Отговори
# 90
  • Варна

...виждам много неща,които не искам да виждам, чувам много неща, които не искам да чувам...
Вафелинко, а нима вече има някакво значение за Теб, какво чуваш или виждаш?! Това е една затваряща се страница от живота Ти. Инвестирай емоциите си само за предстоящите хубави моменти. А Ти намерили ли нова работа вече, или все още аплайваш по Интернет? Как Джуниъра гледа на това? Май разрешението на служебните Ти проблеми ще Ти донесе исканото спокойствие?!
[
М да, Калида-имат значение, работата която напускам я обичам много, обичам компанията, въпреки промените към недобро от известно време и ми е неприятно да виждам, това което се случва. Ако не беше преместването ми-не бих напуснала.Служебните тревоги,които ме сполетяха последния месец са породени точно от моето напускане.

Новата работа-ами не искам да говоря още за нея, много предложения-телефона ми звъни всеки ден,викат ме на събеседвания,но всичко обсъждам с личния ми Съветник-нашто Роси-МотоРоси Hug и вземам правилните решения с нейна помощ Heart Eyes

Джуниъра е в Англия, ще си дойде точно,когато ще се местя-по мое настояване съм го помолила да не взема отношение по нито един въпрос от "новото ми начало", искам сама всичко да изпипам и после да се сърдя само на себе си при недобро развитие
Харесвам се, незнам от кой режим вече, но постигам резултати и наистина се харесвам в огледалото Heart Eyes

Приятен ден на всички Grinning

# 91
Мис Каприс - за съжаление яйца с  прясно мляко не е разделна комбинация.Поради тази причина и крем карамела не е разделен,защото е яйца с прясно мляко.Поздравления за минуса и дано успееш да видиш 60 преди края на септември.
Калида - мислим август да ходим на море и там да прекараме отпуската сьс Софи и 1/2.Тази събота и неделя ще сме в къщи,нищо специално не сме намислили просто активна почивка.А след преяждането онзи ден правилно си забелязала ,че нямах проблеми с стомаха/затова и не ви се оплаках/Не знам защо така,мисля че спрях тъпченето точно навреме .Дано скоро да няма такива празници.
Тонимирка - чудесно е това , че се харесваш в огледалото.За сьжаление аз не мога да се похваля сьс същото,а така ми се иска,но тез мои бедра и ханш имам чувството,че не се поддават на нищо.
Реге,Софи,Шарли и всички останали  Hug

# 92
  • Варна
[Тонимирка - чудесно е това , че се харесваш в огледалото.За сьжаление аз не мога да се похваля сьс същото,а така ми се иска,но тез мои бедра и ханш имам чувството,че не се поддават на нищо.
:
Юзерче, аз винаги гледам на себе си положително, критикувам се много, вечно нещо не съм донаправила както трябва, но никога не се гледам с" лошо око", как да кажа-обичам се Wink, пък и това е много важно, за да постигаш резултати-всякакви, не само с килограмите.
И преди съм го казвала-аз и на 90кг се харесвах, просто намирах хубави неща в себе си, но си казвах, че ще се харесам още повече на по-малко килограми и така...Ето сега се харесвам пак Crazy, другите ме харесват, забелязват промените-всичко е ОК, но пак си казвам-мога да бъда още по-добре, ако махна още 3кг и така...
После ще си намеря нещо друго да доусъвършенствам по мене си, което и сега си харесвам, но тогава ще ми се иска да е още по-хубаво
Усмихни се, всеки свален килограм заслужава усмивка  Heart Eyes

# 93
Здравейте wavey
Напоследък съм затрупана с много работа, а и курса ме изтощава много. На всичко това си имам и още тревоги! Вчера майка ми я блъсна тир. Още не мога да се осъзная. В момента, в който се доближи до мен кола изпадам в стрес.  Слава Бога, мама е в съзнание и е контактна.
Иначе съвсем оплесках РХ
Не смогвам да ви изчета затова ВИ пращам Hug Hug Hug  love001  love001 newsm51

# 94
  • да има едно лесно - на мотора
Мишето , къде това Shocked Това е сериозно . Какво значи контактна ? Дано се възстанови бързо  Hug 

# 95
На кръстовището на гара Подуене в София. Контактна-говорим си , даже се шегува, но дясната и ръка е раздробена и е цялата в множество охлузвания и натъртвания. Мисля да я заведа някъде на скенер, защото в болницата скенера не работи. Ще трябва да се посъветвам  с личната ни лакарка.

