Остана заведение да изберем и БУРГАСки мами да се съберем!

• 15 253
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
 stork-boy Честито мъжленце на Шушончето !  stork-boy

# 136
Честит син на 6у6ончето! Да е жив и здрав!

# 137
Честит син на Шушончето!
Да е жив и здрав! И много късмет!

bouquet  bouquet  bouquet

# 138
ХАЙДЕ ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ШУШЕНЧЕТО ЖИВ И ЗДРАВ ДА РАСТЕ

# 139
  • у нас
Честито  бебче на Шушончето! Да е жив и здрав, и много послушен малкия юнак!  bouquet  bouquet  bouquet

# 140
  • Ах, морето
Честито бебче на Шушончето и от мен! Да им е живо и здраво!!! А на мама - бързо възстановяване и скоро да са по разходки!

# 141
  • Бургас
Честито  бебче на Шушончето! Да е жив и здрав, и много послушен малкия юнак!   

# 142
Честито още едно мъжленце на Шушончето! Много, много да ги радва и слуша и здрав и силен да порасте!

Марианка, как е обърнато бебето в момента - напречно или седалищно? Не спирам да ти стискам палци!!!

Вери, и аз си мислех за теб, видях много познати, но нито една форумска мама  Sad.

# 143
Ихааааааааа имаме си още едноо бебе във форума!!! newsm44
ЧЕСТИТО НА МАМА ШУШОНКА! smile3525 ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛЧУГАНИНА И МНОГО ДА Я СЛУШКА!!!

Аз да си кажа вече съм в болнични и съм на линия за разходки, така че свиркайте!!! То малко жега пак стана ама и в къщи не се стои.  Mr. Green

# 144
Честито на Шушончето! Да й е жив и здрав малкият Ивайло!       bouquet

# 145
  • На морето!
Честит син на най-новата ни мама!Да й е жив и здрав и много послушен  HugБързо възстановяване на мама,а но гордия мъжки татко повечко сън пожелавам!  bouquet
Уиш,ние по цял ден сме на кафето до "Чадъра".То се пада успоредно на алеята където сте вие с Пламъчето,с едни дървени масички.Утре пак ще сме там-елате и вие  HugПо принцип отиваме към 11ч и си тръгваме към 16.Който има време да идва  Hug

# 146
  • там някъде...
Хайде честито бебешоче на шушончето !!!!   bouquet Да им живо и здраво и много да радва маминка  Hug

Райничке, ние с теб не се познаваме, ама прати много поздрави на твойто майче от мен... Party

# 147
  • На морето!

Райничке, ние с теб не се познаваме, ама прати много поздрави на твойто майче от мен... Party
Мерси,но от кой по-точно да пратя?

# 148
  • България
Ей, че радостна новина. Живо и здраво да е момченето и мама също  Hug

# 149
Честито бебче! Да е живо и здраво, спокойно и мама бързо да се възстанови. Hug  bouquet

ШУШОНЧЕТО РОДИ!!! ИМА СИН ИМАЙЛО 2,650КГ, 49СМ!!!
Малкия мушморок адаш ли ни е ? Или се казва Имайло?

Уиш,ние по цял ден сме на кафето до "Чадъра".То се пада успоредно на алеята където сте вие с Пламъчето,с едни дървени масички.Утре пак ще сме там-елате и вие  HugПо принцип отиваме към 11ч и си тръгваме към 16.Който има време да идва  Hug
Уиш, айде ще ви чакаме! Вземайте повечко дрешки за смяна и готово. Тъкмо ще ни предадете малко опит ,че и нас това ни чака Hug

Общи условия

Активация на акаунт