Посред жегата голяма скоро АВГУСТинче ще си гушне мама!

• 10 288
  • 244
  •   1
Отговори
# 135
Днес НАЙ-ПОСЛЕ взех дрешките за изписване и една пелена-одеалце. Не са комплект, но си отиват. Също и термометър за вода и едно гащеризонче с ританки. Гледам да взимам всичко да е с дълъг ръкав и ританки, защото си мисля че докато бебо се климатизира вече ще се е захладило. С къс ръкав имам само бели боденца, за бельо и 1-2 гащеризончета, които ми подариха. Ще гледам утре да снимам и да ви ги покажа. Обикалях цял ден от магазин на магазин и от никъде не можеш да си вземеш всичко. Голяма гадост. Да не говорим, че и тук магазините имат по 2-3 часа обедна почивка. Утре най-после ще пера и гладя та ще съм по-спокойна. Че крайния ни срок - 9-ти август вече е съвсем близо.
За памперсите - днес видях пакет от 3-6кг на Pampers с 24 бройки. Мисля че точно жълт беше. Вижда ми се най-удачен. Преди 10 дни казаха че вече сигурно имаме 3 кг, така че няма да са му големи. А за вкъщи мисля да взема по няколко броя различни и които ми харесат ще купя в големи пакети от METRO.
Мен пък днес на няколко пъти ме срязва ниско долу. Подозирам че бебо си върти главата, въпреки че няма на кого да прилича и да е с дълго носле. Или пък се опитва да си налапа палчето.  Joy

# 136
Момичета, колебая се какви шишета да взема за бебо. Искат ми  2 от болницата.
NUK против колики, Chico - физиологично шише за новородени/едно извито такова или BeFree със сламка?

# 137
  • Варна
Момичета, не съм ви изчела подробно, но влизам с процедурно питане. Днес най-сетне ми излязоха резултатите от секрета. Пише само : "Изолират се Enterobacter aerogenes.Кандида отр./-/"

Каква е тая бактерия, много ми стана гадно  Cry В понеделник съм при док и тогава ще й кажа, а дотогава ако някой знае за какво иде реч ще ме успокои много. А това "Кандида отр./-/" да го разбирам, че нямам гъбички ли? Последно док при прегледа ми каза, че нямам и ще съм много щастлива ако трябва това да го разбирам така. Но тази бактерия  newsm45

# 138
Екатерина,  не се тревожи, ще имаш скоро разтълкуване на резултатите. Ако си много нетърпелива виж какво пише в мрежата по въпроса.
Inedica,  как ще ти искат ишета в болницата. Аз поне за чви път чувам и звучи много възмутително
Сладкишче, много хувабки снимки!
 Аз съм фен на "Памперс" , но и "Хъджис" не са за изхвърляне. Явно ще трябва да купя нов пакет за болницата, не ми се дават 44 бройки.
Клара, стискам палци за личната карта, дано изникне или не ти се наложи спешно ползване.
Хайде лека от мен и до утре, бърборанки!

# 139
  • София
Велева, моя доктор е Асен Николов, мисля че се води завеждащ родилно, или нещо такова. Но името му е след това на професор Димитров, а и той си каза, че ще го замества докато е в отпуска.
Да,точно за него каза и професора. Моля те , ако можеш, прати координати на лични. Първо ще дзвъня на професора, а ако не го открия?...
Сладкишче, ваничката е супер!
Екатерина, нямаш Кандида, за другите не разбирам какви са
Зависи и колко, ако са в слаба степен, не се тревожи.Естествено е да се развиват по време на бремеността различни бактерии.

Днес най-накрая купих памперси, еднократни гащи, превръзки помпа Авент и шишета комплект Авент, също и специални кърпи за изтриване на гърдите /аз нали ще раждам секцио, едва ли ще ми дадат да се къпя....

Още нямам стерилизатор. Мога ли да изваря помпата и шишетата в тенджера или да изчакам стерилизатора?/ С баткото имах стерилизатор, никога не съм варила...но после го подарих, както всичко останало...

