Ний сме бременилки бърбориви на Юлски бебета игриви

• 12 985
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Беболинчо, много ти се е събрало за днес, дано скоро, след леко раждане да гушнеш малкото човече.

Рокси, напълно те разбирам, живота ми е кърмене и между отделните хранения за нищо няма време и най вече за сън. Дано да започнат по-бързо да сучат мъниците.

Днес няма ли бебета?

# 76
  • София
Май май ще си рпавим компания с Беболинчо в ТК Simple Smile Аз съм с 3 см от сутринта та...  Grinning Още съм тук и ако има нещо ще ви пиша пак. Бориана, стискам палци ако е бебонито на път всичко да е ок! Hug Ти къде беше решила? Ак ое в ТК ставаме силна група Simple Smile
Титини, мила, ще имаш компания сигурна съм за 25ти!  Hug

# 77
  • София
беболинчо, те ако те пратят да се катериш още веднъж до 6-тия ет. и обратно може разкритието да се удвои. Mr. Green
Току-що говорих с Мими. Те с Деси са добре, дори й чух гласчето на малката беба Laughing Мими има кърма и малката си хапвала с голям апетитит. Можело още утре да ги изпишат.
ели, все забравям да те поздравя за хубавия избор на кухня. И аз си мечтая за такава Wink
Гоце, браво на теб! Heart Eyes Ти си нашата гордост! Справяш се отлично. А направо ме разби като каза, че ти оставало време и за работа Party
За стриите не знам до кожа ли е до какво, но със Софи не ми излезе нито една. Сега имам 3 на корема и по 2 мънички на бедрата. Crossing Arms
борианка, аз си мисля, че тази болка е от умора, пък и бебетата вече си тежат и сигурно се неместват в таза. Ама си е доста гадничко де... Shocked
Искре, знаеш ли какво си мисля? Защо не вземеш да се консултираш с мамолог? Например Д-р Василев (от мамологията в ТК) но той преглажда и в клиника Вита - там ще има часове. Страхотен специалист е. Мисля, че ще ти даде добър съвет. Аз със Софи бях по същия начин като теб. Дясната гърда има - другата с триста зора някакви капки. Софи изобщо не искаше да суче от мен. Проблемът ми беше, не в зърната, а както се оказа като отидох при Василев - тесни канали. Иначе съм имала мн.жлезиста тъкан, която произвежда кърмата. Та аз отидох при него след като бях спряла да кърмя де, защото правех много бучки. Но мисълта ми е, че доктърът е много внимателен. Ще те прегледа на ехограф. И все си мисля, че може да се намери решение стига ти да искаш да кърмиш.
А доколкото до увеличаване на АМ на Алекс според мен, по-добре си питей педито. Да не му натовариш стомахчето като увеличиш дозата.
Ели, не бързай толкова. Аз си ходих със Софи 1 седмица с 3 см. Накрая вече ми го предизвикаха, кой знае иначе до кога щях да откарам. Споко. Седи си мирна  bouquet

# 78
  • Бургас
Ели, Беболинчо успех и на двете ви, да мине леко и бързо  Hug Ама днеска нещо затишие има, челните редици оредяха и днес на никой не му се ражда май  newsm78

Ох аз правя едни отчаяни опити да си епилирам краката Crazy че като вляза във вторник да има какво да расте през следващите 7 дни в болницата  hahaha Ама ме боли, нещо съм отвикнала, пък не мога да се сгъна  ooooh!

# 79
Ели, и аз съм в Тина Киркова, ама нещо имам чувството, че няма да е тези 3, 4 дни. Иначе ще е супер да сме заедно Grinning

# 80
  • София
Аз пък днес се сдобих с помпа - авентската - изпробвах я "на сухо" - мнооо хубаво "суче"  Joy Смешно ми е, защото досега все не можех да си възприема гърдите като част от тялото, в която е вложен някакъв смисъл  Mr. Green Чак си представих и картинката - беба спи, а аз пред форума - цедя и чета  Mr. Green Joy Дано да има и какво да цедя де...  Crazy Иначе майка ми беше купила от една аптека от тези пет-левовите - директно я метнах в кофата, никакъв вакуум не прави... ама беше за всеки случай, че не се знаеше дали ще докопам Авент от Продавалника, нали ги лапват на секундата....
Та така, на мен явно днес пък ми е хубав ден, а в тоз ред на мисли - беболинчо радвам се, че всичко е ок!!! Не им се давайте на тези лекари да ви наплашват  Crossing Arms
Ели, забравих сутринта да ви честитя кухнята! Мога да предполагам какъв кеф ти е, нали и нашата скоро я монтираха  Wink Sunglasses

# 81
Здравейте момичета, първо искам да честитя на всички родили майчета: да са ви живи и здрави съкровищата   bouquet   bouquet   bouquet! На мамите, които още не са родили, желая леко раждане.
Аз родих бебе Давид на 07.07. в 5.35 ч. ( при термин 02.07.) и сме неописуемо щастливи с таткото. Давид се роди 3675 кг, 53 см. Сега караме жълтеничка, папкаме, спинкаме и плачем от време на време за разнообразие.

# 82
  • София
Stephanie добе дошла обратно и честит малък мъж!   bouquet
Бубе, ако ешиш, аз ше съм там  Mr. Green
Герко така е мила, ама на мен сега и част от тапата ми падна, няма грешка тоя път....
Благодаря отново на всички за милите думи за кухнята наистиан ми е доста по приятно да се "въртя" из нея  Mr. Green
А Мими (Томасе) къде е? newsm78
Иве, ти си герой мила!  bouquet

# 83
dess76 беше със секцио за днес. Трябва да си имаме поне едно бебе  Mr. Green

# 84
  • София
Добри са ми дечицата,майка им само не е наред бръмбари има Wink
Ели мила в очакване съм,нали знаеш когато и да звънеш съм на линия,аз те събудих с новини събуди ме и ти Simple Smile/само Р и Н да не са те изпреварили/Не чакай много че Петра ще излезе в отпуска,да и дадем почивка.
Сега четох /сп.Моето дете/за гърченето и връщането по малко след хранене,дължало се на киселини помагало оригване начесто и спане на една страна,сега съм го сложила Ники между възглавничките за страничо спане.
Беболинчо много се радвам за теб.

# 85
Ееее, Ели, що не ме изчака, много си несериозна, повече с теб уговорки - никакви Naughty Joy
Миличка, без майтап- желая ти много лесно раждане и един красив бебок Praynig Чакаме новини Grinning

# 86
  • Sofia
ей нещо сте се разраждали днес Simple Smile
айде дано да има бебоци на петък 13-ти - те са късметлии Simple Smile
Sofi Bo, за сега вече почти е изгубена каузата с кърменето на Александър. Ама при всички положения за второто ще се погрижа навреме. Мен малко като гръм ми дойде това с гърдите. А да имаш някакви телефони на мамолога? При всички положения ще е добре да посетя компетентно лице, защото ме е страх да не си докарам някаква беля. А при теб какво ти казаха като решение на проблема с тесните канали? И изобщо има ли такова? За сега го слагам да си посуче 10-15 мин - все е нещо.

# 87
  • На края на вселената!
Eли, мила, тук съм  Grinning Кухнята ти е супер, и аз трябва да мисля за нашата, ама тя е много малка. През нощта не спах от зверски киселини - не помогна нито 2 таб. Талцид, нито газирана вода.Будих се през минути и доста си куках самичка. Много гаден ден ми е. Бебата ме натиска доста. На последната консултация се оказа че е слязла още по-ниско и главата й е зад срамната кост, от което и си куцам и едва се движа и обръщам в кревата. Лина вече не ходи на ясла, защото няма кой да я води до Студентски град, а и малко е хремава, та по цял ден се чудим какво да правим.
Честито на новите мами и леко раждане на хипопотамчетата като мен  Grinning

Да не забравя - на 06.07 mama jojo (термин 20.07.) е родила беба Карла 3,900 кг. 54 см.

Да е жива и здрава, да радва мама, тати и батко!

Искре, за тесни канали най-добре слагай топли компреси.

# 88
  • Sofia
Томасе, слагах ... И горещ душ вземам редовно - нищо ...
Ама Александър си дърпа квото има в другата цица и след това си пийва АМ.
За второто ще съм по-подготвена - че мъжо днес ми вика - айде пък Сашко като стане на 1 годинка ще му направим сестричка  Crazy .

Днес му хванах цаката на разбойника - полежава си 20-30 мин на корема на мама и после спокойно си спинка в креватчето завит. Явно си е искал гушкане човека!!! Само попръцква от време на време.

Иначе в блока много му се радват, ама все ни викат - гладно го държите - що не правите пробно кърмене. Мъжо вчера срязал една съседка.

# 89
Яна, не че ме е срам от кърменето навън, по скоро ще ми е много неудобно да се прегърбвам по цял час на пейката....
някой дава ли вода на бебето и с каква температура?
Нашия мошеник преди малко след като го изкъпахме се изпишка на хавлията, измихме го пак и повтори процедурата...след това сложихме един памперс като Спиди Гонзалес и сме доволни с татко му Mr. Green
Обаче май Пампрес по ми харесват от Хъджис. Thinking
Боряна, знаеш ли чак сега откривам на колко неудобно място живея и колко са разбити улиците. КАто минавам с количката гледам да избирам по тихи улици с тротоари и то пътя се превръща в едно голямо мислене и чудене...

А как разбирате кога са почнали коликите? Че ние все се чудим ...

Последна редакция: пт, 13 юли 2007, 19:49 от r0ksi

Общи условия

Активация на акаунт