Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните идеи в новата тема?
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните идеи в новата тема?
-
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
-
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
-
Какво представляват черните квадратчета в хранителната таблица?
-
Какво представлява разделеното хранене и какви са неговите цели?
и вземам правилните решения с нейна помощ 
, пък и това е много важно, за да постигаш резултати-всякакви, не само с килограмите.
, другите ме харесват, забелязват промените-всичко е ОК, но пак си казвам-мога да бъда още по-добре, ако махна още 3кг и така...
- красяла съм чопъра . Ей на - снощи в 22.30 хукнахме да си разгоним дяволите .
,дано всичко отмине по -бързо
Иначе вярно е, че съм самокритична, но то има защо да е така. По принцип съм доста неорганизирана и разсеяна, та затова винаги и за всичко търся вината първо в себе си. Калида труден е периода наистина. Ива е доста раздразнителна, но и дума не може да става да я сложа насила да спи. Не дава да я сложа легнала никъде, дори в мен. Изпада направо в истерия. Ужасия голяма, а е крива, крива ..... Какво ти обяснявам всъщност сигурно си минала по този път с Дана. Тонимирка изключително правилно и позитивно мислиш според мен. Става въпрос, че всички трябва да намираме хубавото в себе си независимо от обстоятелствата. Аз се опитвам, по някога успявам, друг път не, но поне това ме стимулира да се променям, да опитвам, да не се предавам и в същото време да имам самочувствие, което в крайна сметка до голяма степен се гради върху външния вид. Мис Каприз Юзерчето ти е написала, но и аз да добавя, че не е разделен този кашкавал, а съм сигурна, че е много вкусен. Краси Васи за захранването поздравления за изборът за късно такова. Аз Ива я захраних на 4 месеца с тиква, също подходих бавно и въвеждах всичко ново за доста голям период от време. Сигурна съм, че ще намериш в кърмаческия много полезни и практични съвети в тази насока. По-страшно и сложно изглежда от колкото е всъщност. Аз лично бая се бях ошашкала в този период, но в движение и спрямо Ива променях доста неща и се получи, всъщност, получава се, защото още има неща, които не съм въвела.
Иначе се чувствам добре, тренирам, разхождам се по много, храня се правилно.