"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!" - II част

• 14 408
  • 284
  •   1
Отговори
# 120

...

Ами да, ама на колко се днахте стабилно?Пълзяхте ли? Ние още не седим  Sad Нито пълзим Crossing Arms Така, е, някой тръгват и на 9, съгласна съм. Просто се чудя, а мисля, че ще ни дойде добре едно такова, поне у нас хола е голям, но мислех, че ни е рано. А когато го сложи за пръв път, колко време му трябваше да разбере как става номера? Grinning

започнах да го слагам да седи по малко след 5я месец по малко и постепенно почти без да го подпирам, сега стои стабилно.Не не пълзим а лазим по бурта. А за 2-3 дена се научи какво да прави там, естествено аз му помагах- бутах го, виках го и така! А за удобството е голямо удобство поне за мене де- успявам нещичко да свърша макар и за 15мин.

# 121
Момичета, спазвайте правилата на форума, моля ви.
 alert
blаck kitty и всички вас, моля ви, не правете така, да пускате цитат целия текст, дълъг една страница, безсмислено - никой няма да го прочете повторно от начало до край, това е СПАМ!!!! blаck kitty , помолих те учтиво да си го коригираш, но ти си правиш оглушки. Можеш да се позовеш на текста на Ники и без да пускаш целия й постинг в цитат...само запълваш и без това адски-бързо-свършващите ни страници за писане на тема и затова се пускат по една на седмица почти.

# 122
  • София
Девойки, аз за съжаление няма да мога да дойда на срещата. В петък заминаваме и утре имам да свърша 100 неща + багажите, а отгоре на всичко в 13.30 сме на консултация. Много съжалявам, защото много исках да ви видя Confused Да си изкарате страхотно!
shemet_neveroiaten - Шеметче, надявам се да се видим като се приберем в Сф, преди да си заминете - много ще ми е приятно Heart Eyes

Много целувки от мен!

# 123
Сигурно се е коментирало, но аз не разбрах защо въпросната среща е чак в Св.Троица. Аз от Дружба 2 посмъртно немога да дойда (не,че някой ме е канил де Mr. Green)

А, мами, моля, кажете ми за пъпеша и динята, търсих, кокорих се някой дали ми е отговорил,но не видях, Моля да ме извините,ако имам отговор и не съм видяла. едвам гледам, спи ми се кат' на пън newsm46

Лека и мека от мен и до утре!

О. забравох да се похваля! Grinning Grinning Grinning Кайо тази вечер ни изненада с две нови неща, едното беше,че започна да се друска, докато стои прав и другото е, че се емна сам до седнало положение на столчето за ядене, и се подпира, умряхме от смях и от кеф. Ще ви кача и снимки утре, а и клипче с къпането, обещах.

# 124
  • Düsseldorf
анче_мамче: Аз давам диня, даже от ръката ми я яде, без никакво пасиране, със смукане си отчупва парченца и ги гълта с кеф!  Е, махам семките де... Wink
Срещата не знам защо е в Св. Троица, но явно за равновесие, на мен Борисовата градина ми е на края на вселената, но дойдох и до там....
Понтес: Много жалко, че няма да ви видим с Алексис, да го нацелуваш и весело изкарване, където и да отивате!

# 125
  • Русе
Честито на всички мами, които празнуват рожден ден днес!!!

# 126
  • Vaudreuil Canada
Сигурно се е коментирало, но аз не разбрах защо въпросната среща е чак в Св.Троица. Аз от Дружба 2 посмъртно немога да дойда (не,че някой ме е канил де Mr. Green)
Горе долу затова Simple Smile
Срещата не знам защо е в Св. Троица, но явно за равновесие, на мен Борисовата градина ми е на края на вселената, но дойдох и до там....
Колкото до поканата не мисля, че някой има нужда от специална такава, когато се организира публично среща - но за всеки случай можеш да прочетеш това анче_мамче :
За сега групата е Betty L., Klemy, шамЕнет, Magesta, violina, alex_shu, алексче, аз, и понтес с въпросителна. Всички останали да се чувстват специално поканени да се присъединят Simple Smile времето се очертава да е мноооооооого приятно за среща така че заповядайте.
Понтес съжалявам, че няма да те видим днес, но се надявам да наваксаме по-натам. Приятно пътуване ти желая и да си изкарате много много хубаво.
И аз имам опасения, че ми намалява кърмата.

Ееех, хич не ми се почва АМ...искам само на кърма да е още до пролетта поне...tini-mini, вие как сте с кърмата? Помня, че и ти като мен си за изключителното кърмене до 1 годинка?
И аз и аз съм в групата Simple Smile А сигурна ли си, че ти намалява кърмата - и ние имаме дни когато сме като скачени съдове, но мисля, че това не е защото е малко кърмата, а защото е топло и малкия наваксва течности така.

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 08:49 от shemet_neveroiaten

# 127
Добро утро!
Ние ще дойдем на срещата със сигурност - вече сме у дядови в София и чакаме, че нали си живеем на село сега.
Понтес, как ще ги срещнем Алексис и Венета, като не се нацелваме на тия срещи? На вас приятно, където и да отивате!
Аз диня съм давала, пъпеш още не, но защото не сме купували.
До скоро, че ревем!
P.S. Нещо Лиа 25 ми се губи newsm78. Тя по принцип винаги идва на срещи. Някой да й има телефончето? Аз бих й звъннала, така че ако някой го има да ми го прати на лични, моля!

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 09:49 от Betty L.

# 128
  • Vaudreuil Canada
А как всъщност ще се пътува с такси и дете? Аз ли да си нося столчето за кола и какво да го правя като стигна до където съм тръгнала? Особено ако съм с количка в допълнение?

