Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за бебешка козметика и козметика за бебета?
Какви са мненията за различни лекари и родилни клиники във Варна?
Къде мога да намеря намаления на бебешки стоки във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за бебешка козметика и козметика за бебета?
Комбинирани текстове: Формулярът предлага различни марки за бебешка козметика като Себамед, Бюбхен, Мустела, Чико, Саносан и Хип. Мненията за тях са разнообразни, като някои майки предпочитат продукти без парабени и с естествени съставки. Препоръчително е да се тестуват мострите и да се избере подходящият продукт за конкретното бебе. Когато избирате козметика за вашето бебе, е по-добре да се спрете на аптечни марки като SebaMed или Mustela, тъй като се смята, че те са щателно тествани. Важно е да имате предвид, че няма гаранция към какво бебето може да е алергично, така че е препоръчително да изберете продукти, които са по-меки и подходящи за чувствителната кожа на бебето.
-
Какви са мненията за различни лекари и родилни клиники във Варна?
-
Къде мога да намеря намаления на бебешки стоки във Варна?
-
Какви са препоръките за здравословно готвене по време на бременност?
-
Какви са мненията за различни лекари и родилни клиники в София?

Добре че потърси още едно мнение
Да ти кажа и аз още се чудя какво точно представляват контракциите, май не са ми се случвали досега или поне не съм ги идентифицирала като такива 
Макар че доста кофти номер са ти погодили
Следващия път прати мъжа на пазар, може да се справи доста по добре! Моят е отличник в тази сфера

- не е имало такова нещо ... аз поне съм била на 5 такива презентации, организирани от 9 м. Може би авторката на темата нещо не е разбрала
/едно от момичето смая лекторка, като я попита защо бебетата хълцат, а гастроентероложката се шашна и каза, че бебетата не можели да хълцат, тъй като при хълцането се активирало незнам си кой мускул, а това нямало как да стане при мъниците в утробата ...
. И вече започвам да се ядосвам
, защото явно че има нещо което да помага.

това вече е лошо.
) и си продължаваш квото там правиш. Нема цедене, шишета, замразяване и прочие. Ми то човек трябва да е мазохист да се помпа всеки ден по няколко пъти като крава рекордьорка. Айде казах си квото имах
.Отговаряме на 34седмици и 5дни-реално на 35та седмица,та към 36та чак,а по размери на каската на бебо на 36та.Ама хайде размери-кво да ги мисли човек
в края на месеца ще се върна за 2 дни и днес ще го давам лабаво