# 96
  • Варна
Мише-ужас, съчувствам ти, добре че идваш да пишеш тук, сигурно ти е много притеснено, но тук ще можеш да се разтушиш малко от уплахата. Дано нещата не са много сериозни и бързо да се възстанови майка ти. Дръж се, ние сме с теб Hug
Леле ТИР, просто като си го представя колко е голямо това и настръхвам...

# 97
Любопитке, много съжалявам за инцидента с Майчето Ти. Желая й бързо възстановяване и да я заведеш задълителено на скенер.
здравейте красавици!
...поне веднъж дневно ям свежа салата...
Мис Каприз, ами не разчитай много на еднократната салатка. Fe има в лещата, бобовите, овесените ядки, спанака, а Ти диетуваш сега. А като вземаш "железни" таблетки как си с WC- то?
...работата която напускам я обичам много, обичам компанията...
Тонимире, обичаш познатото, сигурното, а неизвестността плаши винаги/ нов град, ново жилище, нова длъжност, нова среда.../. Но ако не беше тръгнала да напускаш нямаше изобщо да видиш и чуеш нещата зад гърба си. Според мен всяка новост и промяна е към по- добро, ще видиш. Тук оставяш 2 верни колежки- приятелки, но на новото място ще намериш нови. А Джуниъра просто не знае какъв е щастливец с такава самостоятелна и оправна жена като Теб. Много хубава нагласа имаш към себе си, дано всички така да мислят, защото с положителните мисли се постигат по- лесно целите.
...дано скоро да няма такива празници...
Юзерче, защо да няма, празниците ни зареждат с толкова положителни емоции което в днешното забързано ежедневие е рядко явление. Просто така и от друга страна се калява и волята да успееш да се въздържиш от изкушението. А за август Ви желая страхотно и слънчево време на морето, Софийката сигурно от сега се вълнува, Ти казала ли си й?
РосиК, радвам се че намираш време да хвърлиш по едно оче и тук! Приятна неделя, мотоРоси!
Алексче, къде се загуби?! Да не си оставила цялото заплануване чистене на къщата за почивните дни или сте на вилата?!

# 98
  • да има едно лесно - на мотора
Слънчев ден момичета  Hug

Калида, не по едно , по две очи хърлям  Grinning Обичм да влизам в тази тема, дори и само за да чета . Зареждате ме невероятно . 
Караме си мотора - любимия не иска да кара без мен  Sunglasses - красяла съм чопъра . Ей на - снощи в 22.30 хукнахме да си разгоним дяволите .

Храня се режимно и се чувствам отлично .  И с нетърпение чакам Тони във Варна ( Hug )
   bouquet

# 99
Здравейте момичета Grinning. Аз пак влизам набързо, че имам работа. Калида, вчера започнах уж по -сериозно чистене, но явно музата не ме е посетила, аз чистя, някой ме дърпа .. и така, позамазах нещата .За съжаление всичко мен си чака ,а повярвайте ми ,голямо поле за действие имам. Днес ще се включат и останалите членове на семейството/ надявам се/, заедно с една приятелка на Аля ,която ни е на гости/ рядко оставам без гости Laughing /.Мишенце, моля се за мама  Praynig,дано всичко отмине по -бързо  Hug.Целувам всички и изчезвам   love001