Последна редакция: пт, 13 юли 2007, 23:49 от veleva

# 140
  • Пазарджик
Кате, за съжаление нищо конкретно не мога да ти кажа. Принципно си съществуват като нормална среда на влагалището. Най-точно ще ти каже лекарката. Бъди спокойна, вярвам, че всичко е наред  Hug

# 141
Inedica,  как ще ти искат ишета в болницата. Аз поне за чви път чувам и звучи много възмутително

Да, една позната роди в същата болница преди 10-тина дни и каза, че искат две шишета да си имаш. Предполагам, че едното е за вода, а другото за мляко ако нямам кърма. Болницата е ужасно бедна. Трябва да си нося даже и термометър, че нямали. Препоръчаха ми да си нося и хавлийка и одеалце, че техните били много мизерни.

# 142
  • София
Ей такива очи съм  отворила #Shocked Защо ми  трябваше да спя следобяд толкова неразбрах Banghead Banghead Banghead?! И малката се е разиграла, та и корема ми подскача.
 Като погледнах първа страница хлъцнах, ако някой не реши по-рано бебе ще имаме на 27.07 - това си е след седмица и половина #Crazy 

# 143
кой си беше изгубил личната карта? от полицията трябва да ти издадат служебна бележка, че нямаш в момента лична карта. по-добре кажи, че ас те обрали, за да не плащаш глоба 10лв. ако кажеш, еч са те обрали, пишеш нещо като обяснение и ти издават служебна бележка. ако тръгнеш да раждаш - представяш я в болницата.  Peace
смятате ли да перете пелените? в нашата болница нали искат 2 пакета, та се чудя цели ли да им ги нося или да ги отворя и да ги изпера  newsm78

# 144
  • София
Добро утро! Hug

За пелените по-добре ги изпери, едва ли в болницата някой ще седне да ти ги пере и глади. Simple Smile

# 145
  • Варна
Добро утро и от мен!
Пожелавам ви един приятен слънчев ден!
Аз отивам на пазар, че не остана!  bouquet

# 146
  • Бургас
Момичета, не съм ви изчела подробно, но влизам с процедурно питане. Днес най-сетне ми излязоха резултатите от секрета. Пише само : "Изолират се Enterobacter aerogenes.Кандида отр./-/"

Каква е тая бактерия, много ми стана гадно  Cry В понеделник съм при док и тогава ще й кажа, а дотогава ако някой знае за какво иде реч ще ме успокои много. А това "Кандида отр./-/" да го разбирам, че нямам гъбички ли? Последно док при прегледа ми каза, че нямам и ще съм много щастлива ако трябва това да го разбирам така. Но тази бактерия  newsm45
Кате не се притеснявай ентеробактер може да се получи от леко замърсяване няправи си и стерилна урина там може и да няма просто пробата да е замърсена по принцип децата ги хващат често на яслите ако не ги почистват добре,вярно че трябва да се лекува но не е много упорито.За гъбите се радвай че нямаш много са гадни.

# 147
Здравейте мами!!!

Аз сега се назакусвах и ще ходя малко на пазар, докато не е станало жега.

За пелените-аз ще ги изпера от сега, че в болницата едва ли ще има кой да се занимава с мойте пелени.

Мами да ви питам-на мен досега не ми е правена микробиология.В Шейново ми казаха, че ше ми правят 10 дена преди термина.Ами ако родя преди това? newsm78

# 148
  • Златна Добруджа
Да кажа и аз - добро утро  Hug

Персиа, мерси за кафето  Peace
Кате, за съжаление и аз не мога да помогна с отговор на въпроса ти  Confused
Клара, дано откриеш личната си карта  Peace

Мами да ви питам-на мен досега не ми е правена микробиология.В Шейново ми казаха, че ше ми правят 10 дена преди термина.Ами ако родя преди това? newsm78

И на мен досега не ми е правена и аз това се чудя  newsm78 Имам да правя и последните кръвни изследвания /които са за 9-я месец/, а съм на ЖК на 19-ти. Тогава се надявам да ми дадат и обменната карта.

Аз пак ще обикалям магазините - имам да понапазаря още някои неща.
Хубав ден   bouquet

# 149
Сладкишче,много са сладки Simple Smile А и тумбата ти за 2 свдмици е пораснала много Simple Smile 
Да бе вече обиколката ми е 102 см, а док беше казала, че при 100 см вече може да се ражда. Ми то голямо бебе, как ще излиза само това не знам. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт