Аз съм бебе сладко и засмяно! През СЕПТЕМВРИ ще се видим, мамо!

• 16 725
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от мен, едва-едва надигнала се в този ранен час. Wink
Аз да се похваля, че вчера най-сетне понакупих някои дрешки за бебчо и вече мирясах. Мерси на kali, че ми каза за магазина в Дианабад срещу басейна Диана (след като във FOX всичко за новородени беше свършило). Има много сладки неща и повечето от тях са на нормални цени, нищо, че няма намаление. А се оказа, че там продават и колички и всичко друго за бебето - много хубаво магазине. Simple Smile
Та качила съм вече и аз снимки на първите покупки.  Laughing Laughing Laughing
А сега отивам, т.е. сядам да бачкам, че направо не знам как ще си хвана крайния срок за работата...  Cry

# 61
Добро утро и от мен! Simple Smile и аз едва си отворих очите тази сутрин,но..само в името на пуканкитеее Simple Smile като ги помирисах и скочих,наще само ме базикат  Laughing!сега пооправам и започвам да се приготвам,че съм на лекар! наи-накрая трябваше да ида още на 2.07,но...нарочно изчаках да вляза в 8-я месец  Embarassedсега доктора сигурно ше се размрънка,но..кво да направя така прецених Simple SmileХУБАВ И СПОКОЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!!!  Hug

# 62
  • морето и сините вълни :)
peteto_86---да дадеш отчет после еййййй..ама какви са тез ваще лекари в събота да бачкат newsm78 newsm78..там у ващо град нямате ли го за почивен ден  Joy Joy Joy

galia2007 -хи хи ,нали си ма знайш че съм  първа кукундрела,,,е как няма да те изпреваря Peace Peace

ухх настана найстина пак жега...и се дразня-добрече тука подухва лекичко ама вкъщи е смарангясано ooooh! ooooh! ooooh!Пак цял ден ще опъвам кокала аз Mr. Green Mr. Greenто друга работа нямам hahaha hahahaПуснах една пералня-ама  ще чакам мъжо  да я простре...чи аз не простирам от мноооого отдавна Mr. Green Mr. Green

# 63
ууу Саморасличе укъсняла си днеска..направо си са успала за Кифето Joy Joy

# 64
Добро утро, изгря слънце и на моята улица newsm44
Преди малко си изтеглих болничните за март, април и  първата деседневка на май включително Hug Това са парите на бебка и от утре почвам с пазаренето...
Днес моите домашни пак ме зарязаха самотна мастия вкъщи Cry - моичкия замина на Силистра, а майка е на работа; всички нормални хора са си със семействата днес, само аз кукувам тука Sad Rolling Eyes Така, че ще си говорим сами с бебка и ще си правим компания 1 на друга...

# 65
ууу Саморасличе укъсняла си днеска..направо си са успала за Кифето Joy Joy
Не съм се успала, ами изпращах мъжо на автогарата Sad

# 66
Днес моите домашни пак ме зарязаха самотна мастия вкъщи Cry -

и аз като тебе съм самотна мастия вкъщи Tired,моя също ме заряза и заминаха с един приятел на Черноморец да вадели миди и рапани...а аз нали съм  като трупче и неставам ни з аплаж ни за нищо..и си седя вкъщи Tired Tired TiredПак ще кукувам

# 67
Привет мами!
Много благодаря за бързите отговори. И така и аз започвам със схемата за пиене на хапчета:)
А за докторката май ще я изтърпя до края, но смятам да направя и един частен прием някъде другия месец да съм спокойна поне.
И много благодаря за отговорите на Снежана и очаквам в нетърпение Снежи да отговори на въпросите на Веси, защото и мен точно те ме интересуват. Снежи моля те дай отговор във форума, а не на лични, че много мами се интересуваме.
Лек и приятен ден желая на всички!

# 68
А добър ден и от мен аз пък днеска си поспах, че снощи бая ме бодоха контракции ли беше кво беше незнам ама не ме остави да поспя и бая е повъртях та сега съм на линия.
Саморасличе значи ако замирише на моренце от твоето мъж ще е, да знам
Ани тва с таралежа е много сладко на мен са ми страшно симпатични и мили животни, а шумкат като човек

# 69
еххх ,тъй като гледам днеска май ще си правим компания сamo 4 цоцоланки.....другите зачезнаха......

# 70
еххх ,тъй като гледам днеска май ще си правим компания сamo 4 цоцоланки.....другите зачезнаха......
Даа, 4 хамави мускетарки тука ще се мотаме Laughing

# 71
Снежката само   чете....кажи как е тумбата мила...някви оплаквания имаш ли???че ние тука сме пълна трагедия Tired ooooh! ooooh!
бетер пенсиите сме

оппсссс сега видях   хексинчето на снимките......ми ти си била голям Бобон бе мацка Peace Hug Hug..много си симпативъртигазична Mr. Green Mr. Green Mr. Green..
Много си фешън с тази бялата рокличка Hug Hug
единия ви приятел с тея тъмните очила ми прилича на Руши Виденлиев  hahaha hahaha

# 72
  • Sofia
Тумбаланки, пратихте ли вече  снимки за "Бон Апети"?  Grinning

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206043.0

# 73
Здравейте! Аз понеже мисля, че тая мойта е много суха материя и едва ли ще е интересна за всички, та за това на лични отговарям, но прочетох katrin7, та ето:

На vesela_123, след като лекарят не е на работа съответно няма да си "запълни" кочана с болничните листа с дати след 10.08 и съответно като отидеш в първия му работен ден и напомниш, че това е датата от която ти е необходим документа ще ти го издаде именно от тази дата. Освен това за бременноста лекарите водят и друга документация и вписват термина според последна менструация, та и засечено то там не би трябвало да пропускат издаване на точно този болничен. По втория въпрос за дрехите - той касае вътрешни правила в съответната организация тъй като такива "социални придобивки" се уговарят допълнително. По мое мнение не виждам защо да не ти се полагат. Ако средствата са бюджетно разчетени според броя на персонала, това че си в болничен не те изключва от списъка.

На galia2007 страхотен казус си им направила на твоите колеги с тая втора бременност, какво да те правят сега  newsm78 !? Сериозно - трябва да им занесеш болничния преди раждане, с което ще се прекъсне обезщетението за отглеждане на дете до 2 г. На първо четене ми идва наум дали пък не можеш да прехвърлиш първото майчинство на някоя баба или на таткото за известно време, така че да не го губиш, но това ща го прочета отново и ще пиша допълнително.

# 74
Снежката само   чете....кажи как е тумбата мила...някви оплаквания имаш ли???че ние тука сме пълна трагедия Tired ooooh! ooooh!

Ани, отговори пишех. Иначе моята тумба е добре - бебето постоянно се върти и ми раздава къчове. Преди 2 седмици беше заело позиция с главата надолу, сега отново е на дупе. Според лекарката, при която бях последно не е много сигурно да е момиче, но това не е важно, само да ми е здравичко. Иначе казва малко мъничко върви, но като попитах това какво означава, казва: "ами около 3 кг при раждане", което на мен съвсем нормално ми се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт