Ний сме бременилки бърбориви на Юлски бебета игриви

• 12 974
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Гоце, ако му се стича мляко докато спи пробвай да му повдигнеш матречето - да спи под лек наклон. Не само главата, а цялото телце. Става с одеяло например. Софи много повръщаше в началото и това ни помогна.
Искре, пробвай за коликите да сложиш Алекс по коремче на коленете си и да го потупваш леко по пампата. Другата много ефикасна поза (от една приятелка я знам, чиято дъщеря имаше ужасни колики) е хващаш бебето от легнало по корем положение. Ръцете ти образуват нещо като люлка - едната минава между крачетата другата покрай вратлето и обхващат коремчето. Главичката е подпряна на свивката на лакътя ти. Крачетата висят свободно. Позата се казва "тигър на дърво". Представи си я.  Laughing Дано ти е станало ясно. Помага страшно за изпръцкване на газовете и много облекчава бебето.

Последна редакция: нд, 15 юли 2007, 00:07 от Sofi Bo

# 166
  • USA
И аз да се оплача: Моето бебе понякога не иска да спи - размахва с ръце и се пипа по лицето и имам чувството, че се плаши от тях. Някой има ли същия проблем?

# 167
И аз да се оплача: Моето бебе понякога не иска да спи - размахва с ръце и се пипа по лицето и имам чувството, че се плаши от тях. Някой има ли същия проблем?
И нашия ерген маха така...ама си мисля че е нормално. Нали през 1я месец им се координирали движенията Mr. Green

# 168
  • Sofia
Angela, за лефакс не знам как се дават, ама инфакол са с пипетка директно в устата преди ядене. В началото малко се чудехме как ще даваме, ама вече сме спецове.
Иве, то вярно, че при вас се смята по друг начин ... Ако се е нагълтал - понякога леко си плюва. с баща му решихме да експериментираме и сега матрака му е под наклон.
Да ви се похваля - нашия спа от 10 до 3 без да се събуди!!! и после след 40 мин приспиване спа до 7 и като нададе вой, че е гладен ...
сега се опитва да заспи.
Winx, нормално е да се плаши - те още не знаят, че това са техни ръце Simple Smile. Нашия и той е така понякога. А и е малко понадраскан - има си дълги нокти, ръкавичките ги маха на секундата, а май не било хубаво да се режат преди 6та седмица... (пък и мен ме е шубе!!!)

Последна редакция: нд, 15 юли 2007, 08:01 от arksi_

# 169
Честито бебенце на Ели и Ицо!Жив и здрав да е малкия Константин, много умен и щастлив да расте и да е голямата радост и гордост на всички!  Hug  bouquet
Аз се запътвам след малко към Окръжна - за запис и не знам си още какво...
Рени, добре дошла  Hug

# 170
Добро утро!Абе това с меренето на тоновете верно е някаква нова мода.  newsm78 Преди две години като раждах и преносвах максимум два пъти да са ми ги мерили и то при същото доки.А сега ми вика два пъти в седмицата,но аз й казах че това е абсурд,мога само веднъж да ходя и то ми е зор винаги,защото всичко е свързано с чакане и т.н.Дано всико е ок и без това.  PraynigА снощи сънувах Елпет,нещо много ми стана гадно за нея-да се мъчи толкова време и накрая да я одрежат-верно,че най-важното е да са добре бебо и майката,ама егати късмета,да се обърне в последния момент,а тя часове да обикаля по коридорите с контракции.Аз така обикалях коридорите на Майчин дом от 12ч до 5ч сутринта,нямаше жива душа-сега незнам какво ми се иска,през деня ли да раждам или през нощта,макар че повечето жени започват да раждат нощем.