# 100
  • Варна
Здравейте момичета, Мише съжалявам за случилото се с майка ти, надявам се много бързо да се оправи и възстанови. Алекс ако знаеш колко познато ми е това с чистенето. При теб вярно, че е по-сложно, все пак цяла къща имаш да лъскаш, аз само с един апартамент не мога да се справя  newsm28 Иначе вярно е, че съм самокритична, но то има защо да е така. По принцип съм доста неорганизирана и разсеяна, та затова винаги и за всичко търся вината първо в себе си. Калида труден е периода наистина. Ива е доста раздразнителна, но и дума не може да става да я сложа насила да спи. Не дава да я сложа легнала никъде, дори в мен. Изпада направо в истерия. Ужасия голяма, а е крива, крива ..... Какво ти обяснявам всъщност сигурно си минала по този път с Дана. Тонимирка изключително правилно и позитивно мислиш според мен. Става въпрос, че всички трябва да намираме хубавото в себе си независимо от обстоятелствата. Аз се опитвам, по някога успявам, друг път не, но поне това ме стимулира да се променям, да опитвам, да не се предавам и в същото време да имам самочувствие, което в крайна сметка до голяма степен се гради върху външния вид. Мис Каприз Юзерчето ти е написала, но и аз да добавя, че не е разделен този кашкавал, а съм сигурна, че е много вкусен. Краси Васи за захранването поздравления за изборът за късно такова. Аз Ива я захраних на 4 месеца с тиква, също подходих бавно и въвеждах всичко ново за доста голям период от време. Сигурна съм, че ще намериш в кърмаческия много полезни и практични съвети в тази насока. По-страшно и сложно изглежда от колкото е всъщност. Аз лично бая се бях ошашкала в този период, но в движение и спрямо Ива променях доста неща и се получи, всъщност, получава се, защото още има неща, които не съм въвела.
Юзерче, Софи, Ками, РосиК, Тандори, Ода Мей, Ани 33 ........ и всички други, които пропускам  newsm51
За РХ при мен нещата са добре, наскоро единственото прегрешение беше чаша кола, ужасно много ми се допи, но виновен е мъжът ми. Не спря да купува такива газирани вредности, които много обичам. smile3516 Иначе се чувствам добре, тренирам, разхождам се по много, храня се правилно.
Хубав, усмихнат и успешен ден от мен Hug

# 101
Добър ден!
Приемате ли завръщането на една заблудена разделничка Wink

Доста му отпуснах края. Последните две седмици - никакво РХ. Резултатът е налице - кило отгоре  иниско самочувствие, киселини и т.н. От днес съм отново с вас, обаче. Ай ше му се не види!

От утре почвам новата работа, ще видя как ще е и ще мога ли да съм прилично разделна там. Ако не - кисело мляко за обад и готово. Започнах пак да пия Биоактив Хром и Влакно, не че ми помогнаха преди, но ей така, за стимул.

Имам въпрос към Тонимирка:
ти описваше като малък разкош едно парфе от кисело мляко с плод. Можеш ли да ми кажеш как го правиш? С кой плод става най-добре? Ако го направя с праскова да не взема да се разстроя Mr. Green

Нямам много време за писане, но вече съм си тук и ще чета.
Хубав ден от мен!

# 102
  • Варна
Имам въпрос към Тонимирка:
ти описваше като малък разкош едно парфе от кисело мляко с плод. Можеш ли да ми кажеш как го правиш? С кой плод става най-добре? Ако го направя с праскова да не взема да се разстроя Mr. Green

Нямам много време за писане, но вече съм си тук и ще чета.
Хубав ден от мен!
Здрасти Мартеа,псевдо-парфенцето ми го правех с ягоди, череши и голи праскови. Най ми харесваше с ягоди, някак мляко и праскови ми се стори странно-но пак стана вкусно.Ето примерни продукти

1 коф.цедено мляко Роса

1/2коф обикновено мляко-аз слагам 1коф.заквасена сметана, за да е по моя режим-ВМ-НВХ, но може и с обикновено мляко

плодове-праскови в твоя случай, нарязани на парченца

1пакетче желатин

В купа разбъркаваш млеката хубаво, слагаш парченцата плод, добавяш предварително разтопения на водна баня желатин и объркваш много хубаво. Слагаш в хладилник или фризер и след няколко часа е стегнало и готово за ядене. Heart Eyes
Няма нужда от захар, плодовете са доста сладки, а пък и като е студено хич не се усеща,че няма захар

# 103
Момичета, БЛАГОДАРЯ Ви за подкрепата!  bouquet

# 104
Здравейте момичета, Hug
Мише надявам се че майка ти е по добре вече Praynig Hug.
Калида благодаря за хубавите думи,не свалих повече кг.,но се чувствах много добре.Не мога да кажа и че съм прегрешила,защото бях повечето на хорото Mr. Green.Днес като се по съвзех от този маратон /всичко хубаво си има край Grinning/трябваше да по изчистя,да сготвя и така до преди малко Wink.Винаги така се получава при мен-днес цял ден съм в прегрешения Twisted Evil,а така се зарадвах на загубените ми 2 кг.и то за кратко време.Дано да не ги възстановя,утре съм си пак с РХ ,но скоро и МЦ ще имам и затова ми е така свинско на моменти.Мартеа  Hugразбира се Hug.
На всички много Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Успешна нова седмица

Общи условия

Активация на акаунт