Ний сме бременилки бърбориви на Юлски бебета игриви

• 12 976
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Честито на Ели от нас!!! Бързо възстановяване и да се прибират бързо бързо при татко Ицо!

Гоце, честит месец на твоите момчета!

За разходките - нашия си спи редовно на терасата в количката на сянка. А сме навън преди да стане на 10 дни. Само навън спи спокойно. Направо мисля да се командироваме да живеем в парка  ooooh!

Сега къпахме малкия разбойник и го храним на порции и го уригваме. Ама коремчето му е подуто и като си сложа ръцете все едно усещам мехурчета ... Направо така рева ...

Последна редакция: сб, 14 юли 2007, 20:48 от arksi_

# 151
Честито на Ели,да е много послушно и спокойно бебе!!
  bouquet

# 152
Гоца,честит месец-да растът здрави и силни малките сладури!И да слушат мама и тате! twin_neutral smile3525 Аркси,по всичко личи че го мъчат коликите,знам че и от адаптето още повече,даже се запичат някой бебоци.Но пък са ми казвали майки и че не е хубаво да се сменя много често марката мляко,щото води до алергий-не съм спец,казвам какво съм чувала само.Дано бързо преминат,разнасяй го с коремчето на долу.Ренка,това със свекитата и на мен ми писна-всяка събота и неделя сме длъжни да ходим.Верно сготвят,дават парички,ама и ние сме хора,искаме да се видим с приятели,да си починем.От цялата работа ядосва мъжо,а той се ядосва на мен.Днес трябваше да ходим,ама той легна да спи,майка му звъни по телефоните и кво-аз трябва да вдигам и да се обеснявам-ами неискам,затварям или невдигам телефона.Съответно мъжо разбира и се сърди-това си е психоатаки постоянни и не е при нас само,но все от свекитата идват-защо така,дали и ние ще станем такива-надявам се не,неискам д аизнудвам или подкупвам децата си,за да искат да дойдат да ни видят.  Sad

# 153
  • София
Честито бебче на мама Ели Heart Eyes  bouquet

# 154
  • USA
Честито на Ели и добре дошъл на малкия Константин!   bouquet Да е много сдрав и да има усмивката на майка си!

Гоце, честито и на твоите сладурчовци. Да растат големи и здрави!

# 155
Ели,Честито миличка!Бравооо!Много се зарадвах!Да ти е жив и здрав и много да ви радва!
Моля ви кажете какво да праяв с това мойто нещичко.Изяжда по 55 мл,а трябва да изяжда по 100.Заспива още на половината на храненето и дори немога да я уригна.Като пън спи и след 2 часа е събудена и зяпа за мляко.Педито каза да я държа от хранене до хранене да има 3 часа.Добре де ама да дойде тя да стои 5 мин. след като се събуди гладна.Притеснявам се за това,че не се уригва.Нямам никакъв опит с бебета и сега всичко ме тормози.
Голям проблем беше докато улучим шишето за хранене.От Авент заспива бързо,явно дупката е малка,на Нук пък се дави постоянно,май само на Чико хареса и то с каучуков биберон.Цедя се постоянно за да виждам колко яде,направо вече не издържам.Мисля да я кърмя докато стане на 40 дена и спирам.Не издържам.
Педиатърката изобщо с нищо не можа да ме грабне и понеже нямаме още акт за раждане(нали раждах във Варна и мъжа ми трябва да отиде да го вземе във вторник),не ни е записала още и мисля да я сменя.Нищо не обяснява тая жена.
Отивам да хапна,че направо ще умра от глад.
Носите ли колани(тези,които са родили със операция)?

# 156
  • София
Благодаря за пожеланията.Стократно да ви се върнат пожеланията.
Мойте от нитролона за сега не се запичат,даже Ники днес 5 пъти ака Shockedпу пу да не ги урочасам.Ама имам питане:Детето яде 75гр от вчера,но иска още не може да заспи след хранене,да увелича ли?За седмицата сме увеличили 10гр вече?Искре я кажи за изчисленията?Помагайте с препоръки.
Я пратете по една свекърва на сам,че имам нужда от помощ Joy

# 157
Ивче, честит ви месец! Още много да се заредят и все щастливи да са ви Simple Smile
За свекито - моята е свободна. Но ако ти трябват инструкции за всяко нещо, та било и как да си правиш бебешкото мляко, значи тя ти е човека! Чудно ми е как само не дойде в родилната зала да ми дава напътствия как да родя.
Яна, вас поне ви подкупват. При нас няма такова нещо. На единия син имаше апартамент, на другия таратанци. Не стига това, ами точно тоя с таратанците трябва да й се чувства длъжен за всичко. Айде нема нужда... Пък за манипулациите - мен ме е жал за мъжа ми, защото много навътре ги приема нещата. Застана на моя страна, но това ще му коства доста лекарства и го знам, ама пък не мога да понеса цялата дъндания за месец и отгоре.
Анжелка, не му се шашкай на нещичкото. Ако такъв й е режима, хич не й го променяй. С времето всичко ще се нареди. За бибите - и ние ползваме шишето на чико за водичка и му харесва самата биберона. Но пък за залъгалките сме само на авент... Имаме си чиполино, чико, нук, но единствено само на авент си я харесва и друга в устата не задържа. Но пък и не е голям фен на залъгалките Sad

# 158
  • sf
честито на Ели! да са живи и здрави и ибързо прибиране вкъщи!

ние досега бяхме на цаца в Заимов и сега чакам малкия да се буди за къпане и ядене. ама дано тая нощ поспи здраво,че ми идва в повечко тва неговото.
иначе той цока от мен към 15-20 мин , а после изпива към 70-100мл ам. ама все се чудя не му ли е много. много е тъпо като не знам от мене кво пие. а и гадно - или да има кърма за цяло ядене или въобще да няма, а то ... само чуденки

# 159
  • UK
 Честито бебече на Ели... бързо възстановяване на мама и много да ги радва малкия сладур  Hug  bouquet

# 160
  • Sofia
Ние сме с Авент - за 5 мин излапва всичко. Разбира се нагълтва се с въздух и  ooooh! .
НУК нещо не му хареса. Утре отивам да купувам Чико, че направо ужаст.
Иве, моя дзвер му казаха: 3та седмица - 90мл, 4та - 100, 2ри месец - 120. Ама за твоите момчета е най-добре да питаш педиатър - понеже май има значение колко е тежко детенцето. Моя с 90 не се задоволява и си опатква по 100. Ама то пустата му лакомия и 200 би излокал.
Аngela, може толкова да му трябва на детенце. Не го мъчи с това за 3 часа - моя се буди понякога на 2,5 часа, а друг път - на 4 часа. Иначе си спазва 3 часовите почивки. Радвай се, че спи. А защо не я кърмиш твоята девойка, а даваш със шише? Може да съм пропуснала нещо...

# 161
Не я кърмя,а и давам от шише изцедено,защото тя на втората минута от гърдата е заспала,така,че никой неможе да я събуди.От шишето поне пие малко повече.
Попитах те за капките за колики,но ти май не си прочела.Кажи как ги даваш инфакола.Аз имам Лефакс.Впръсквам по веднъж директно в устата преди хранене.Правилно ли ги давам?

# 162
Честито на Ели за малкият бебок! Много да я радва!  bouquet

# 163
  • София
Искре и аз незнам,то при нас е смятането не от деня на раждането а от термина Shockedама ние още не сме стигнали датата.Твоя момък като заспи стича ли му се от устата?
Аngela и ние бяхме така,трябва да се настоява да си изяде всичко,щипеш подухваш в лицето мокриш и личицето въртиш биберона трябва да я разбуждаш-първо ще остават по 20гр и след ден ще изяжда всичко,търпение макар че аз нямах и ревях ама стана.Това са съвети дадени ми от акушерка от ТК.

# 164
Честито на Ели и от мен!!!   bouquet Здраве и щастие и за тримата пожелавам!!!  smile3525
Май наистина не останахме вече с коремчета! Аз вече нямам търпение да си видя малкия бебешок!  newsm32

Общи условия

Активация на акаунт