Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните идеи в новата тема?
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните идеи в новата тема?
-
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
-
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
-
Какво представляват черните квадратчета в хранителната таблица?
-
Какво представлява разделеното хранене и какви са неговите цели?
Да се похваля днес правя 1 седмица без да съм яла сладолед и то без специално да си налагам/права беше моята хомеопатка като каза , че новото лекарсво което ми дава за други проблеми ще хване и тази лакомия за сладки неща и чувствително ще намалее, защото преди само с две курабйки на ден не се задоволявах, а с 2-3 сладоледа и още доста неща/.
Важното е,че мъжа ти е добре.В такива моменти наистина всичко друго остава на заден план и изглежда дребно и маловажно.Дано нещата при вас да се развият добре,наистина се надявам
Трудно е да промениш характера на един мъж,но дано поне постигнете някакъв компромисен вариант в това отношение 

.Не можах да те позная

, а тъкмо вчера купих от Пикадили въпросното детско столче за кола, което дава на детето необходимата височина, за да минава колана правилно през гърдите на детето и то в синьо, да ми е в тон с колата. Но може би така ще ми е по-добре и без това през летния сезон си е живо изпитание да караш
. Пък и сега като не бързам за тренировки толкова ми е спокойно и леко.
, докато Денис гледа диска за Чебурашка и Крокодила Гена (вчера му го купих-как се радват децата на филмчетата от нашето детство). Хем изрядна мама, хем полагам грижи и за добрия си вид и здраве
. Ееех, бих могла да добавя как докато става всичко това във фурната се пече някое разделно ястие, ама май става много оптимистична прогнозата
!!!
В жегите занемарих и упражненията за корем, май ще е по-лесно да тръгна на фитнес, че поне така ще съм по-редовна. Засега обаче нищо не правя.
.Пожелавам ви бързо възстановяване
, но това е друга тема...
.
.На мама слънчицето остана повече от доволна.След работа ходихме у баба и /моята майка/,повода беше РД и сами се досещате ,че имаше торта и не едно , а две парчета изчезнаха.
.
. Излиза, че животът на жената е просто приспособяване към това, което й предлага мъжа й. Не е справедливо 
. С велото, гирите от по 5 кг и новите придобивки от утре започвам тренировките. Надявам се и с храненето да оправя нещата