СНБМ - инициативи - 12 част

• 19 087
  • 411
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да ти е жива и здрава хубавата принцеса!
 newsm59
Много щастие и късмет!   bigdance2  party023

# 121
Ей, Ани, аз малко на патерица, че мина 12 ама  Embarassed
Да ти е жива и здрава порасналата госпожица   bouquet
Много е сладка, пу да не й уроки  Hug
да те слушка много и да раздава хиляди усмивки  Grinning

tonia, радвам се да те видя в темата  Hug

Танче, Мими, няма ли да ни пратите по някоя снимка  Praynig  то ще дойде време за погача вече  Wink

# 122
Момичета, съжалявам , че изчезнах , но нямах нет 5 дни, тамън го пуснаха и хайде още 2  #Cussing out Вече сериозно съм се замислила за смяна на доставчика, при всяка буря увисвам  Sad
След това Алекс 2 нощи не спа, днес дори през деня не спа, пак го мъчи кътник  Confused

Днес с Кали се видяхме с Борис Цветков, общинския съветник, член на транспортната комисия. Той заминава утре, разбрахме се за края на август да ни помогне да организираме една среща с шефовете на всички транспортни фирми в София  Peace

Миналата седмица се видях и с Весела Драганова, беше много мила както винаги  Hug
Разбрахме се да й предоставим малко статистическа информация от НСИ за ражданията на близнаци, както и чуждото законодателство, което сме проучили. Застава твърдо зад предложението ни за майчинството за майките на близнаци Peace
Опитвам се да се организирам среща с Христина Христова и с Ива Станкова, но те все пак са доста заети, та ще видим кога ще успея Rolling Eyes.

Относно мъдрите мисли изказани от Масларова  за еднократните помощи за раждане мисля, че е крайно време да й напишем писмо с предложенията ни за майчинството, еднократните помощи и детегледачките.
за детегледачките, ще се обадя да се информирам какво става.
Сега относно еднократните помощи, както знаете нашето предложение беше помощите да са в двоен размер , тоест по 400 на близнак. Сега мисля, че можем спокойно да искаме по 600  Laughing
Според мен е глупаво да гледат поредността на децата, ако за 2-ро се родят близнаци по 600, ами ако се родят за 3-то прецакани  Confused
Като получа данни от НСИ ще направя някакви разчети да видим за какви суми говорим и ще спретнем едно писъмце  Twisted Evil

# 123
Вчера отидох и до ФРГИ, взех 30-те лв и фактурата, но се оказа, че се бавим с отчета и трябва да го направим най-късно до другата седмица. Трябва да е освен финансов и разказвателен - какво, къде и как се е случило и как е минало, резултати. Също така трябва да пратим копия от всички фактури и бележки до момента, както и от медийните изяви в тази връзка.

Хриси, твърдо за съм за писмото. Peace

АМ, честито на адашката на патерица  bouquet Да ти е жива и здрава и много щастлива Hug

Последна редакция: чт, 09 авг 2007, 09:52 от mishlentze

# 124
Момичета, пратих снимки в пощата, да видите Карла - на мама ламята. В момента нямам време за нищо, че бебето не спи никак - нито денем, нито нощем, но обещавам скоро да пиша

Целувам ви

# 125
Много ти е сладка щерката, Танче Hug

В пощата от вчера съм пуснала недовършения отчет за ФРГИ, който е за другата седмица, значи е спешен, погледнете и добавете ако имате какво.

# 126
Момичета,
днес дъщеричката ни Калина стана на 1 годинка!
Изпращам ви една снимка, за да видите колко е голяма и да се почерпите от нейната торта  Wink
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3659648

Да ти е жива и здрава принцесата! Много да ви радва и много да я слушате  Party

# 127
Вчера отидох и до ФРГИ, взех 30-те лв и фактурата, но се оказа, че се бавим с отчета и трябва да го направим най-късно до другата седмица. Трябва да е освен финансов и разказвателен - какво, къде и как се е случило и как е минало, резултати. Също така трябва да пратим копия от всички фактури и бележки до момента, както и от медийните изяви в тази връзка.

Хриси, твърдо за съм за писмото. Peace

АМ, честито на адашката на патерица  bouquet Да ти е жива и здрава и много щастлива Hug

Аз ще почна да го пиша отчета. На ФРГИ съм им пратила вече всички финансови документи. Ако искат ще им ги пратя още веднъж  #Crazy За съжаление нямам нищо от информацията в медиите.

# 128
Довечера по новините на БТВ ще има репортаж за случай с хлебарка в бурканче от детската кухня в Плевен. Уж правиха ремонти, хигиенизации, дрън дрън. Явно няма отърване от тая напаст. В Плевенската отчетна има линк с доста гадни снимки, документирано от форумка в Биберон...

# 129
Аз ще почна да го пиша отчета. На ФРГИ съм им пратила вече всички финансови документи. Ако искат ще им ги пратя още веднъж  #Crazy За съжаление нямам нищо от информацията в медиите.

Свали от netera предаването по бТВ и поискайте от ТВ Европа и 7 дни и тяхните записи (ако никой не е имал възможност да ги направи).

За списанията - Premaman е запазила броевете на списанията от Санома, където е излязъл материал - свържете се с нея, за да се уговорите как да ви ги даде. За контакт със сп. 9 месеца  - 0885733681.
Броевете в момента се пазпространяват на пазара, така че могат и да се купят.

И когато ти трябва нещо, питай бейби.

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 15:16 от Cruela D'Evil

# 130
В "Рекламна пауза" по Фокс лайф дават и социални реклами. Дали не биха се съгласили да пуснат клипа за бизнаците?

# 131
Здравейте момичета, освен че тъпия ми нет редовно се скапва, нещо имах и проблеми със самия форум  Tired
Както и да е.
Относно отчета за ФРГИ, сега ще пратя на пощата това , което съм написала като промених формата и допълвах върху това на Кали.
Моля ви погледнете го  Praynig
Наси,  моля те виж дали организациите, които ни подкрепят съм ги написала вярно.
Ине, моля те погледни в началото където са описани медиите, които ни отразяват да допълниш печатните медии и кажи имаме ли съответните броеве?

С Христина Христова се видях, успях някакси да й се намъкна в програмата точно преди да замине на почивка  Twisted Evil
каза, че няма проблем за внасянето на законопроекта за майчинството. освен това ще настоява за семейното облагане и ако не го въведат поне за запазването на облекченията за деца, защото според Масларова "няма проблем да отпаднат"  #2gunfire
Съгласна е с идеите ни за писмо с исканията ни  във връзка с близнаците до Масларова и писма с другите ни искания до социалната и бюджетната комисия.
Ами това е в общи линии.
Янич, трябват ми имената на законите и точните текстове, които вади от Германия и Австрия, кога ще можеш да ми ги дадеш ?

# 132
В "Рекламна пауза" по Фокс лайф дават и социални реклами. Дали не биха се съгласили да пуснат клипа за бизнаците?

Деси и аз си го мислех веднъж като го гледах, мисля, че не е лоша идея  Peace

Моля те обади ми се утре или най-късно в понеделник, вчера ти звънях, но мобилния ти беше изключен.
трябва да се уточним някои неща за ДЗ Peace

# 133
Хриси, чудна работа си свършила  bouquet

# 134
Хриси, в пощата няма нищо от теб, ще чакам да го пуснеш.

Деси, идеята е супер. Също така можем да звъннем на Крум да го питаме дали все пак нова няма да се навият. Така и така кампанията още тече, не виждам проблем. Някой иска ли да се заеме с това?

Гери, върна ли се от почивка? Ще можеш ли да се заемеш с писмото до Масларова. Евелина беше дала едни линкове във връзка с новите едноклатни помощи, които ще се отпускат от МТСП, за първо 250, за второ 600, трето 250 и нататък вече по-малко пари за всяко следващо. Масларова е казала, че ако се родят от второ раждане и двата близнака ще получат по 600. при детските независимо дали са първо, второ или трето раждане, близнаците получават най-благоприятната сума - 20 лв детски. Би било редно да е така и тук. Примерно ако се родят на първо раждане тризнаци тогава какво правим. Освен това си мисля, че във всичките промени по закони и наредби трябва да е уточнено, че близнаци се водят и тризнаците и т.н., за да няма недоразумения с неразбрали служители.

Общи условия

Активация на акаунт