Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява епидуралната и какво е усещането по време на раждане с нея?
Кога трябва да отида в болницата за раждане?
Какво е усещането по време на контракции и какво да очаквам по време на раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява епидуралната и какво е усещането по време на раждане с нея?
Епидуралната е вид анестезия, която включва поставяне на катетър в горната част на гръбначния стълб и инжектиране на лекарство, което блокира болката в долната част на тялото. Изживяването по време на раждане с епидурална може да бъде много облекчаващо, осигурявайки усещане за комфорт и позволявайки на майката да се отпусне и да се съсредоточи върху процеса на раждане.
-
Кога трябва да отида в болницата за раждане?
-
Какво е усещането по време на контракции и какво да очаквам по време на раждането?
-
Какво представлява проблемът с тоновете и какви могат да бъдат потенциалните последствия?
-
Какво представлява епидуралната анестезия?
. Нашия и той е така понякога. А и е малко понадраскан - има си дълги нокти, ръкавичките ги маха на секундата, а май не било хубаво да се режат преди 6та седмица... (пък и мен ме е шубе!!!)

Преди две години като раждах и преносвах максимум два пъти да са ми ги мерили и то при същото доки.А сега ми вика два пъти в седмицата,но аз й казах че това е абсурд,мога само веднъж да ходя и то ми е зор винаги,защото всичко е свързано с чакане и т.н.Дано всико е ок и без това.
А снощи сънувах Елпет,нещо много ми стана гадно за нея-да се мъчи толкова време и накрая да я одрежат-верно,че най-важното е да са добре бебо и майката,ама егати късмета,да се обърне в последния момент,а тя часове да обикаля по коридорите с контракции.Аз така обикалях коридорите на Майчин дом от 12ч до 5ч сутринта,нямаше жива душа-сега незнам какво ми се иска,през деня ли да раждам или през нощта,макар че повечето жени започват да раждат нощем.
Ми искам, ма явно бебчо не ще и не му се излиза още
Ако и днес не се родим, утре ще ходя на преглед да видят ще ми предизвикват ли раждане или не още

нищо интересно, добре, че сте вие да се развличам