"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!" - II част

• 14 143
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Niki в нослето са callargoli1% това са капки които се смесват на момента в аптеката от два вида вещества,едни такива са като йод на цвят и имат годност само 7 дни.Тук в София всички мами на които казах че имаме запушен нос ми споделяха че всички са ги ползвали.Името го преписах от рецептата ,дано да е правилно.

В ушите Отипакс и сиропчето е Хустагил.На нас стеримара не ни помогна и пръсках по 1 спринцовка морска сол+вода.Та така се възстановихме. Heart Eyes

# 211
  • Vaudreuil Canada
За Magesta и Шемета - макарони преди кафето, действат много "черно"...
Пешеходке я вземи разясни таз крилата мисъл  Mr. Green
Ееее Шемет даже аз се светнах или поне така си мисля.....щот се имам за асоциативна персона.  Joy
Всичко чудесно ама кафето не ми се връзва ... щот аз кафе не пия  Mr. Green

# 212
  • Русе
Цитат
АЗ ДА ПИТАМ КОЛКО ВРЕМЕ МЕРИТЕ ТЕМПЕРАТУРАТА В ДУПЕТО?става въпрос са обикновен детски термометър.
ketka ,около 3мин.Аз вече не я меря в дупето,а под мишницата.
Вече трети ден имаме температура,която не може да се свали с нищо,някъде около 38 градуса.Меря я на всеки час,направо луднах.Пак сме на инжекции,защото Елито повръща всичко,което й дам даже и панадола,за това й слагам свещички.Само на кърма е,но като я кърмя пак й се повдига да повръща.

# 213
Майче дано да оздравее Ели по-скоро Praynig

# 214
Ех, тоя Жижо е такъв сладур с характер, няма да ти е лесно, magesta...Ама май Стрелчетата са така - и моята кротушанка (уж спокойна, ама...) вече по цял ден "говори", вика, плюнчи се с пърдене (езика между устните) и иска да я вдигам на крачета по цял ден, не желае да седи сама, даже и не спи!  ooooh! Все по-досадна става!   Heart Eyes

maiche, да оздравявате бързо!

# 215
  • Бургас
Майче оздравявайте, сигурно ти е трудно  сега и с двете деца  Hug

Кетка да знам ги тия капки, препоръчвали са ми ги мои приятелки, но за сега ще изчакам..... Аз давам само сироп за кашлица Стодал, витамин С по една ампулка на ден и пръскам Стеримар, ако до 3-4 дни няма подобрение ще включа Панадол и може би тези капки незнам. Петър и като по-малко бебе имаше същите симптоми и се оправи само с тези неща, тогава дори  и Стодал не давах.... та да видим......

# 216
  • Vaudreuil Canada
Замислих се за анкетата на следващата тема - да проверим колко са ни каскадьорчетата до момента... Но ме е страх да не дръпнем дявола за опашката....

# 217
  • Бургас
ем аз съм за, и без това водим рекорда по падания.....................

# 218
Няма нищо енигматично - просто с Маджеста си разменихме няколко ЛС за "черния" хумор. Тя смята, че и е в повече, аз - че си е съвсем на място.... И понеже Шемета се очерта от нашия клуб ( поради очевидно единомислие) - "Клуб да съживим Присмехулника" се възроди... А, часа беше точно за кафе, независимо от това че някои не пият такова.... Аз лично, преди да изпия моето съм много недружелюбна към всичко живо, после само с поводи....

# 219
Пешеходке и аз бях така "дружелюбна" преди да си изпия кафето, но го отказах покрай бременността. В резултат съм несъбудила се по цял ден.  Joy

Мерси за отзивите за моя мушморок, то сега като се очовечиха бебоците и им пролича чара на всяко едно  Grinning

Шаменет може пък и да наминем да ви видим на Златните. А това не е хотел, а едно заведение на плажа с много хубава и удобна мебелировка (особено за бебоци) на което най му харесвам люлеещите се легла с размер 2 на 2 м. Теа там подивява да пее и танцува. Има си и басеин, а ако ли не  в морето се топиш. Та аз не съм я водила много на плаж, но в редките случаи сме с два чъдъра (един за да пази сянка и един, за да спира вятъра); постилам и ненадут дюшек за изолация и хавлиика от горе; първо я слагам по боди-потник, по-късно го свалям и я слагам да се поразхлади в лодката (пълня я с чиста вода,а не с морска); седим около два часа, сутрин до към 11 ч.; засега не съм я топила в морето само сме плували с лодката по него, тъй като знам, че варненския плаж е много мръсен. А забравих да кажа, че задължително е намазана с Мустела и е със шапка дори във водата. Ако се сетиш още нещо питай  Hug

Магеста пък аз все си мислех, че тъкмо с морето ще ви съблазним   newsm78 ма тоз Жижо много палав се очертава  Laughingтъй че ние май ще врътнем поглед към Петьофи, че е по-наблизко, пък и той чаровник, макар и каскадьор  Grinning

Майче дано оздравее мъничето по-бързо   bouquet

Последна редакция: нд, 15 юли 2007, 03:28 от iva-bebe

# 220
  • Бургас
Ива пък и морски чада са и двамата, ще намерят общ език  Laughing
Жижо ще диша прахта на Пешката, аха....всичките мадами ще му ги отмъкнем само да се появим по Софийско равно поле...... Joy

# 221
Магеста пък аз все си мислех, че тъкмо с морето ще ви съблазним   newsm78 ма тоз Жижо много палав се очертава  Laughingтъй че ние май ще врътнем поглед към Петьофи, че е по-наблизко, пък и той чаровник, макар и каскадьор  Grinning
Той е наааааааааашшшшшшшшшш!!!!! #2gunfire Rolling Eyes Blush Grinning

newsm78 Брех, че била ревнива тая малка Нора, бе....
Айде, той не е мъж само за една жена....ще си го поделим.

Сори за спама.

# 222
  • Бургас
moonlady тайничко се надявах да пропуснеш последния ми постинг  Joy обаче Нора го е видяла Simple Smile
Ами така е като не сме ви виждали вече втора седмица, Пешката зе да се оглежда и за други  Laughing  Споко не сме ви забравили и чакаме с нетръпение да се видим, ама и хубавата Теа сме си харесали. Пък и нали Пешката е капитан на лодка, пък за моряците знаете какво казват, че на всеки пристан ги чака по една жена newsm44 У Варна една, у Бургас една,айде ако има други моми на пристан да се редят и те....., че пристига Петьофито .....  newsm51

# 223
ха здравейте!  Money аз имам една питанка и много се затруднявам наши близки искат да дойдат да видят бебето и искат да си избера нещо до към 200лв. а аз съм си взела всичко от което засега имам нужда: шезлонг,люлка.стол за хранене,стол за кола, проходилка  newsm78  newsm78  newsm78 та питането ми е какво според вас да си избера може би е тъпо но за мен е труден избора

# 224
  • Vaudreuil Canada
desidm да ви купят колело например или някаква голяма играчка - ти за такова нещо 200 лева едва ли би дала ама дребното ще се кефи.
просто с Маджеста си разменихме няколко ЛС за "черния" хумор
Така де така ще си кажете вие ... шушу мушу къща разваля ...  Joy
moonlady кажи на Нора да не страда ние идваме след две седмици да я утешим ...  Heart Eyes
Имам питанка - препоръчайте книжки с приказки с хубави картинки - ако вече сте купили нещо хубаво или са ви подарили - само ще ви помоля за име и автор а ако може и издателството та да не стават грешки.

Последна редакция: нд, 15 юли 2007, 15:41 от shemet_neveroiaten

Общи условия

Активация на акаунт