Ний сме бременилки бърбориви на Юлски бебета игриви

• 12 996
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
  • София
mokoloko, каква е тази такса? Къде ще раждаш? Да не би да е за избор на лекар? newsm78

# 106
В Майчин дом,било за самата операция

# 107
  • На края на вселената!
В Майчин дом,било за самата операция
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Как може да искат пари за секцио когато е по показания и имаш направление за раждане и обменна карта?!?!

# 108
  • sf
здрастии ! пак жега навън! досега бяхме на разходка! само аз и Виктор, та си починах малко, иначе кака му само ме ръчка за нещо. а утре имаме светско излизане - на РД в Макдоналдс сме  Party

# 109
Здравейте момичета бебчета  и коремчета.
Ние пак бях ме нощна смяна и сега ми спи в ръцете калпазанина.
Исках да ви питам чули ли сте за еднократната помощ дали са приели нещо нова че аз чух че за родените от1 07 ще бъде 500лв и ако е вярно направо си егати минавката за такива като нас дето сме 5 дена по рано.

# 110
Привет и от мен!   (Досрамя ме да пиша "добро утро", въпреки,че току що ставам от сън)  Embarassed
Добре дошли на мамите, които вече са си вкъщи с бебчовците!
Аз пък не знам защо съм решила, че до термина няма да дочакам и всеки ден съм в пълно очакване, накрая ще взема да свикна с мисълта, че няма да е "днес" и точно тогава сигурно ще ме изненада бебчо!

Andromeda
, това с гаденето ми се случва от няколко седмици, но все си мислех, че съм яла нещо неподходящо, ама явно има и други като мен.  Може да е от преяждане пък  newsm78, аз напоследък се тъпча като не видяла  Embarassed

# 111
  • София
Момичета, пускам ви една тема от подфорума за Благотворителни акции в Бъдещи и настоящи майки. Става въпрос за една мама, която искаше да остави детето си в дом за отглеждане до първата му годинки, но благодарение на мамите от форума взе смелото решение да отгледа детето заедно с бащата. Тъй като вече сме се отзовавали на подобни акции си помислих, че може и ние да помогнем с нещо. Тя има нужда от всичко за отглеждането на бебето. По мои изчисления трябва да роди август. Можем да се включим дори с неща, които са ни излишни от нашите бебета, напр. капки за колики, шишета, биберони, някой пакет памперси или някоя дрънкалка. Темата ще ви даде по голяма яснота.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206740.0
Благодаря на всички, които ще се включат Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: сб, 14 юли 2007, 12:36 от Sofi Bo

# 112
  • На края на вселената!
Гери, не ти е излязъл линка към темата. Тази ли е - Едно младо семейство има нужда от помощ...

# 113
  • София
Да, Мими, благодаря ти.   bouquet

# 114
Здравейте момичета бебчета  и коремчета.
Ние пак бях ме нощна смяна и сега ми спи в ръцете калпазанина.
Исках да ви питам чули ли сте за еднократната помощ дали са приели нещо нова че аз чух че за родените от1 07 ще бъде 500лв и ако е вярно направо си егати минавката за такива като нас дето сме 5 дена по рано.
99% не е вярно. Значи тази помощ е регламентирана в Закона за семейни помощи за деца. Там пише "Размерът на помощта по ал.1 се определя ежегодно със закона за държавния бюджет на Република България за съответната година, който не е по-малък от предходната година и се диференцира според поредността на децата, родени от майката."
Понеже бюджета го приемат веднъж годишно едва ли са го променили посредата на годината. Никъде на намерих такава информация.
И като сме на тая вълна вече ми иде да трепя наред, поради куп неуредици още си чакам парите от НОИ за май и юни....

# 115
  • Sofia
Не знам за вас, но нашия момък ако е буден - иска да е на ръце иначе реве. ако спи - пъшка. искам почивкааааааааа ...
сега спи в столчето за кола ...

# 116
  • sf
моя като сме навън спи, а сега пак ми е в ръцете- никъде почивка. отиде ми гърба. искам да си измия косата, да си направя педикюр.. мисля да пробвам с едната ръка  Twisted Evil

# 117
  • София
Така е, но общината може да реши да промени еднократната помощ само за София например. Наистина обсъждаха нещо подобно в СОС, но не съм чула да е станало факт... естествено.  Confused

# 118
Така е, но общината може да реши да промени еднократната помощ само за София например. Наистина обсъждаха нещо подобно в СОС, но не съм чула да е станало факт... естествено.  Confused
Това май е добавка, към 200те лева. В Приморско или Несебър даваха по 1000. Дано да се промени де, ама кой знае....
Ние още не сме се разглезили и не иска да го нося на ръце. Ама таткото има голям мерак на кенгуру, макар че мисля да е след 2рия месец. Тази нощ на два пъти му пропуска памперса, тоя Хъджис май нефелен излезе.
Днес ми е едно мързеливо такова, разучавам фотошоп цяла сутрин. Нищо не ми се прави, ама ще пробвам да метна един хляб в новата машинка Mr. Green

# 119
  • София
Здравейте ние днес ставаме на 1месец.Черпя ви виртуално кой с квото си поиска Laughing
При нас Ники иска все да е на ръце,ама няма да му се отвори парашута,като терорист номер едно се явявя в къщата.От вчера свеки ни е на гости,инструктирал я е мъжо и чисти и готви жената спа при бебетата,ходихме до прасешката къща да купим дрешки че всички са ни големи,ама НъЦ празно,няма боди няма гащеризони/0-3м/.Купихме мокри кърпи на нивея и залъгалки/синя и зелена този път/ WinkХрана също нямаше та вече мисля да не ходя до там.Сега научих че разликата м/у 1 и 2 на памперс била в повърхностния слой и в количеството на абсорбиране.

Последна редакция: сб, 14 юли 2007, 13:47 от Гоца

Общи условия

Активация на акаунт