Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 8

• 38 110
  • 296
  •   1
Отговори
# 15

Продукти :

34 жълтъка+1 белтък

Зори, тирамису-то наистина изглежда фантастично, но с тия 34 жълтъка ме стресна. Rolling Eyes Да не са 3-4  newsm78

# 16
  • Варна, морето и сините вълни!
Пандишпанов блат ( според големината на съда преценям количеството яйца - на 26см - 6 яйца, но тук бях ползвала 12 - на всяко яйце слагам 30г захар и 30г брашно, като крайното количество на брашното може да се намали накрая с около 20-30 грама). Кремовете са ми в повечето случаи млечно-маслен или пудингово-маслен(защото моите не обичат бита сметана, а и по шоколадовите сладкиши не сме много).

Наталина, благодаря за разясняването за блатовете!Винаги ми е трудно да нацеля нужното количество когато правя торта Peace

# 17
 ooooh! ами 3-4 са, ама тая жега ми е стопила мозъка  hahaha.

# 18
Момичета,благодаря отново за обясненията и идеите,започвам да правя марципан Варна,пък да видим newsm78
Меги,дано наистина топлото време не ми изиграе лоша шега Praynig

# 19
Porsha-само да попитам-ако заместя масления крем с шоколад,има ли значение каква марка е той?
Малко си изпатих аз от лунната торта,та по-добре да си попитам.

# 20
запис   Laughing

# 21
  • на брега на Дунав
Запис и от мен  Mr. Green.
Меги, събра ми очите  Shocked. . Честно да ти кажа, ако не виждах отстрани главичката на кучето от масления крем дълго време щях да се чудя дали това е торта или истинска чанта да не кажа, че няколко минути се кьорих да разбера тия дръжки на чантата да не са истински  Mr. Green. Превъзходно изпълнение.   smile3501
Зори страхотно Тирамису, балгодаря много за рецептата  Hug

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 20:14 от КорНиШонка

# 22
Много се чудех дали да ви пусна новата си торта(след красотата на Меги)ама айде
http://images18.snimka.bg/003416945-big.jpg

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 23:52 от Morena

# 23
Страхотни торти!  Hug

# 24
  • У дома
Запис

# 25
записвам се да следя темата Heart Eyes

# 26
Аз също мога да се похваля - събрах овации от всички, а най-вече от детето и от самата себе си. Повярвах, че когато човек има желание може да направи много Heart Eyes Благодаря ви за стимула, защото с тези красоти провокирате Hug
Утре ще пусна снимки, че сега е много късно.
Меги, показвах снимките ти на моите гости тази вечер - просто се прехласнаха, а дамите се събраха да огледат шевовете на дръжките на чантата - приказна торта си направила  bouquet Ще те похваля и на майка ми и свекърва ми Grinning

# 27
Хайде и аз да се запиша в новата темичка  Wink
  Просто всички торти са невероятни  Peace , аз не мога да  се меря  все още с вас, но имам огромно желание да напредвам.Само си търся поводи да се развихря .Въпреки че бледнеят ,да покажа и моите тортички 
http://images18.snimka.bg/003419025.jpg  това правих тази вечер за  рожденият ден на синчето на моя приятелка (още не е завършена) , а  тази беше за  рождения  ден на свекърва ми : 
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141714&photo=11
 Скоро пак ще се похваля , че за 17  ще правя още нещо-за сега не съм решила какво точно,но имам време  Hug
Лека вечер
  p.s.  Марципана с маргарин стана страхотен-благодаря  още веднъж М-е-г-и ,а  и времето явно беше на моя страна-как хубаво се разхлади само  Party
   До скоро сладурани  Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 23:53 от Morena

# 28
Чантата на Меги е направо произведение на изкуството!

# 29
Меги, не ни заблуждавай.. Laughing
Сложила си вече чантата  в една чинийка- и ще ни черпи.. Crossing Arms
  bouquet  bouquet

Зори, май пак ще проям тирамису, като гледам... И без друго не вярвам, че има такова животно като птичи грип. Crossing Arms Grinning

Момичета, страхотни тортеляци пак!  bouquet
adi_5 , много ми хареса приказната ти торта с фигурките.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт