Стойности на ЧХГ???

• 370 104
  • 800
  •   2
Отговори
# 675
дълъг път миличка съжалявам, кураж и вяра, никакво предаване, следващият път всичко ще бъде наред, знам го Hug

# 676
Дълъг път, съжалявам  Hug Подкрепяме те миличка !!! Има тема ИЗВЪНМАТОЧНА БРЕМЕННОСТ/СПОНТАНЕН АБОРТ в Проблемното забременяване. Ако искаш пиши там. Със съгурност ще получиш утеха и подкрепа. Аз, като преминала през ужаса на извънматочната мога да ти кажа, че там получих доста голяма подкрепа. Успех и гледай напред!!!

# 677
Благодаря ви,момичета! Дано наистина успея скоро да се похваля с положителен резултат на правилното място, колкото и да съм обезнадеждена!... Исках само да завърша историята си, както бях обещала и ако мога, да бъда полезна с нещо!

.Мила., ще се срещнем и в препоръчаната ми от теб тема. Само малко да си стъпя на крака, да реша какво точно ще направя, защото вече десет години ходя по мъките!...

bouquet  Hug

# 678
  • Варна
дълъг път,
съжалявам за това, което ти се е случило, наистина spoko Пожелавам ти скоро да имаш повод за радост  thumbsup
Извинявай, че ти бъркам в прясна рана, не искам да те разстройвам допълнително, но ако може да ми кажеш - правила си ин витро и е станала извънматочна, така ли? Аз мислех, по-точно се надявах, че това е невъзможно, нали уж пътят на яйцето може да е само от тръбите към матката, не и наобратно, явно греша Confused

# 679
За съжаление е напълно възможно.
Преди две седмици моят доктор ми спомена именно такъв случай, който се е случил с дълъг път - прави трансфер на два ембриона и всеки от тях си е харесал по една тръба, вместо матката  Sad

Дълъг път, надявам се бързо да се съвземеш и следващия път ембрионите да се имплантират на правилното място  Praynig Flowers Four Leaf Clover

# 680
дълъг път,
съжалявам за това, което ти се е случило, наистина spoko Пожелавам ти скоро да имаш повод за радост  thumbsup
Извинявай, че ти бъркам в прясна рана, не искам да те разстройвам допълнително, но ако може да ми кажеш - правила си ин витро и е станала извънматочна, така ли? Аз мислех, по-точно се надявах, че това е невъзможно, нали уж пътят на яйцето може да е само от тръбите към матката, не и наобратно, явно греша Confused

Миличка, за съжаление точно така се получи. При ин витро правят трансфер на ембрионите НЯКЪДЕ в матката. От там те започват да се движат като "свободни електрони", докато си намерят местенце и се имплантират. Понякога се "разхождат" до тръбите и се връщат обратно. Но Понякога не успяват и се загнездват в тях, както се получи при мен. Все пак не искам да плаша никого. Не губете надежда, това се случва изключително рядко!! Все още не мога да си обясня защо процентът на извънматочна бременност при ин витро оплождане е доста по-голям от този при нормалното зачеване. Вероятно от хормоните, или пък заради пукцията, но все пак мисля, че това е друга тема за дискутиране и не й е тук мястото. Да не засегнем автора на темата. Аз от скоро съм във форума и ако сте наясно къде можем да коментираме, да се преместим! На драго сърце ще споделям всичко с вас!  Hug

# 681
Аз все още не мога да се похваля с нищо - сакът и жълтъчното мехурче растат, в средата на 5 седмица съм, но още не се вижда нищо. Лекарят е оптимист, че след 10-на дни ще се види ембрион, а аз съм голям песимист, понеже имам зацапване. И двамата лекари ми препоръчаха да не пускам повече ЧХГ, за да не се стресирам допълнително. Казаха да си почивам, да пия нош па и утрогестан, който аз реших да не пия, а да поставям вагинално и да съм търпелива. Обикновено в следобедните часове имам позиви за гадене, а вечер спя неспокойно, но надеждата не ми е голяма за добър развой, заради зацапването. То ту се появява, ту спира, постоянно си сменя цвета, а лекарите казват, че е нормално и да се успокоя. Докато не видят ембрионче и тупкащо сърце май ще съм си все на тръни.... Cry
дълъг път,  Hug мога да си представя каквото ти. УСПЕХ от мен!

# 682
Хубавичка, стискам ти палци!!! Praynig Praynig Praynig Дано се притесняваш напразно и всичко да си е наред! Щом и лекарят ти те успокоява, значи надеждата е голяма! А какво става със стойностите ти на ЧХГ?

# 683
Съветват ме да не пускам, за да не се тормозя излишно. Казват, че каквито и да са - ехографът най-добре ще покаже. Мисля поне в това да ги послушам....

# 684
Опитай се тогава да бъдеш спокойна до следващия ехограф!   bouquet Стискам ти палци!  Praynig Дано всичко е наред!

# 685
  • Сфия
 хубавичка , и аз мисля, че нямаш място за притесенение! Много е рано за ембрионче, така, че споко. А високите нива на ЧХГ не бива според мен да те плашат, по-скоро ниските нива за опасни.  newsm10 Хайде и да се похвалиш!

# 686
Ти си много силни момиче,Дълъг път....Simple Smile))Има Господ и Той вижда всичко, чака да ни възнагради,убедена съм:) Аз пристъпих към тази непозната за мен среда преди няколко месеца,когато след 2 години брак открихме мъжки фактор,сериозен. Стаменов веднага каза икси,със страх в сърцето,никакви познания за това какво означава и има ли успех, се оставих в ръцете на лекарите....И така на 21 май ми беше трансефрът, на 12 ден /вчера/ правих кръвен, който отчете ЧХГ 93,29....Още не знам дали да се радвам,понеже не знам резултаът нисък ли е, не е ли,а и чета колко момичета са видели намаляване на тези нива след дни....така че докато не дойде понеделник и не повторя теста, оставам свита на кълбо.... Обаче не спирам да се моля, да се усмихвам и да разговарям с ей тези 3 нещица вътре... И вие така правете  Hug

# 687
Мила Doll, според мен спойностите са ти чудесни! Simple Smile Вярвам, че и след втотия тест всичко ще бъде наред и чакам да се похвалиш с прекрасната вест съвсем скоро! Стискам ти палци и се моля за теб! Пиши!  Hug  bouquet

# 688
Здравейте Grinning Моля за съвет...Днес ЧХГ теста ми показа 58.57 / 14ден от ЕТ/.
На 30.05 ми беше последния Прегнил 5000...
Според вас имам ли шанс?

# 689
Миличка, според мен всеки положителен тест дава надежда!  Hug Има вероятност обаче да се влияят стойностите и от дозата прегнил (поне това, което съм чела). Попаднах на следната табличка за намаляване стойностите на прегнил 5000 :

ден 1 : 5000
ден 2: 2500
ден 3: 1250
ден 4: 625
ден 5: 312
ден 6: 156
ден 7: 78
ден 8: 39
ден 9: 20
ден 10: 10
ден 11: 5
ден 12: 2,5
ден 13: 1
ден 14: 0

Не губи кураж! Какво ти каза лекарят? Вероятно след още 14 дни ще може да се види поне плодния сак, ако не и самото ембрионче Simple Smile. Стискам ти палци!  Praynig Praynig Praynig Мисли позитивно! Това е, което аз мога да кажа, ако момичетата имат повече информация,може би ще я  споделят! Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт