Отговори
# 240
Калида, първия ден издържах на диня и студен чай, но вчера  Embarassed на към 11,30 обърках нещата-хапнах едно пържено, но без масло яйце/понеже пробвах новия тефлонов тиган/ и шунков салам и Embarassed 2 малки маслени курабийки, но после по съвета на Юзерчето не хапнах нищо  до 16,00 и тогава хапнах малко диня, след 1/2 час кисело мляко с мед, ленено семе и сусам /че като премина на РХ и получавам запек,мъжо и той така се оплаква/ и после чак  към 20,00 хапнахме за вечеря шопска салата,без сирене и 2 кюфтенца на скара. Днес обаче за съжаление се разминах със сутрешното ходене поради женски проблеми,утре пак вероятно ще е така, но после ще си наваксам.
За днес съм решила твърдо на диня и чай с мед или студен чай, но само да не  сгафя пак.
 HugДа се похваля днес правя 1 седмица без да съм яла сладолед и то без специално да си налагам/права беше моята хомеопатка като каза , че новото  лекарсво което ми дава за други проблеми ще хване и тази лакомия за сладки неща и чувствително ще намалее, защото преди само с две курабйки на ден не се задоволявах, а с 2-3 сладоледа и  още  доста неща/.
Алекс, много ти е хубав новия аватар Peace

# 241
  • София
Реге,миличка,какво ти е дошло до главата TiredВажното е,че мъжа ти е добре.В такива моменти наистина всичко друго остава на заден план и изглежда дребно и маловажно.Дано нещата при вас да се развият добре,наистина се надявам PraynigТрудно е да промениш характера на един мъж,но дано поне постигнете някакъв компромисен вариант в това отношение Grinning

Калида,на Калоян друга операция няма да му правим.Докторите свършиха всичко.Оперираха хернията и свалиха тестисчето заедно.Така че,това беше.Сега сме на контролен преглед след десетина дена,после веднъж в годината и на 18 години-контролна спермограма.Това казаха в Пирогов.Дано всичко е наред и като му дойде времето да може да произвежда жизнеспособни човечета hahaha

Алекс,новият ти аватар е много готин Flutter.Не можах да те позная Laughing

# 242
Много ви благодаря за поздравленията Hug  bouquet
За съжаление тези резултати не бяха постигнати чрез РХ Rolling Eyes, а с нерви и неядене......., но поне се надявам чрез РХ да ги задържа Peace Всяко зло за добро, поне отслабнах и си влезнах в дрехите от преди 4-5 години Crazy

# 243
Здравейте, милички!

Днес ми е хубав ден-петък. Всички сте много мили и казвате само верни неща  Peace. Ей затова ви обичам Hug
Колата на мъжа ми е смляна от лявата страна, ще бъде за дъъълго на ремонт. И може да се сетите кой остана от днес без кола  Crossing Arms, а тъкмо вчера купих от Пикадили въпросното детско столче за кола, което дава на детето необходимата височина, за да минава колана правилно през гърдите на детето и то в синьо, да ми е в тон с колата. Но може би така ще ми е по-добре и без това през летния сезон си е живо изпитание да караш  ooooh!. Пък и сега като не бързам за тренировки толкова ми е спокойно и леко.
Остава ми съвсем малко от работния ден. Нямам планове за почивните дни още. За пръв път без децата цяла седмица, а изобщо не се наслаждавах на свободното си време. Много ми липсват. Може да отида на плаж, че тенът ми взе да се лющи. Снощи хапнах в повече, но си имаше обяснение-ПМС  Rolling Eyes, което вероятно беше причина и за скапаното ми настроение напоследък. Но от днес се чувствам заредена и положително настроена. Само правя планове за постоянен хранителен режим, но да видим. Естествено режимът пак ще си бъде разделен, но се чудя как да го направя по-здравословен, че... Embarassed знаете за моите криввания ту нагоре ту надолу. Макар че всъщност по-сериозен ми е проблема с това ядене на плодове непрекъснато. Обмислям как да въведа поне един обяд, по-скоро как и какво да си нося на работа. Нали си премахнах обедната почивка по свое желание и няма как да обядвам навън (то даже и да имах едва ли ще седна сама в заведение да се храня).
Другото, което обмислям е бъдещите ми тренировки в къщи. За РД съм си харесала вече една лежанка, която се трансформира в уред за коремни преси (само чакам да събера пари  Praynig). Остава ми да си купя 2 комплекта гири от по 3 и 4 кг. 5 кг-ви имам. Вчера следобяд пак се рових из фитнес сайтовете за упражнения с гири, които да заместят машините в залата. Много съм се надъхала. Лошото е, че лятото след работа сме все навън и не знам кога да тренирам, но поне зимата ще е лесно: аз ще се потя, а пък Грета ще ми разказва новия си урок  Wink, докато Денис гледа диска за Чебурашка и Крокодила Гена (вчера му го купих-как се радват децата на филмчетата от нашето детство). Хем изрядна мама, хем полагам грижи и за добрия си вид и здраве  Blush. Ееех, бих могла да добавя как докато става всичко това във фурната се пече някое разделно ястие, ама май става много оптимистична прогнозата   hahaha.
Пожелавам ви приятна вечер и уикенд   love001!!!

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 15:51 от ReGe

# 244
ReGe, поздравления за бодрия тон и амбициозната програма, която изглежда напълно изпълнима, както си я замислила 3:1.
Аз пък тъкмо се предадох на един сладолед, но друго сладко не съм яла от доста време, а кантарът не мърда  Sad В жегите занемарих и упражненията за корем, май ще е по-лесно да тръгна на фитнес, че поне така ще съм по-редовна. Засега обаче нищо не правя.

# 245
  • Варна
Здравейте,
Алекс честит ти нов аватар и от мен. Изглежда много свежо. Дини и пъпеши си хапвам. Такъв съм им почитател.
Реге това с катастрофата направо ми изправи косата. Радвам се, че мъжът ти е добре, на колата майната и, поправя се. Както са ти писали и другите момичета преди мен, съдбата ни показва по странни начини как трябва да постъпваме когато не знаем какво решение да вземем. С последният си пост ми звучиш много по-уверена в себе си.
Цитат
Шарли, Ти за 5 дни ще спреш изцяло и млякото и кълновете, т.е. и малките протейнови източници които си позволяваше досега, така ли?! Ей, странни същества сме ние жените, като си наумим нещо няма спиране до постигане на целта, за теб явно приближаваща ваканция е невероятен стимул?! На какви плодове си сега?
Калида да, за 5 дни ще ям само плодове. Те всъщност вече минаха 3 от тях. Ваканцията всъщност не е това, което ме стимулира, очаквам я с нетърпение, но в крайна сметка с мъжът ми, на планина, в нашата вила, на селски туризъм, чесно казано не ми пука много дали съм слаба или дебела, но други стимулчета си намирам ежедневно. Най-добре ми действа обиколка по магазините. Тоооолкова много неща искам да си купя, а толкавя малко от тях ми стоят добре  Crossing Arms Иначе си права, че жените сме волеви и инатливи същества, но пък сами сме си виновни, създаваме си едни невъзможни стандарти, които да гоним и после се сърдим, че не можем да ги стигнем. Ако питаш мъжът ми няма проблем как точно изглеждам - дебела, слаба, гримирана, с прическа или без, той си ме обича всякак, но огледалото, то не ме харесва такава. Оф много се откланих, плодчета ям всякакви каквито има на пазара - праскови, пъпеши, дини. Опитвам се винаги да ям сезонни плодове и зеленчуци. Миленка поздравления за килограмите. Скоро ще ги махнеш и тия 4 които ти остават.
Отивам вече да спя, че утре към 4-5 пак ще ставам с моето ранобудното  ooooh!

