Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите от раждането във вода и какви методи за безболезнено раждане се обсъждат в дискусията?
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?
Кои са препоръчителните книги за естествено и безболезнено раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите от раждането във вода и какви методи за безболезнено раждане се обсъждат в дискусията?
Раждането във вода се разглежда като метод за безболезнено раждане, тъй като може да помогне за избягване на употребата на епидурална упойка. Освен това, интересът е насочен към релаксационни и визуализационни методи за намаляване на болката, както и техники на дишане. В дискусията се споменава и методът на Фернанд Ламаз за безболезнено раждане, като се изразява желание да намерите книгата за този метод.
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?
В дискусията се споменава, че има мнения, че епидуралната анестезия може да удължи процеса на раждане, което се описва като лошо както за майката, така и за бебето. Въпреки това се посочва, че решението за използване на епидурална анестезия зависи от анестезиолога и екипа, като се споделя положителен опит с нея.
-
Кои са препоръчителните книги за естествено и безболезнено раждане?
-
Какви са мненията за раждането във вода?
-
Какви са мненията за безболезнено раждане?
Явно има смисъл он стискането на палци
сега се връщам от преглед и докладвам бебка е добре и тежи 873 грама
Сега чакам резултати от кръв, урина и микробиология
стискайте палци и там нещата да са ОК 

, а като клекна 5 пъти и веднага или малкото почва да рита яко или ме прерязва страшно много корема.
место него съм намушкала едни хавлий а спалния комплект си седи и ме чака на леглото
. Ама няма лошо, за `кво плащаш вноски. Трябва всичко да се проверява, та да са здрави бебоците
Някой ходи ли?? Да ни разкаже любопитни нещица 
Ако вашето лапенце е като вас - май ще е Денис-Белята хихи

И то не за друго, снощи си легнах рано, ама тази сутрин мъж ми ме вдигна рано-рано
Понеже има две операции днес и стана рано и покрай него и кучето заподскача и аз леко отворих оченце, само да вида кво става и мойте pet-чета веднага се възползваха.
И както си мечтаех мъж ми само да излезе и да смотолява куче и да поспя още малко и нашия ми сервира "..... че нали не съм забравила, че довечера ще имаме гости?"
УВИ!!!
Аз нали знаеш какъв фен съм на розовото.....

, а такааа ме мързииии
- нито нещо съм се притеснила, нито имам някакви проблеми, много странно.
Тя е далеч, ама с Надето как ще се преборим

. 
равим !!!
, по късно съм на гимнастика
, от курса за бременни поне там се раздвижвам , че и за разходки не става в това време.
,а то на мама патенцето е .Ако знам как ще го кача на страничката ама уменията ми стигат само до там да сложа снимка в албумчето.Ама е смешко де.Отначало се попритесних ,че ми е малко грозничко детето, ама колкото повече си го гледам все по-хубав ми се вижда