Важно - машина за хляб - 3 част !

• 47 656
  • 535
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, поздравявам ви всички - страхотно се справяте с машинките за хляб, толкова нови идеи давате!
Лалка - Много ми хареса и мармалада от портокали на вид.
cathie - благодарности за идеите.   bouquet Преди доста време, още от рускините се запалих да правя това Хрущевско неостаряващо тесто. Те правят такива вкусотии от него. Сега отново ще се пробвам, но вече с машинката.
r0ksi - правих Хляб с маслини и кашкавал по споделената от теб рецепта, получи се много добре. Благодаря ти.   bouquet

# 361
Мерси за отговорите тези дни ще си купя и аз машинка и пак ще се включа за готини рецептички.

# 362
Мерси за отговорите тези дни ще си купя и аз машинка и пак ще се включа за готини рецептички.

Все пак ти препоръчвам да си вземеш по-голяма машинка.
Като се започне сезонът на козунаците, а и за пити и по-големи неща са по-удобни.
Като страничен наблюдател мога да ти препоръчам Аляска от Метро. Тя е с вместимост 1250 гр.
Моята е Клатроник - 900 гр (може би малко повече)

Въпреки че...
Моята приятелка има ФИФ. Сравнявайки двете казанчета аз разлика в големината им почти никаква не виждам.
Мисля, че ако има такава, то тя е максимум 100 гр. Но окото лъже.

# 363
А тази в Метро колко струва знаеш ли?

# 364
  • Стара Загора
в Метро машината в момента не е в промоция и струва 79,90. Купихме такава миналата седмица за свеки. Не е лоша машината.

# 365
http://www.bonapeti.tv/store_tools.php

а? да си взема ли? тази иноксовата за 99 лв.?

# 366
Моята е такава. Взех я за около 130.
Има и по-евтини - в Метро Аляска. С малко по-голяма вместимост на казанчето са. В темата за хлебопекарните писах преди няколко часа именно за това. 
Каквато и да вземеш, няма да съжаляваш  Peace

# 367
мдам. надъхах се. и то днес Mr. Green сега ше надъхвам мъжо и в понеделник ще си я заръчам.

# 368
мдам. надъхах се. и то днес Mr. Green сега ше надъхвам мъжо и в понеделник ще си я заръчам.

Ще те чакаме при нас в темата за пекарните  Laughing

# 369
  • Кърджали
Аз си взех иноксовата и съм много доволна.Вземи си и ти, няма да съжаляваш.

# 370
  • София
Взех си най-евтината, която беше, но явно е свършила, защото я няма на сайта на Бон Апети. Това беше преди месец, засега съм пробвала само със смеските Техра, темите за пекарните са толкова големи и необятни, че незнам кога въобще ще пробвам нещо  Tired

# 371
  • Стара Загора
От прочетеното тук  най-много суперлативи имаше за марката SEVERIN модел  BM 3983.
Къде в Пловдив или Ст-Загора мога да я намеря?

# 372
Някой по  напред в темата беше споменал градинарския хляб.Май беше Мама Цоцоланка.
Искам да кажа, че вчера бях в Метро и там имаше такова  брашно.Купих си два  пакета, но още не съм го пробвала.

# 373
  • София
Някой по  напред в темата беше споменал градинарския хляб.Май беше Мама Цоцоланка.
Искам да кажа, че вчера бях в Метро и там имаше такова  брашно.Купих си два  пакета, но още не съм го пробвала.

Благодаря за информацията!Аз търсих такова брашно в Плевен,но не открих.Може ли да кажеш цената му? Grinning

# 374
Валенце, двата пакета си вървят в комлект и бяха около четири лева и нещо с ДДС.

Общи условия

Активация на акаунт