# 246
Добро утро Grinning!
Как сте ,момичета кокичета ? Laughing
Благодаря ви за аватара ,И аз си го харесвам, правим всичко възможно да изглеждаме свежи 4470
Миa ,за по- лесно не съм сигурна, но като има и други хора около теб, някакси се амбицираш или поне от неудобство правиш каквото трябва  Grinning.
Реге ,радвам се че пак си оптимистично настроена ,с удоволствие ти чета постингите  Hug.
Ками ,страхотно е ,че всичко е минало и няма да се налага друга операция  newsm10.Пожелавам ви бързо възстановяване Hug.
Шарли ,и аз много обичам дини и пъпеши и си ям на воля, защото после няма .
Нели, много рядко се появяваш при нас ,сигурно си много ангажирана Wink.
Миленче ,пожелавам ти всеки следващ загубен килограм да се дължи на РХ ,а не на похабени нерви Hug.
Днес закусих кисело мляко, вчера ме шокира цената му -80 ст. за кофичка Shocked.
Чудя се как хора с малки доходи ще си позволят насъщните нужди Thinking, но това е друга тема...
На обяд- голяма салата и пържола на тиган ,с много малко зехтинче .
За вечеря не съм мислила още .
След малко отивам на тренировка, така, че ще ви напускам .
Желая ви приятни почивни дни  Heart Eyes.

# 247
Здравейте момичета Hug
Остана ми малко време и реших да пиша,ч не само да се прокрадвам да ви чета Laughing.Имах кофти дни-натоварени и психически и физически Sad.Реге съжалявам за мъж ти,но може би е трябвало да се случи,добре е че му няма нищо.При нас положението е долу-горе същото Mr. Green,  след определен период от време започват да ни смятат за даденост,и не полагат никакви грижи /освен за себе си/.Преди 2 дена имахме разговор-тои:вече не издържам,трябва да оправим документите/демек развод/-аз:добре няма проблем,но ти ще кажеш на детето.Пет мин. след това той:не очаквах такъв отговор,тогава му обясних,че ако е мислел да му падна на колене и да му обяснявам,че без него не мога-няма да се получи.Ние от край време подминаваме проблемите,затова все се развеждаме Mr. Green.Така е не само при нас,с много приятелки като се заговорим на тази тема,ами то е като епидемия Shocked.Аз обвинявам най-вече себе си,показала съм,че мога да се справям с всякакви ситуации,затова е така.На следващия ден като се прибра от работа ми се усмихва,сега на разходка ще ни кара с детенце,луда работа-мъжете не са като хората.Най-лошото е,че всичко се повтаря,и е въпрос на кои ще му издържат повече нервите Mr. Green.Калида Криса е добре,но на мен не ми понасят тия жеги.Имам обрив по цялото тяло,краката ми се подуват,на всичкото отгоре и ям глупости,направо...
За всички ви много Hug  love001обичам ви.
Разкошни почивни дни

# 248
Мили разделни момичета,
извинявайте,че така нахално и необосновано се намесвам в темата ви.Аз я чета отдавна и много я харесвам. Много положителна тема е, във всеки смисъл.Днес ми е тъжно и имах нужда от добра дума,не задължително на мен да е казана,по-скоро аз да кажа.Пожелавам ви успех от сърце!
Повече няма така да престъпвам правилата на писане и да "спамясвам"  Wink  безредно.Извинявайте. Peace

# 249
...така нахално и необосновано се намесвам в темата ви...
О, кой е излязъл от прикритие, един НВ и разделен Фенъ, който скоро се завърнал може би в роден Шалмуй?! И защо таз депресия и ниски трели долавям в иначе свежото Ти гласче? Надявам се не липсата на грейпита всява смут в иначе стройната душевност?! Ей, я по бодро, утрешният ден ще бъде много по- добър от вчерашният, Ти го знаеш много по- добре и от мен, нали?! А и най- вече че всичко си зависи от Теб, как ще се отнасяш към себе си, какъв господар ще бъдеш на тялото Си, какви емоции ще позволиш да намерят място в сърцето Ти... с една дума Леви е добър избор. Радвам се че се появи макар и повода да не беше много светъл, но се надявам да се включваш вече по начесто.
...две яйца, парче сирене и шепа кашу...
Мартеа, явно сте на Вие както с кантара така и с тялото си. А пробвала ли си да увеличиш малко плодовете през деня или да вкараш някакъв зеленчук, с това ограничено ядене Ти побъркваш организма си?
Алексче, ама Ти и в събота ли имаш тренировки, кога почиваш от спорта?
...Засега обаче нищо не правя...
Съвсем не съм съгласна, Слънчова Мамо. Кърменето съвсем не е лека задачка. Ще помръдне кантара, не се притеснявай.
...но огледалото, то не ме харесва такава...
Ранобуднице, не прехвърляй вината на огледала и отражения. Ти не се ли харесваш и не се ли чустваш комфортно трудно някой може да Те убеди в обратното- било то съпруг, дете, родител или приятел. С какво смяташ да започнеш захранването след плодуването?
...диска за Чебурашка и Крокодила Гена (вчера му го купих-как се радват децата на филмчетата от нашето детство)...
РеГе, от къде си го купила, дали ги има в Метро, да поръчам на сестра ми за Дана? Виждахте ли се със сестра Ти за по питие? От понеделник къде ще сте с Грета и Дени все още ли при баба и дядо?
...За съжаление тези резултати не бяха постигнати чрез РХ...а с нерви и неядене...
Миленнко, това наистина не е най- добрият вариант за постигане на желаните кг, защото подобни "стресови" постижения после се обръщат с/ у нас. Но дано вече нямаш поводи за подобни отрицателни емоционални постижения.
...днес правя 1 седмица без да съм яла сладолед...
НелиВБ, поздравления, това е голямо постижение за Теб, като знам какъв сладоледен фен си! Ти май се доверяваш на хомеопатията не само за Вили но и за Теб самата?
Ками, какво готвиш на мъжете Си в тез горещини?
...вече не издържам,трябва да оправим документите...
Ани33, и на Теб явно не Ти е много леко, и ти на кръстосан огън се печеш. Но дано скоро намерите постоянен общ език с Любимият. И при мъжете има подобни кризи, но Те са по- особени от нас Жените, защото трудно си признават че имат проблем и по- трудно намират пътя. В много случай жената е таз която помага и на себе си и на 1/2, и винаги тя протяга ръката за помирение, а ако го направи и тактично нещата/ предизвикали кризата/ могат да бъдат заличени. Но за какво ли Ти ги пиша тез работи, Ти си спасявала не веднъж сем. гнездо, и сега пак Ти ще го направиш.

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 01:22 от Kalida

# 250
Добро утро на всички  Grinning!
Как сте, почивните дни са активни ,темата дреме  Laughing.
Калида ,тренировки има всеки ден, без неделя, аз се старая редовно да ходя, но понякога излизат непредвидени неща.
Някой път дори в неделя се поразкършвам.
Ето ,след малко тръгваме с Аля на тренировка, тя ще играе тенис ,а аз ще потичам на стадиона ,ей така -за тонус, без натоварване .
Фенче ,при нас всеки е добре дошъл   bouquet,така че не се извинявай .
Специално за теб една прегръдка за добре дошла  Hug.
Ани 33, все по- рядко се включваш мила, много работа ли имаш или ти е такъв периода?
Сега ще трябва да тръгвам ,че на Аля тренировката е от 9 часа, да не закъснеем .
Целувам ви всички   love001.Чао.

# 251
Здравейте,момичета!
Не съм писала няколко дни,но ви чета редовно.В петък водих София с мен на работа,защото искаше да види къде работи мама , а и знаех че шефовете ще отсъстват същият ден  Whistling.На мама слънчицето остана повече от доволна.След работа ходихме у баба и /моята майка/,повода беше РД и сами се досещате ,че имаше торта и не едно , а две парчета изчезнаха.
 Mr. Green
Алекс - прекланям се пред ентусиазма ти относно спорта.Наистина изглеждаш свежо и личи , че полагаш усилия ,за да изглеждаш добре. Heart Eyes
Момичета след тази седмица излизам в отпуск и се отправяме към морския бряг/живи и здрави/Вече и аз като малката нямам търпение.Искам да ви благодаря ,че тази година няма да изглеждам като слонче на морето и ще вървя с вдигната глава.Щастлива съм,че ви открих преди  около 9 месца.  bouquet

# 252
  • София
Калида,не готвя много-много.Ядем основно салати и плодове.Днес правих за обед печени зеленчуци на скара с едно много свежо лимоново-зехтиново сосче.Мъжа ми много обича такива зеленуци,а са и много приятни и полезни.
Ядем основно постни неща.То месо яде ли се в тази жега Sick

# 253
Привет и от мен!

Бързо се изнизаха почивните дни. Преди малко се прибрахме от плажа, прекарахме там около 4 часа. Беше много приятно и релаксиращо, децата се забавляваха, баща им се показа като истински баща-даже се понамокри в морето докато ги хвърляше и играеше с тях, а това е голямо постижение наистина. Е, сега пак излезе, но аз и без това не съм имала и кой знае какви очаквания. Така или иначе не съм вярвала, че може да го променя, свикнала съм да съм сама, важното е да не се губи мярката  Naughty.
Ани, това, което си писала никак не ме радва. Натъжават ме и подобните думи на Мартеа и Софи
луда работа-мъжете не са като хората.Най-лошото е,че всичко се повтаря,и е въпрос на кои ще му издържат повече нервите
Това не ме успокоява, напротив. Не би трябвало да е така. Така губя вярата в мъжете, щастливия брак изглежда химера, както и истинската любов-почвам да си мисля, че не съществуват, че е безмислено да замениш един брак с друг, ако не ти е провървяло...а това е тъжно  Cry. Излиза, че животът на жената е просто приспособяване към това, което й предлага мъжа й. Не е справедливо  #Cussing out
Реге ,радвам се че пак си оптимистично настроена ,с удоволствие ти чета постингите  Hug.
Алекс, аз съм на настроения. Наистина може и да прозвучи самохвално, но мисля, че имам добро чуваство за хумор и понякога и аз самата се изненадвам как някои хора успяват да извикат на яве най-доброто от мен, докато други... Sick.
Повече няма така да престъпвам правилата на писане и да "спамясвам"  Wink  безредно.Извинявайте. Peace
Фенче, не се извинявай и да не си посмяла да не "спамясваш". Мисля, че това й е най-хубавото на нашата темичка, мен досега никой не ме е санкционирал, а като се замисля аз друго май не правя  Embarassed
ШарлиHug. Права си за тези нашите стандарти. Най-трудното е да се харесаме на себе си. Снощи, например със свекъра ми си говорихме за подобни неща. Той пита мъжа ми дали бил целувал силиконови устни и какво било усещането  Crazy. Защо устните трябва да бъдат плътни, дебели-защото се прави някаква сексуална асоциация като видиш такива устни ли?! А бюста? Чела съм, например, че е заблуда, че големите гърди са свързани с повече удоволтвие в секса, а напротив жените с по-малък бюст се наслаждавали много повече на секса точно поради наличието на повече тестостерон. Дали е така, незнам, но истината е, че се подчиняваме на някакви идеали или критерии за красота, които даже понякога и мъжете не одобряват.
Калида, "Чебурашка" го купих от Пикадили, след като беше вече излязал с някой от вестниците и тогава изтървахме да го купим. Може и в Метро да го има, незнам. Обаче Денис засега не проявява интерес, верен е все още на "Ну-погоди" и "Том и Джери", които също излязоха с някои от вестниците преди време (доколкото знам абсолютно против всякакви закони за авторските права  Rolling Eyes. Грета тази седмица ще бъде при свекито, а Денис ще е на гадина. Вече няма търпение да дойде утре, за да види госпожите.
Юзерче, приятна почивка! Точно така, върви с гордо вдигната глава и се наслаждавай на постигнатото!
Днес правих за обед печени зеленчуци на скара с едно много свежо лимоново-зехтиново сосче.
Ками, добро решение и ние не сме много по местото. Да взема и аз ли да направя нещо такова или броколи, че скоро не сме яли. Нали си обещах да почна да готвя като се върнат децата  Rolling Eyes.
Миа, да амбициозна е програмата и първата стъпка е направена. Момичета, купих си комбинирана лежанка, въженце за скачане и комплект гири от по 3 кг newsm44. С велото, гирите от по 5 кг и новите придобивки от утре започвам тренировките. Надявам се и с храненето да оправя нещата  Tired, но с ваша помощ не се съмнявам, че ще ми е по-лесно  Peace

# 254
Kalida, aleks, ReGe, толкова е мило, благодаря ви!
В темата е много уютно, почуствах се така добре,а имах нужда,наистина.
На всички,всички момичета желая приятна вечер и успех на всеки в личната му борба.Simple Smile  Peace

Общи условия

Активация на акаунт