Силно слънце вън пече ,на ОКТОМВРИйчето му замирисва на море!!!

• 19 749
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • София - Младост 1А
ми нали ти казах беееее... една приятелка си е тук от чужбина и не можех да откажа. Освен това го планирахме от 2 седмици. Нямаше начин.
А по другия въпрос... той нямал нищо против да издевателствам така над него... само да не дъхам на бъчва Simple Smile

уффф ама много ми е лошо...

# 166
ДЖУЛКААА, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ТИНЕЙДЖЕРА - МНОГО КЪСМЕТ ДА ИМА В ЖИВОТА !!!
Благодарско за почерпката,
ама нещо не разбрах - и ти ли си станала мъж #Crazy newsm78 или 'кво? /по принцип не е от значение, ама аз нали съм подробна, та да попитам  Thinking/
ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО КУПОНДЖИЙСКО ДА СИ ИЗКАРАТЕ!!!

Пък за срещата няма да ви кажа нищо ново: СУПЕЕЕЕР беше, ама малкоооо!

Ха приятен уикенд на всички!!!  Hug

# 167
Върнах се на предната страница да прочета пак постинга на Юлката, и като погледнах цацата....ммммммммммммм, лигите ми се разтекоха по брадата.
Сутринта баница, кисело мляко, после сандвич, вафла..егати свинската работа. Чудно що ми светкат очичките като видях бирата и ЦАЦАТА...

# 168
Гея, кака, стига си се плюнчила по картинките, ами дай снимките  Mr. Green

ей ни нас, от последните 2 месеца и гостито на сестра ми и Раличка:
http://joanatosheva.multiply.com/photos/album/13

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 20:49 от megan@

# 169
Джулка, да ви е жив и здрав Къци!  bouquet

За срещата - яд ме е, че изпуснах такъв купон, но не бях много добре, а и исках да си видя детенцето, че вчера се върнаха от вилата.
Утре заминаваме за Смолян и ще я оставим там за 2-3 седмици. Дано поне да й се отрази добре на нея, че ми е много криво.

# 170
Здравейте, мацки!
Какво става - никой не пише и затова аз да се отчета:
В събота каката я тръшна летен вирус - повръщане, разтройство - детето трябваше да се стяга за пътуване в чужбина, а то милото болно  Cry.
В неделя - каката е добре - нарами огромния сак, качи се в големия автобус и замина за детски лагер във Виена, а майка й като се тръшна с летния вирус, та едвам дочака да потегли автобуса и още на гарата върна поръчката Cry. Цял ден се търкалях в леглото, а днес като чисто нова отново на работното място.
Гледам никой не е писал, а за снимки от Гея и дума не може да става  Crossing Arms.

Хайде стига съм ви пълнила главите с глупости
Приятна седмица ви пожелавам!!!  Hug

# 171
  • София - Младост 1А
добър ви ден понеделнишки. Всички да оздравяват и само усмивки! По късно пак... че много задачки нещо са се натрупали.

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 09:59 от Drina

# 172
Добро утро,
извинете ме моля , но уикенда се отдадох на сън и почивка, не си сложих д-то дори за 5 мин. на пецето. Ще ги кача, скоро, обещавам. Може да ме порицаете  Embarassed

# 173
ееееехехеееееее, и замириса на море!!!!!!!  Mr. Green
много ми мирише даже вече!!!!!от днес сме в отпускааааааа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ама нещо не разбрах - и ти ли си станала мъж #Crazy newsm78 или 'кво? /по принцип не е от значение, ама аз нали съм подробна, та да попитам  Thinking/
Танче, рожбо, ама ти верно си слънчасала!!!Как ти дойде такава умна мисъл в главата!!! Joy
Казвам станахме щото той Къци може да е вече на 14, ама за мен си е дете и незнам вие как сте ама аз си ги имам децата като част от мен и винаги говоря за тях малко или много и от свое име!!!!

За купона - и аз чакак кака Ви Гея да се накани да пусне!!Айде бе Светле - понеделник е вече - - давай да гледаме!!! Mr. Green

# 174
Няма бе, в къщи на пецето са снимките, а аз , за разлика от тебе съм на работааа  Crazy

# 175
Aма че сте вредни! Едно успешно кандидатстванеи шестички не щете да пожелаете...  Naughty да не говорим, че сте му пожелали разни мацки да се въртят наоколо. тук коригирам - да ги върти и да не им се дава, че е още малък  Laughing
Джулка, душо, да му върви по вода на твоя син - и в учението, и в другото! да взема правилните решения (демек да слуша себе си, а не хлапетата наоколо), да живее живота си пълноценно!
Гледам, като ви замирише на море, на нас таман ще ни е замирисало на планина... ама така ми се прияде цаца... в магазина до нас пържат прекрасно всеки ден, днеска май това ще вечеряме  Grinning

А ние ходихме на палатка с двете деца и още две семейства. Беше невероятно! и въпреки липсата на течаща вода, ток и т.н., децата се чувстваха чудесно, нямахме никакви проблеми, аз бях на върха на щастието. Вече не мога да си представя да отида на море в хотел или бунгало...
И на Аквапарк ходихме с децата. Там пък мислех, че може я да слънчасаме, я да изгорим. Ама нали се пазим, дори не сме се зачервили, а как се накефихме... а после как спахмееееее  Sunglasses

Боги, то твоята работа малко като секс без презерватив  Laughing Минутка невнимание... добре де, седмица  Joy Дано бързо се почувстваш добре!

Гледам никой не е писал, а за снимки от Гея и дума не може да става  Crossing Arms.
Ми сигурно не са за гледане  Joy то само да чете човек какви сте ги вършили му стига  Joy каза тя с малко завист

# 176
Добро Ютро и от мен!
Хайде бе Светле, толкова гълтахме бирени шкембенца и пъчихме след-кърмилни цици, а ти не щеш да ни покажеш! Rolling Eyes Верно ще си помислят съфорумките, че не сме за пред хора.
Джулка, при вас има невероятно скупчване на празници в това време на годината. Честити рожденници, годишнини, всякакви други празници и ОТПУСКА! smile3525 Чакаме снимков материал от бунгалцето!
Ние си направихме супер поход на Княжево. Е, поход с бебе е немислим, но покрачихме бодро, закусихме на една пикник зона, прекосихме едно поточе, събрахме шишарки и хайде обратно вкъщи.
Ама по-лесен обяд не сме имали, без да се правя на маймуна изяде 2 купи със "УПА", което иде да рече "СУПА", после поспа доста и беше готова за нови подвизи.
Имам едно питане newsm78
Забелязали ли сте децата да обръщат букви, напоследък ми прави вчечетление, че Ема обръща букви и си мисля дали да не я консултирам с логопед. Пример: кака ГаБи е "кака БаГи", КърПа е "Пъка".
Мъжът ми каза, че аз съм за консултиране, но да питам все пак. Embarassed

# 177
При нас  няма обръщане на букви, защото ние не говорим. Речника ни е толкова беден. Но аз най се кефа на обръщението: мамуууууууууу, ма едно таковааа, и ходя да го ям, после татиииииии, ма толкова изразително. Снощи приспивайки го, го карах да ми казва думички. "Кажи сок- тититк", "кажи как прави еди кое си....прави", кажи- врабче- дзверо се подсмихва подмолно" Имам чувството, че го е срам да се опита да каже нещо..., знам ли.

# 178
и ние не приказваме Mr. Green Всъщност не млъкваме, непрекъснато чучунижим... Joyсамо дето требе да го водя в Китай да ми превеждат.
Но иначе е нормално обръщането на сричките - поне при големите ми деца го имаше този период. Мисля че не е за притеснение.

# 179
Джулка, че съм слънчасала това си е чиста истина, ама чаках някой друг да ми го каже  Mr. Green - приятна отпуска ви пожелавам и след това да се отчетеш подобаващо.
За обръщането на сричките Лъчо в момента не го прави, макар че говори много и непрекъснато повтаря каквото казват другите, но преди много години Рали до правеше напр. вместо "цип" казваше "пиц" и др. подобни - след известно време отмина без да сме правили консултации с логопед.

Общи условия

Активация на акаунт