Стойности на ЧХГ???

• 371 557
  • 800
  •   1
Отговори
# 180
Лана, 3 месеца не се много и няма да усетиШ как Ще минат. Не се чуди, а си zаписвай час, zаЩото лятото повечето клиники почиват лятото и накрая може да останеШ zа есента. Знам, че инсулинът влияе на качеството на яйцеклетката, правила ли си обременяване с глюкоzа zа евентуална инсулинова реzистентност? За друго в момента не се сеЩам.
Иначе Хоуп е права, zадължително следи как се променя ЧХГто.  Hug

П.П. Като се zамисля, аz май имам подобен проблем. Имам един спонтанен аборт в 13 г.с. Последваха 3 инсеминации, 2 от които бяха първо с положителен кръвен тест, но до имплантация не се стигна иzобЩо, ЧХГ падаШе много бърzо. Другата седмица имаме час в наШата клиника. Ще ти пиШа, ако наШият лекар ми даде някакво обяснение и ми предложи някакви иzследвания.

# 181
  • София
Миле  Hug, и това съм го правила, няма проблем там . Tired Даже сама си го назначих без да чакам Тодорова да ми го казва, то всички изследвания съм ги правила без някой да ми казва. Спомням си само, че след втория аборт докторката ми каза трябва да се потърси причина. Аз и до сега я търся и изследва каквото се сетя и прочета. Питай твоя доктор да видим какво ще ти каже и той. newsm78 Аз се замислям сериозно за АИ- активна имунизация, защото за сега забременявам лесно, но го отхвърлям, сака си расте, но вътре няма нищо  Sad. Изключение прави сега, когато дори и до сак нормален не се стигна, ако го е имало...Аз искам час при Владимиров, за Стаменов не ми се чака, но чак другата седмица в петък трябва да се обадя за да ми кажат кога ще има  Tired

# 182
  • Пловдив
Лана,съжалявам,миличка,че отново ти се случва този кошмар CryПри Владимиров явно ще записват следващата седмица,защото сега е някакъв ад при тях заради подготовката на документи за кандидатстване за Фонда за асистирана репродукция.Три месеца не са никак много,пожелавам ти д-р Владимиров да ти помогне да задържите следваща бременност и да я доведете до сладко бебче,а защо не и бебчета Hug

# 183
  • София
Много ти благодаря мила  Hug
Знам че няма начин да не успеем, щом толкова сили и мъки сме хвърлили, а това не ни е пречупило да вярваме че ще стане  Hug
Надявам се да намеря час за д-р Владимиров и той да се окаже моя доктор, който ще ми помогне  Hug
Всички ще бъдем щастливи майки един ден сигурна съм Hug

# 184
  • BABYLAND
ЛАНА,  Hug.

# 185
  • Манчестер
Лана,  spoko Нямам думи   Cry Cry Не е честно  Cry . Бъди силна  spoko Сигурна съм че ще успееш. Консултация с добър специалист, който да открие проблема. Ще успееш миличка, всички ще успеем, вярвам в това  Hug Hug Hug

# 186
  • София
GOLDEN ROSE, milly vanilly   Hug Hug Hug

# 187
Момичета кажете нещо за моето ЧХГ - 20.66, пункция на 18.03., трансфер на 20.03.

# 188
  • Видин
А референтни стойност няма ли?Всяка лаборатория работи с различни  Praynig

# 189
Ами пише: норма 0-5, ранна бременност 5-25. В клиника Малинов е правен.

# 190
Ами пише: норма 0-5, ранна бременност 5-25. В клиника Малинов е правен.
Ами значи си бременна Hug Честито  bouquet

# 191
  • Видин
И аз така мисля  Rolling Eyes Тихичко честито!Стискаме палци  Hug

# 192
Ох, аз се притеснявам, че е ниско и док така каза, че е прекалено малка стойността.

# 193
Стелче, адашче си ми, и ми е гадно да го кажа, но и аз мисля, че е ниска стойността   Sad  Все пак, задължително си пусни още един след 2 дни и всички ще се молим да се е покачил двойно и тройно.  Praynig

# 194
  • BABYLAND
Момичета кажете нещо за моето ЧХГ - 20.66, пункция на 18.03., трансфер на 20.03.
   Не мисля, че ЧХГ-то е ниско. От трансфера са минали 13 дни все пак. Дано има покачване. Дано!

Общи условия

Активация на акаунт