съм, че твоята тъпче детето с АБ без да знае какво е. Нали той може да подтисне симптоми, които е възможно да избият?!
Стискам ви палци да оздравявате бързо! Много е неприятно. Преживях го. Ужасно е да гледаш детето си безпомощно и отпуснато като парцалче! 
Хубав ден на всички. Аз ще ходя на гости на една колежка в "Дружба" с момченце, което на 25 юли става на годинка. Ще ме води на разходка до езерото там. А вчера Мишето се качи за пръв път на метрото и ококори ей такива очи
Вие давате ли солети? Щото моя приятелка давала от седмия месец още, а пък аз нещо не смея....

Малееее, какъв пост стана....

А за да го направя още по-невъзможен за четене - подкрепям Карил за Панадола. Сигурно не си спомняте, но поне преди месец ви предупредих с разказа за моята колежка, дето даваше панадол за зъбките, а детенцето направи страшна алергия от парацетамола. Значи, не е давала всяка вечер, а когато много е ревяло. И Карил я запознах с жената, и чу страшната история. Беше бебе момченцето, колкото нашите тогава. Подуват се ръце, крака, появяват се обриви - големи, червени петна... Да не дава Господ! Аз съм давала три пъти панадол при ваксинирането и още три пъти, когато беше болен. Само 6 пъти за 8 месеца! Редувайте с Нурофен, който не съдържа парацетамол!
всичко живо се обръща към нас..
!А за стиховете,ако почна да ги реда сигурно ще ви доскучае.Бисквити давам на Криси,смляни с кисело мляко(закуска),понякога слагам и банан за разнообразие.Солетите съм ги мокрила и съм му давала,но ги харесва повече сухи,затова му ги троша и така ги давам.
, а какви парчета краставица отгризва и как се дави с тях направо не е за говорене
, дайте съвет как да го приспивам тоз моя хубостник! От седмица, че и повече много трудно заспива
! Ако го сложа в леглото започва див рев, търка очи и е в състояние да реве до припадък
! Взех го, сложих го в стола за хранене и го паркирах пред банята! Дра се през цялото време докато се изкъпя! Гледа ме и се дере
! Идва ми да го.....Дайте съвет, че вече
!
! Хубав ден