# 171
Ianamama не знам как е в Майчин дом, но в ТК е пълно с родилки. Вчера и Ели каза че много бебета много нещо
Но то е хубаво де  Mr. Green Даже прекрасно  Heart Eyes

# 172
Честито бебче на elpet, да са живи и здрави, браво на тях!!!   bouquet

Беболично и ти ли си още 2 в 1? (сигурно като го чуеш тоя въпрос, откачаш, щот мен всеки ден по 100 пъти ме побъркват да ми го задават "Няма ли да раждаш вече"  smile3514 Ми искам, ма явно бебчо не ще и не му се излиза още  Sad  Ако и днес не се родим, утре ще ходя на преглед да видят ще ми предизвикват ли раждане или не още  Confused

# 173
новини от Ели: направили са й секцио, защото бебето е било много високо. Цял ден се е мъчила с контракциите, а самата операция са я направили към 18 ч. Много е щастлива - и тя, и Ицо. Боли я, но се мъчи да става и да се раздвижва по малко. Надява се днес да излезе от реанимацията. Бебчо е добре и когато и го дали да го види, както тя самата се изрази "я погледнал много мъдро"  Grinning

# 174
  • Бургас
Честито бебче на Елито, мноооооооого да я слушка малкия разбойник  smile3525 smile3525 smile3525

# 175
  • sf
Добро утро! моя щурак пак не спа като хората през нощта. яде и в 3 и в 6, ама после и трудно заспива, ужас. така ми се разбива съня. после ги пратих на разходка с таткото, легнах да спя, ама нъц, само ме заболя главата и си загубих времето в лежане.  Cry
и сега ми е криво

# 176
Ей,това е най-успокоителното и хубавото-като видиш бебо,такова щастие те изпълва,че забравяш всяка болка!  Heart Eyes Мен днес ми е много тежко,пръхтя и се влача,корема ми е паднал по-ниско,щото вече панталоните ми нещо са омаляли и само един ми става.Ама,а дано изкарам още седмица!Ох,да мине тая неделя-толкова ми е труден този ден!Успех на раждащите днес!Марти,а ти как си,какво казват-ще дочакаш ли термин?Беболинчо,Андромеда,пожелавам скорошно гушкане на бебо-знам,че ви е нервно вече,ама погледнете от добрата страна-вече толкова много искате да родите,че сигурно страха е отлетял! Peace

# 177
ЧЕСТИТО НА МАМА ЕЛИ! ЖИВИ И ЗДРАВИ С БЕБЧО,ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ БЪРЗО ЕИ ДА СЕ ГУШКАТ МНОГО, МНОГО СКОРО!
Ели трябва да пие много вода и натурални сокове.
Гоца, честит ти едномесечен героизъм. За напред да се справяте все така добре.
И мойта беба много обича да ми спи на корема. А няма да ви говоря какъв фен е на разходките и въздуха.Почти постоянно е на двора, ако не сме из квартала.
От Хип-а и по олекна. Но не знам дали го давам правилно - пийва си по15-30 грама преди всяко ядене. И после яде по-малко.  Снощи яде към 11 часа и се събуди чак към 5 сутринта. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЪЩИ НА МАМИТЕ С БЕБЕТАТА.
 Аси, и ние бяхме с тежка жълтеница - даже ни слагаха 4 пъти  пд лампа.
ЕДИН СПЕШЕН ВЪПРОС - ЗНАЕТЕ ЛИ ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ ПИЕ МЕНТА, ГЛОГ И ВАЛЕРИАНА ПО ВРЕМЕ НА КЪРМЕНЕ?

# 178
  • София
Благодаря Гери за съветите,ние сме надигнали ама явно не е достатъчно та взехме енциклопедиите на дядо им та сега ще надигаме още,Ради не е акал цял 24ч а Ники 6 пъти-все едно не са братя. Rolling EyesКазвайте за запек нещо,освен термометъра Sick
Нормално е да се стряскат и да махат с ръце даже даже да потреперват.

# 179
  • София
Честит бебок на мама Ели! Да са си много щастливи тримата с таткото и бързо да се възстановява!

Аз гладя ли, гладя, гладя...  Tired нищо интересно, добре, че сте вие да се развличам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт