Обичате ли да се гримирате-5 част

• 21 304
  • 524
  •   1
Отговори
# 345
  • СОФИЯ
А Карчева каде эачеэна бе newsm78
На море.
Отпускарски сезон все пак.

Е нали трябваше да е кума на сватба  Rolling Eyes

# 346
А Карчева каде эачеэна бе newsm78
На море.
Отпускарски сезон все пак.

Е нали трябваше да е кума на сватба  Rolling Eyes
Ба ли го Rolling Eyes

# 347
A, като паднат снопчетата сигруна ли си Гери, че не изглежда плешиво??!! И как се махат после ?
Ми при мен не се случи Rolling Eyes
До сега обаче съм ги слагала три пъти,като веднъж бях на басейн с тях.Очаквах,че ще изпаднат,но нямаше проблем.В къщи вече бяха изпаднали две,но кога не знам Thinking
Принципно аз слагам и спирала и не мисля,че ще стои плешиво,освен ако няма сирала...тогава може би,де да знам Thinking

А очна линия никога не слагам с изкуствени мигли,последно като се гримирах за втория конкурс,нещо ми влезе в окото и тази очна линия като ми защипа... ooooh! няма да ви казвам как се размазах и отделно ми се разлепи цялата мигла.

# 348
Креолка...  bouquet
Аз имам червени сенки,но брокатени,ако искаш ще ги снимам да ти пусна снимка.Те са от евтините на Ай лов джъст ю,виждала съм преди време страхотно червено матово,но нещо хич не мога да се сетя какви бяха.

# 349
Аз имам бретон вече,сега се връщам от фризиор.После като се гримирам ще ви се покажа.

# 350
аз си купих мигли на снопчета и си сложих само в края на окото по едно за удължаване на окото.стои много добре и много естествено.преди време бях купила цели мигли,но бяха отвратителни и не можах да ги наместя хубаво.на Карчева са страхотни обаче.утре ще ходя на едно парти,та ще се пробвам да сложа повече от снопчетата и ако станат снимките,ще ги кача.

# 351
Креолка...  bouquet
Аз имам червени сенки,но брокатени,ако искаш ще ги снимам да ти пусна снимка.Те са от евтините на Ай лов джъст ю,виждала съм преди време страхотно червено матово,но нещо хич не мога да се сетя какви бяха.

а с червени сенки не изглеждат ли много уморени очите-така поне съм чувала,и на целия клепач ли ги слагаш?и на червени дрехи ли?да пусни снимка  да видия как стоят плс Simple Smile

# 352
Благодаря за снимките  Hug и аз мисля да се правя на кичури,но може да го отложа след  морето,че сега много парички ще отидат за там ooooh!и чак не смея излишни разходи да правя Crossing Arms

# 353
аз си купих мигли на снопчета и си сложих само в края на окото по едно за удължаване на окото.стои много добре и много естествено.преди време бях купила цели мигли,но бяха отвратителни и не можах да ги наместя хубаво.на Карчева са страхотни обаче.утре ще ходя на едно парти,та ще се пробвам да сложа повече от снопчетата и ако станат снимките,ще ги кача.

снимки, снимкииииии Laughing

# 354
sugarcandy мисля,че си права Thinking
Уморено изглеждат.Аз ги купих преди повече от година и само веднъж сложих и ДА страхотен цвят,но не ми хареса как стои.Тези дни ако ми дойде музата,ще пробвам нещо с тях и ще кача снимки да видиш Peace

# 355
  • Габрово
Хайде чакам и аз снимки от Кармен и Буби. Аз днес съм в много кофти настроение и винаги в такива моменти ми се приисква да си направя нещо на косата и може да прескоча да си направя някоя къса прическа, та да знам после поне защо ми е нервно Sad

# 356
Аз не че мога с вас да се сравнявам, ама онзи ден ми дойде музата и аз се намацах малко, снимките са кофти, ще прощавате, смалявах, рязах... Имам още да уча Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 19:15 от eleonor@

# 357
eleonor@ просто е супер Simple Smile как неможе да се сравняваш, ти си луда Simple Smile а какви мигли имаш само Heart Eyes

# 358
Креолка...  bouquet
Благодаря ти! Видях един грим - вечерен- много черно с много червено и очна линия(аз без нея не излизам Simple Smile) и роклята беше с червено тук там. И момичето беше доста мургаво и с черна коса и останах мноого впечатлена. А в магазинчетата като попитам за червени сенки ме гледат странно.
Но искам много искам да си купя Embarassed

# 359
тук се нарисувах върху една стара снимка , но искам да се пробвам с такъв грим, разбира се за вечерно време и с червена рокля
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148277&photo=26

Общи условия

Активация на акаунт