Всички може-би знаете - нито можеш вече да се храниш или спиш нормално, не гледам телевизия, едва ходя на робато, където работя предимно с документи и не мога изобщо да се концентрирам дори и отчасти, не се срещам с никого след работа, страх ме е да се движа по улицата сама - страх от слънцето, страх от хората наоколо.Не мога да говоря изобщо, превърнала съм се на жив движещ се труп...Нищо и никой не ме интересува- само лежа вечер и гледам в една точка...
Още повече пропадам и след резултатите, които научих от изследванията за високи антифосфолипидни тела и NK- клетки и генетичен дефект във фактор 5 Leiden. Не че това обрича една евентуална последваща бременност, дай Боже да има, норискът за износване на бебе е голям , само с медикаменти и вливания ще мога да го износя вероятно, а и годините ми са доста -34 ...
Наясно съм, че за да забременея отново първо трябва да изляза от депресията си, но не успявам...Всички ми казват -стегни се, мисли позитивно, мисли за бъдещето бебе-то е там някъде и те чака, концентрирай се върху работата си и това ще ти помогне, има и по-тежки случаи от твоя, как останалите жени са го преодолели...Да, така е, но явно моята психика е много лабилна и съм изключително много чувствителна...Ще трябва не само хапове антидепресанти, но и да лежа в болница на системи - антидепресанти и електрошокове- и това ще направя, стига само да изляза от дупката...но дали ще изляза...един Бог знае?
Мили момичета, мили майчета преживели загуба, били ли сте в абсолютно същото психическо положение като моето и как сте се справили? Винаги ли се излиза от депресия ,макар и след време или може за цял живот човек така да се мъчи...докато си сложи сам края.Защото това не е живот, а мъка и изтерзания...не виждам светлинката...Какво да направя???нИЩО В ЖИВОТА МИ ВЕЧЕ НЯМА СМИСЪЛ И НЕ Е ЧЕСТНО АЗ ДА СЪМ ЖИВА, А НЕГО ДА ГО НЯМА.
Моля ви, не ме оставяйте , дайте ми съвет, кажете ми -само от мен и моята воля ли зависи? Защото ако е такар просто съм загубена...не съм достатъчно силна.О, Боже, помогни ми и ме спаси от адската агония...ако ще и това спасение да е смъртта, защото аз не съм достатъчно силна, за да я провокирам сама - дори и това все още не мога да направя.
5
Оставам със зов за ПОМОЩ!!!!!!!!!!!
Толкова ми е познато това състояние!Съжалявам за загубата ти! Единствния на4ин да се по4увстваш по-добре е да се опреш на хората които те оби4ат!Те са единственото спасение от депресията или поне да проти4а в по-лека форма...Излизайте със съпруга си , бъдете колкото може пове4е заедно,говорете.....така ще усетиш ,4е освен 4е си загубила за винаги беб4ето ,все още на този свят има хора заради които си заслужава да се живее....и от тази любов без съмнение ще се роди и нов живот.....А относно фактор 5 Leiden,доколкото знам е отговорен за съсирването на кръвта .По време на бременност се влива хепарин и се пие аспирин ,ако не е така някой да ме поправи,но знам 4е доста жени са успели да станат майки с такъв проблем!Така 4е смятам ,4е щастието е много близо,стига да не се предаваш ,а да се бориш......Успех ти желая !Не се предавай мили4ка!
И всичко, което пиша е с цел да помогна и да дам кураж! Говоря най-вече от горчивия си опит...
/. Жените стават майки и над 40 години. За антифосфолипидните тела и фактора не се притеснявай толкова. Има си лечение и ако си под зоркото око на добър специалист в тази област,имаш всички шансове да износиш не едно,а повече деца. И се радвай,че си попаднала на д-р, който ти е пуснал такива изследвания и си разбрала за проблема след първия аборт,защото