Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за кърменето и изпомпването на гърдите?
Как реагира форумът на годишнината от сватбата?
Какви теми се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за кърменето и изпомпването на гърдите?
-
Как реагира форумът на годишнината от сватбата?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията относно издаването на болничен лист преди термина?
-
Какви са препоръките за използване на амбулаторна карта?
Аз за амбулаторната карта искам да ви питам - нова ли трябва да имаме? Тази дето си я имаме от деца върши ли работа? на мен вътре ми записваха болнични....Или само ако не си я пазми тогава нова?
Не знам какви подобрения си направила и накъде още си си играла. Аз още първият път като я видях тази тема и ахнах - толкова ми хареса. Хем красива, хем информативна и полезна.

) и не знех, че във всяка книж. ги има ... от тук разбирам, както и , че трябва до джипката да ида с нея( с ЛАК де, не с Ането
и ха да се включа и поразгледам темата и някаква работа изниква и после хоп нова тема. От известно време съм на половин ден на работа (пуснах си отпуските) и ще съм така до 10ти август - до болничния. Ама в къщи от доста време сме без нет и още се чудим дали да пускаме, нали сме с надеждата, че скоро ще се местим
. Баткото боледува - първо един вирус, сега конюктивит, пък аз искам да използвам времето когато съм в къщи преди да родя да си напиша най-сетне дипломната работа.
та черпя по една безалкохолна бира
и на която каквото й се яде.
Хубав празник и мнооого късмет на цялото семейство
И да се отчиташ по-честичко молим