Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за кърменето и изпомпването на гърдите?
Как реагира форумът на годишнината от сватбата?
Какви теми се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за кърменето и изпомпването на гърдите?
-
Как реагира форумът на годишнината от сватбата?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията относно издаването на болничен лист преди термина?
-
Какви са препоръките за използване на амбулаторна карта?

с пожелание да сте все така щастливи заедно и да се разбирате 

а имаш ли идея кога най-късно може да се издаде 45-дневния болничен /т.е. при мен трябва да се издаде на 10.08., но докито ми го няма примерно. колко дни след това може да ми издаде болничен, считан от 10.08. ? ааа и още 1 въпрос - полагат ли ми се пари за дрехи за тази година докато съм в болничен поради общо заболяване, а след това в болничен поради бременност и раждане

.Викам на мъжо тука нещо шумоли..ама те едни дълги листа на едно цвете и падат като колибка отгоре.И пак шуму-шумул. викам му пак абе тука найстина нещо шумулка
.И отива моя да провери,първо бута едното листо нищо,после още малко,пак нищо и после като ги награби всичките листа-а аз седя на 2 метра от него и съм готова в очакване да скочи некой дзвер насреща и да събуждам бабетата с писъци

,моя ми вика ти луда ли си той ще си замине тука в парка дето е..
и ме вика..ела ела да видиш таралежа...и отивам аз..и като се засилил оня ти ми таралеж пресича улицата и се засилил към парка...беше много смешен..Една огромна топка върви с едни къси краченца ,тъкър тъкър..паднах от смях

А толкова ми беше добре тия два дни.