Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните идеи в новата тема?
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
- 
				Какви са основните идеи в новата тема?
 - 
				Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
 - 
				Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
 - 
				Какво представляват черните квадратчета в хранителната таблица?
 - 
				Какво представлява разделеното хранене и какви са неговите цели?

. Но затова пък имаме все приятни поводи да си честитим и да попразнуваме  
. Дано не се разболееш сериозно  
!
.Утре ако не вали, ще отидем на плаж, че децата се затъжиха. Горкото Юзерче - да дойде в Бургас, а то да се скъса да вали  

Алекс надявам се да грешиш и да не се разболееш. Реге успех ти желая в борбата с цигарите. Аз ги отказах когато забременях с Ива и сега съм върла непушачка. Дразня се когато съм на задимено и т.н. Направо не ми се вярва, че съм пушила 17 години. Бях дете когато пропуших и то сериозно. С цялото това писание искам да ти кажа, че отказването е мисия напълно възможна, аз изобщо нямам силна воля, но успях, така че съм сигурна, че всички могат, стига да са правилно мотивирани.

поздравления и хубав и успешен ден от мен !					

Абе,няма угодия 
-и аз отказах цигарите,когато забременях,и от едно известно време насам,какво ме прихапа пак... 
/между другото,върлуват едни летни такива..../.
,желая ти успех 
  Сега отстранявам малки гинекологични проблеми и след това, живот и здраве, ще се пробваме. При нас лошото е, че сме на квартира, а още по-лошото е, че е гарсониера и малко ще ни е тесничко. Но не можем да си позволим наем на двустаен апаратамент - в София са от 400 лв./месец и нагоре. Но ще се оправим някак си. 

.