Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 8

• 38 986
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
  • Czech Republic
Ох, момичета и аз искам да направя торта Рафаело на Нат, но вместо подсладено съм взела неподсладено кондензирано мляко (320 мл. консервата).
Май няма да стане,а ? А дали може с подсладена сметана?
И ако имате идеи за приложение на неподсладеното кондензирано мляко...
 Hug

Емси, няма да стане - много рядък ще стане крема дори и да го подсладиш! Дори и смената на сложиш пак ще е рядко. Неподсладеното мляко ползвай за кафе или при готвене(като го слагаш вместо мляко). МНого е вкусно при направата на сосове - не е толкова тежко като сметаната, а в същото време придава гладкост и плътност на соса.

# 46
http://www.elegantcheesecakes.com/ECC_BirthdaysandFun_HandbagsShoes_1_6.asp Меги, само искам да видиш цената на това Grinning Прави един сайт и се готви за милионерка Hug

# 47
  • София/Сливен
много благодаря, че оценяваш толкова високо тортите ми. Но така наистина бих могла да си купя всички щуротии, които искам да имам - разни фигурки, инструменти, бои и т.н. за тортоправенето.

# 48
Assinka, тортата е станала наистина хубава, а и виждам, че Сияна я е оценила по достойнство, което е най-важното в случая. Да ти е жива и здрава.

# 49
  • Варна, морето и сините вълни!
Момичета, помагайте моля. Ще правя торта, кремът изисква 6 жълтъка, а на мен ще ми трябва доза и половина от крема. Не ми се хвърлят 9 белтъка, но и целувки в огромни количетва не ми се правят. Моля помогнете с идея да ги оползотворя Praynig Praynig

# 50
Момичета, помагайте моля. Ще правя торта, кремът изисква 6 жълтъка, а на мен ще ми трябва доза и половина от крема. Не ми се хвърлят 9 белтъка, но и целувки в огромни количетва не ми се правят. Моля помогнете с идея да ги оползотворя Praynig Praynig

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=98102.msg1721044
разкошни!

# 51
Извинявам се за ОФФ-а Embarassed, но... Емси, употреби сметаната с броколи със синьо сирене...ммммммм Crazy

# 52
Момичета,благодаря още веднъж за отговорите  bouquet

Наталинка,така ще бъде едната торта-от пандишпанови блатове-само че незная рецептата Embarassed
Та да попитам,как се прави?
Млечно-масления крем го зная,ще последвам съвета ти да не наливам прекалено горещ желатина в езерцето,само дано не стегне прекалено newsm78
Благодаря,още веднъж!

# 53
Аз съм такава блейка, че чак сега виждам, че има нова тема  ooooh!
Момичета ставате все по-добри и по-добри   bouquet
Аз днес съм се приготвила да правя една торта, пък ще видим какво ще излезе  Whistling

# 54
Нат, Polly-Wolly, благодаря ви момичета! Hug
Междувременно си купих точното кондензирано мляко и дано ми стане Рафаелото. Praynig
Маслото не ми е меко, както е по рецепта, но при тези горещини предпочетох да е по-твърдо, че да не се разтече крема.

# 55
Момичета имам въпросче : дали ще мога да напражя ето тази гъбка с торта Рафаело на Нат ? Не съм я правила,а повода е рождения ден на една малка принцеса и сташно много ми се иска да я зарадвам с такава гъбка Hug МОля които има опит с Рафаелото да се включи -става ли за моделиране и рязане ?
  Благодаря предварително  Hug
  Лека вечер на всички !
      Целувки от нас  Heart Eyes

# 56
  • ГОре на черешата...
Здравейте  bouquet!
Далеч съм от вашите прекрасни произведения, но искам да ви покажа моята днешна торта - "Виена". Рецептата имам от една моя колежка и много отдавна се каня да я направя. На външен вид има още много какво да се желае /едно е ясно - трябва ми нов шприц/, но вкусът й е превъзходен - точно като истинската торта "Виена".
Незнам дали е пускана рецептата, май не я видях в Библиотеката, та затова не пуснах нова тема. Някой ако се интересува мога да я напиша.

# 57

Незнам дали е пускана рецептата, май не я видях в Библиотеката, та затова не пуснах нова тема. Някой ако се интересува мога да я напиша.

Да,да ,чакаме с нетърпение рецептата.  bouquet

# 58
 АДИ_5, мисля, че Рафаелото може да се покрие с марципан, но аз лично не съм го правила.

# 59
  • на брега на Дунав
mimes , mari_eta страхотни тортички браво  Hug. mari_eta Mr. Green  и аз чакам за рецептата на тортичката  Mr. Green
И аз вчера правих една бърза тортичка и като е наистина бърза аз винаги правя торта с рула  Mr. Green. Събирахме се с наши приятели и решихме с една друга мацка да ги изненадамe та тя купи продуктите а аз я направих  Joy.

още снимки има тук

Общи условия

Активация на акаунт