# 129
  • Бургас
shemet_neveroiaten на мен няколко пъти ми се е налагало да хода на консултации с такси.Никога не съм носила столче. Като беше малък Пепи, си го слагах в порт-бебето и така, всички шофьори си мислеха, че багаж разнасям  Joy и от дума  на дума, като разберяха, че бебе возят реагираха много смешно. А сега като е по-голям си го возя седнал в мен в таксито.

анче_мамче пъпеш аз съм давала, на Пепи май му хареса. Пък и то сега им е сезона на дините и пъпешите, после и да искаш да дадеш няма да има..... Peace

Аз съм сложила в една купичка сиренце да се обезсолява и вечер като седнем на маса, ако нямам друго под ръка, давам на Петър трошички от него, много се харесва  Grinning

Незнам какво му е на това дете  Cry тая нощ се буди два пъти - веднъж в 3 и после в 6 - рев, рев - не ще биба, не ще вода, не ще цица, не ще легнал, а зверски му се спи и пръцкаше дали може да го боли коремче? Сега като стана не е толкова кисел, но от известно време ми кашля едно такова като суха кашлица и аз нали съм болна и почнах да се притеснявам, та май и хрема тръгна......
оф.......имам Стодал в къщи и се чудя първо да го прегледат ли или да дам нали е хомеопатично........
Май ще се водим на лекар днес, и аз умувам как да го заведа....
Пък иначе си ми е игриво детето, ама е доста раздразнителен......

или пък просто е съвпадение...... вече и аз незнам.......

# 130
Добро утро !  Grinning
Аз да споделя само, че смятам да взема едно платнище дето го разнасям от известно време с нас по разходки / незнам дали времето и мястото позволява/ ама за всеки случай.
Моя скромен опит показа, че при подходящи условия за "младите ни надежди" вече е много по-забавно да седят, пъплят и "контактуват"  Wink  с връстниците си така , отколкото да лежат в скучните си колички и да спят .....  Grinning докато мамите си лафят ....
shemet , при варианта такси, аз не бих взимала стол за кола ..... няма начин просто !
И .... абе защо не сте поканили ве'рно анче мамче ?!! Как може такова нещо ?!!  Wink Joy
Пък да я бех'те  попитали къде ще и е удобно на жената ! Срамота !

# 131
Ники, свиквай, оттук нататък все така ще бъде - все ще се притесняваме за нещо и все ще се чудим - така ли, иначе ли! Аз поне от опит с баткото го зная. Последният път зимата се чудих - да дам или не антибиотик. Аз съм много против антибиотиците и караме с хомеопатични средства, но тъй като бебето беше много малко още - на 1 месец - реших да пресека набързо заболяването на баткото с анибиотика.  После съжалявах де, но тогава ме беше страх. Прекарах известно време в чуденка - да му го дам или не newsm78.
Предполагам, че няма проблем да си возиш бебето в такси без столче. Няма логика да искат столчета - какво ще ги правим като слезем.
Това за изкиснатото сиренце е идея - ще пробваме и ние. Иначе давам хлебче трохички или мъничко кашкавалче, бе каквото се намира под ръка - само и само да си трайка.
Тази нощ отново беше кошмарна. Първо до 3 часа яде през половин час, после като се събуди и се разлази и развесели и никакво спане. Нищо не искаше в един момент - ни ядене, ни вода. Пръцкаше, даже се издържахме на гърнето, но нищо не свърши. Едвам я приспах към 4.30. Ох, оплаках ви се! Така ми се спи днес, че за малко се бях решила да пропусна срещата. Но бях сигурна, че ще съжалявам, ако не дойда. Просто искам една нощ да се наспя. Навита съм дори на две кърмения, но да спим поне до 7.30 после Tired.
Маджеста  Blush! Peace

# 132
Според мен, би трябвало такситата да са обурудвани със съответното приспособление.... ама май само се надявам, де!
Ники, Стодала е много хубав, но има ефект, само ако уцелиш началото на кашлицата - после не! Пък и дори хомеопатично, май е по добре педито да го види първо... Може от жегата да му е сухичко на лигавиците и да не се налага нищо да даваш.
Ние си ядем пъпеш откакто излязоха... На следобедното пюре - пъпеш с банан, праскова (обелена), круша, ябълка или вариации на тема...
Бети, и ние изкарахме вече три поред кошмарни нощи. Дивна - пълна с енергия, аз празна....За първи път от 5 месеца не бяхме заспали до 22 часа! Едната нощ, чак към 4 успяхме - ужас! А сутрин ставам в 6-7, да бъркам попарата...
Иринче, много здраве на родата! Да им кажеш да не търсят снаха, щото сте избрали вече! И да пратят дарове, че....туку виж я дам другаде!

# 133
  • Vaudreuil Canada
Ники да не ви никнат зъбки и затова да сте раздразнителни - кашлицата също може да е от зъбки.
Magesta аз едвам се въздържах ама ти хубаво си го казала Simple Smile засрамих се!   Embarassed
За столчетата си мислех дали като си поръчвам такси да не съобщя че ще се вози бебе та да осигурят едно столче за съответната възраст  Mr. Green  ама ... то и в градския транспорт не осигуряват столчета ... знам ли.

# 134
  • Бургас
ха-ха shemet_neveroiaten ще осигурят какво!?  Joy незнам в Канада как е, ама тук.......мноогоо се съмнявам.

А това за зъбите... твърде е възможно, педи беше казала в началото на месеца, че може да избият скоро, но Петър изобщо не дава да му се бърка в устата....... иди разбери......

Общи условия

Активация на акаунт